Депортиво Ла Коруня-Реал Мадрид,30.01.,23.00ч.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Депортиво Ла Коруня-Реал Мадрид,30.01.,23.00ч.
те реал нямат право на грешки , но е твърде вероятно за жалост..... харесва ми ситуацията с контузийте и наказанията. Аз като техен фен искам да вида дали могат да се справят с тази ситуация, защото арсенал и ман. унт. го направиха , макар и да отстъппят титлата на челси.Най - малко е стряскаща ситуацията с Роналдо , защото Реал направи най - добрия си мач за сезона именно срещу Валенция без него
Реал почти винаги изпитват затруднения на ''Риасор'' ,моята прогноза е победа с 2:1 за Депортиво 
[center]"Левски" София - една вековна, истинска, неподражаема и неповторима емоция.[/center]
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
[center][wrapimg=]http://store.picbg.net/pubpic/AB/67/7390d557afe6ab67.png[/wrapimg][/center]
http://www.youtube.com/watch?v=N4MXFWcW7cE#at=64
bru-baker написа:те реал нямат право на грешки , но е твърде вероятно за жалост..... харесва ми ситуацията с контузийте и наказанията. Аз като техен фен искам да вида дали могат да се справят с тази ситуация, защото арсенал и ман. унт. го направиха , макар и да отстъппят титлата на челси.Най - малко е стряскаща ситуацията с Роналдо , защото Реал направи най - добрия си мач за сезона именно срещу Валенция без него
Лошото е че освен Роналдо, Игуаин също засега пропуска мача
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
18/09/1993 Депортиво Ла Коруня – Реал Мадрид 4:0
24/01/1999 Депортиво Ла Коруня – Реал Мадрид 4:0 (за втори път)
06/02/2000 Депортиво Ла Коруня – Реал Мадрид 5:2
10/05/2002 Депортиво Ла Коруня – Реал Мадрид 3:0
На Депортиво явно доста им върви срещу Реал. Прогнозата ми е 1:0 за Ла Коруня
24/01/1999 Депортиво Ла Коруня – Реал Мадрид 4:0 (за втори път)
06/02/2000 Депортиво Ла Коруня – Реал Мадрид 5:2
10/05/2002 Депортиво Ла Коруня – Реал Мадрид 3:0
На Депортиво явно доста им върви срещу Реал. Прогнозата ми е 1:0 за Ла Коруня
- ZinedineZidane
- Контакти:
0-3! И това действително ми е реалната прогноза!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
-
theprideofplovdiv
- Контакти:
Ех,тоя Гути беее...Класата си е класа.Гути е голям!
Втория гол на Реал беше страхотен, цялата атака и особено паса на Гути си бяха от най-висока класа 
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
ZinedineZidane написа:0-3! И това действително ми е реалната прогноза!
Почти позна резултата
-
Naruto_Uzumaki
- Контакти:
След 18 години Реал отново спечели на „Риасор“
Тимът на Реал Мадрид спечели скъпоценна победа като гост на Депортиво с 3-1 в последния съботен двубой от 20-ия кръг на „Примера дивисион“.
Срещата започна с надмощие за „белия балет“ и логично мадридчани стигнаха до гол. В 13-ата минута двама защитници на домакините не се разбраха и единия изчисти лошо топката, която попадна в Гранеро, който без да се колебае стреля с глава и даде преднина на Реал. В 21-ата минута легендата на „Галактикос“ Раул Гонсалес имаше шанс да удвои, но пропусна от изгодна позиция. Пет минути преди края на първата част Кака подаде към Гути, който с гениален пас с пета върна назад към Бензема и французина отбеляза за 2-0. Така завърши и първото полувреме на двубоя.
Малко след почивката Кака имаше шанс също да се разпише, но от малък ъгъл не успя да преодолее Арансубия. В следващите минути футболистите на Реал се поприбраха назад и просто дебнеха съперника за удобна контраатака. Точно, когато края на срещата се виждаше, интригата бе върната. В 86-ата минута Серхио Рамос повали Рики в наказателното поле на гостите и реферът отсъди дузпа. Именно потърпевшият със силен удар намали преднината на отбора на Мануел Пелегрини. Все пак обаче се видя, че във футбола има логика и до сензация не се стигна, след като Бензема в последната минута оформи крайния резултат в мача след асистенция на Арбелоа. Така играчите на Реал Мадрид спечелиха първа победа на „Риасор“ след 1992 година.
С този успех „Галактикос“ заемат второ място в класирането с 47 точки, на пет от лидера Барселона. Депортиво остава с 34 и заема петата позиция.
Срещата започна с надмощие за „белия балет“ и логично мадридчани стигнаха до гол. В 13-ата минута двама защитници на домакините не се разбраха и единия изчисти лошо топката, която попадна в Гранеро, който без да се колебае стреля с глава и даде преднина на Реал. В 21-ата минута легендата на „Галактикос“ Раул Гонсалес имаше шанс да удвои, но пропусна от изгодна позиция. Пет минути преди края на първата част Кака подаде към Гути, който с гениален пас с пета върна назад към Бензема и французина отбеляза за 2-0. Така завърши и първото полувреме на двубоя.
Малко след почивката Кака имаше шанс също да се разпише, но от малък ъгъл не успя да преодолее Арансубия. В следващите минути футболистите на Реал се поприбраха назад и просто дебнеха съперника за удобна контраатака. Точно, когато края на срещата се виждаше, интригата бе върната. В 86-ата минута Серхио Рамос повали Рики в наказателното поле на гостите и реферът отсъди дузпа. Именно потърпевшият със силен удар намали преднината на отбора на Мануел Пелегрини. Все пак обаче се видя, че във футбола има логика и до сензация не се стигна, след като Бензема в последната минута оформи крайния резултат в мача след асистенция на Арбелоа. Така играчите на Реал Мадрид спечелиха първа победа на „Риасор“ след 1992 година.
С този успех „Галактикос“ заемат второ място в класирането с 47 точки, на пет от лидера Барселона. Депортиво остава с 34 и заема петата позиция.
- Sagittarius
Re: След 18 години Реал отново спечели на „Риасор“
Междудругото дузпата за Супер Депор беше една от най-смешните които съм виждал 
Репортерка на ПРО БГ към Илиан Илиев " Но ти си левскар"....Илиан Илиев: "Нееее,аз съм от Черно Море"
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...
..ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ алееее,ЗООЛЕВСКИ обичаме теее...