Alternative написа:Барселона играят най-красивият футбол...останалото са комплекси!
Да а Ботев най-добрия български отбор
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Alternative написа:Барселона играят най-красивият футбол...останалото са комплекси!
palante написа:Alternative написа:Барселона играят най-красивият футбол...останалото са комплекси!
Да а Ботев най-добрия български отбор![]()
![]()
![]()
![]()

Lord VOODOO написа:Сектор Б написа:Lord на много голям шеф май го раздаваш, а ?
Нещо май ми завиждаш, а?![]()
![]()

Сектор Б написа:Lord VOODOO написа:Сектор Б написа:Lord на много голям шеф май го раздаваш, а ?
Нещо май ми завиждаш, а?![]()
![]()
Не ти завиждам, но ти се чудя какви неща пишеш. Така и така сме тръгнали и аз ще кажа нещо. На финала с Арсенал преди няколко години изгониха Леман през първото полувреме и чак тогава твоя смешен отбор обърна и то в последните минути на мача. Не съм фен на Реал, но ме принуждаваш така да пиша ...![]()
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Сектор Б написа:Lord VOODOO написа:Дамз, само дето Виляреал играха един час с човек по-малко.
Първият гол е на Роналдо. А вторият е на Кака и е от.... ама разбира се от дузпа....
Aбе и твоя отбор не трябваше да играе на финала в ШЛ тази година ама ...

Lord VOODOO написа:ние ги надиграхме тотално, просто имахме трудности да отбележим гол...., все пак спечелихме с два много красиви гола и най-важното абсолютно заслужено!
maldin1 написа: Ма ти нали си Болен на тема любимото ти отборче и съм сигурен ,че преди когато завършваха на 8-10 място в Испания даже не си ги споменавал.........
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 1 гост