Madridist написа:Валенсия и без Вия и Силва ще си остане голям отбор в Европа. Относно Мауриньо и неговото евентуално идване на Бернабеу смятам,че голяма част от исканите от него играчи са ненужни. Милито-вкарахме 101 гола в Примера, не знам защо въобще трябва да се коментира нападението на отбора. КоларовИма наистина топовен шут и .... толкова. Арбелоа за мен е по-добър. Относно трансфера на Майкон съм съгласен, това за мен лично е най-добрия десен бек в света. Тогава Серхио Рамос ще се върне в центъра на защитата и заедно с възстановения Пепе мисля,че нещата ще станат стабилни отзад . Лично аз единствения футболист,който искам да дойде от всичките за които се спекулира е Джон Тери, въпреки,че там шансовете са повече от минимални. И нещо много важно, сегашния отбор не трябва да се пипа,надявам се Гути и Раул да останат поне още един сезон,а Игуаин не трябва да се продава в никакъв случай,
![]()
![]()
Мадрид отвръща на удара: Силва на "Бернабеу" още тази седмиц
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Мадрид отвръща на удара: Силва на "Бернабеу" още тази седмиц
На кое толкова се учудваш
Това си е мое мнение,не ангажирам никой с него

смятам,че голяма част от исканите от него играчи са ненужни.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- BLooD-_-PhoeNiX
- Контакти:
sackcho написа:maldin1 написа:Ще доживеем ли новината "Реал Мадрид ,купи защитник" .![]()
Бе то има и статии,че Реал щял да зима Майкон и Коларов ама силно ме съмнява, особено за Майкон
Що пък точно за Майкон ...
Моуриньо ако утиде в Реал нали каза ,че ше иска да земе Милито и Майкон
Батков махай се от Герена и не се връщаи !!!
-
theprideofplovdiv
- Контакти:
Аз бих се кефил да продадат Игуаин за супер много пари на Ман.Сити и да вземем Милито,защото Игуаин е играч на малките мачове.Колкото до защитници,та ние купихме 2-ма миналата година-Арбелоа и Раул Албиол...Аз лично искам да си купим Киелени,Майкон,Силва,Ди Мариа.Тактиката бих искал да е такава:
Касияс
Майкон Киелини Пепе Рамос(той може и ляв и десен)
Алонсо
Силва Кака
Роналдо Милито Ди Мариа
Касияс
Алонсо
Силва Кака
Роналдо Милито Ди Мариа
theprideofplovdiv написа:Аз бих се кефил да продадат Игуаин за супер много пари на Ман.Сити и да вземем Милито,защото Игуаин е играч на малките мачове.Колкото до защитници,та ние купихме 2-ма миналата година-Арбелоа и Раул Албиол...Аз лично искам да си купим Киелени,Майкон,Силва,Ди Мариа.Тактиката бих искал да е такава:
Касияс
Алонсо
Силва Кака
Роналдо Милито Ди Мариа
Къде забравяш Каналес
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
Честито ! Догодина може да спечелите Лига Европа

-
SHAKOMINATORA
- Контакти:
theprideofplovdiv написа:Аз бих се кефил да продадат Игуаин за супер много пари на Ман.Сити и да вземем Милито,защото Игуаин е играч на малките мачове.Колкото до защитници,та ние купихме 2-ма миналата година-Арбелоа и Раул Албиол...Аз лично искам да си купим Киелени,Майкон,Силва,Ди Мариа.Тактиката бих искал да е такава:
Касияс
Алонсо
Силва Кака
Роналдо Милито Ди Мариа
Голяма красота ще е да оберат футболистите на другите отбори (както винаги)
PFCB написа:Честито ! Догодина може да спечелите Лига Европа![]()
Започнахте много "забавни" да ставате
SHAKOMINATORA написа:theprideofplovdiv написа:Аз бих се кефил да продадат Игуаин за супер много пари на Ман.Сити и да вземем Милито,защото Игуаин е играч на малките мачове.Колкото до защитници,та ние купихме 2-ма миналата година-Арбелоа и Раул Албиол...Аз лично искам да си купим Киелени,Майкон,Силва,Ди Мариа.Тактиката бих искал да е такава:
Касияс
Алонсо
Силва Кака
Роналдо Милито Ди Мариа
Голяма красота ще е да оберат футболистите на другите отбори (както винаги)
Когато Барса взима всеки мълчи....Абе нямам думи...
Лично аз не съм фен на купуване на футболисти на килограм, ама не мога да разбера какво толкова се дразнят някои хора. Реал Мадрид не отвлича футболисти, а ги купува, и парите за тези покупки не са от вашите данъци, не знам какво толкова се палите 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]