Виляреал - Реал Мадрид 0:2

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
palante
Контакти:

Re: Виляреал - Реал Мадрид 0:2

Мнениеот palante » 23 сеп 2009 23:52

Alternative написа:Барселона играят най-красивият футбол...останалото са комплекси!

Да а Ботев най-добрия български отбор :lol: :lol: :) :) :)
"Хем знам, че с три жени е тъпо, ама кво да ги правя, като били приятелки и движели навсякъде заедно"

Потребителски аватар
Alternative
Контакти:

Мнениеот Alternative » 23 сеп 2009 23:53

palante написа:
Alternative написа:Барселона играят най-красивият футбол...останалото са комплекси!

Да а Ботев най-добрия български отбор :lol: :lol: :) :) :)

Щом казваш...мерси за мнението! :mrgreen:
Изображение
Изображение

Потребителски аватар
lewstherin
Контакти:

Мнениеот lewstherin » 23 сеп 2009 23:55

Лорде, не съм казал че тоя мач им е бил труден, напротив, тепърва идват трудните. Ще ги видим там.

Потребителски аватар
Сектор Б
Контакти:

Мнениеот Сектор Б » 23 сеп 2009 23:58

Lord VOODOO написа:
Сектор Б написа:Lord на много голям шеф май го раздаваш, а ? :lol:

Нещо май ми завиждаш, а? :lol: :lol: :lol:

Не ти завиждам, но ти се чудя какви неща пишеш. Така и така сме тръгнали и аз ще кажа нещо. На финала с Арсенал преди няколко години изгониха Леман през първото полувреме и чак тогава твоя смешен отбор обърна и то в последните минути на мача. Не съм фен на Реал, но ме принуждаваш така да пиша ... :lol: :lol:
Изображение

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 24 сеп 2009 00:03

Сектор Б написа:
Lord VOODOO написа:
Сектор Б написа:Lord на много голям шеф май го раздаваш, а ? :lol:

Нещо май ми завиждаш, а? :lol: :lol: :lol:

Не ти завиждам, но ти се чудя какви неща пишеш. Така и така сме тръгнали и аз ще кажа нещо. На финала с Арсенал преди няколко години изгониха Леман през първото полувреме и чак тогава твоя смешен отбор обърна и то в последните минути на мача. Не съм фен на Реал, но ме принуждаваш така да пиша ... :lol: :lol:

ОК! Така беше, но Леман бе изгонен честно и по правилата! Така че не виждам какъв ти е проблема? Какво значение има кога са вкарани головете, дали в първите минути на мача или в последните..., важното е головете да са честно отбелязани! Е успеха на МЮ в ШЛ от 1999-та година над Байерн да не би да не се брои, въпреки че и двата гола на МЮ бяха в продължението на мача??? А?
А колкото до мача с Арсенал... ние ги надиграхме тотално, просто имахме трудности да отбележим гол...., все пак спечелихме с два много красиви гола и най-важното абсолютно заслужено!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
messi7
Контакти:

Мнениеот messi7 » 24 сеп 2009 10:09

Сектор Б написа:
Lord VOODOO написа:Дамз, само дето Виляреал играха един час с човек по-малко. ;)
Първият гол е на Роналдо. А вторият е на Кака и е от.... ама разбира се от дузпа....

Aбе и твоя отбор не трябваше да играе на финала в ШЛ тази година ама ...

E, стига сега, видя се че БАРСА заслужаваше да играе финал :!: И в момента е номер 1 в Европа, а предполгам и в света ще стане. Иначе Виляреал и "Белия балет" не го гледах, домакините добре ли играха? :roll:
Изображение

Потребителски аватар
maldin1
Контакти:

Мнениеот maldin1 » 24 сеп 2009 12:23

Lord VOODOO написа:ние ги надиграхме тотално, просто имахме трудности да отбележим гол...., все пак спечелихме с два много красиви гола и най-важното абсолютно заслужено!

Искам да те питам ,какво означава надиграхме тотално ? Също така ,ще ти цитирам едно мнение ,което много реално показва нещатата в отбора на БарЦилона : "Яд ме е за Челси, защото играят футбол, а не си правят квадрат в средата на терена да покажат колко паса мога да си подадат без да мръднат и 3 метра напред." Това ли ви беше красивият футбол срещу Челси ? С това ли заслужихте да сте на финал ? Ма ти нали си Болен на тема любимото ти отборче и съм сигурен ,че преди когато завършваха на 8-10 място в Испания даже не си ги споменавал.........
Всичко, което е далеч от морето, е провинция!!!

Потребителски аватар
Lord VOODOO

Мнениеот Lord VOODOO » 24 сеп 2009 12:51

maldin1 написа: Ма ти нали си Болен на тема любимото ти отборче и съм сигурен ,че преди когато завършваха на 8-10 място в Испания даже не си ги споменавал.........

Много правилно го каза: аз съм Болен на тема Барселона! И като такъв отлично знам резултатите и историята на отбора! А ти я си защити мнението (или поне тази част, дето съм цитирал) и кажи, кога сме завършвали 8-10-ти???!! Защото откакто съществуват ЕКТ (без значение дали ШЛ/КЕШ, или ЛЕ/Купа на УЕФА/Купа на панаирните градове, или КНК, или Латинската купа - тази последната няма да се учудя, ако не си я чувал) Барселона е единственият отбор в Европа, който не е пропускал да участва в поне един от тези турнири! Дори прехвалините Реал Мадрид и МЮ са пропускали по един сезон, вие от Милан сте пропускали 3...., но ние не сме!!! А мисля, че отлично знаеш, че класирането на 8-о или 10-то място не дава право на участие в тези турнири!!! Та кога сме завършвали 8-и или 10-и??? :lol: :lol: :lol: :lol: :lol:

Я аз да те питам нещо: къде в изявите на Челси видя футбол??? Играха с 9 човека в защита и само с един самотен нападател, който пипаше топката на интервали от 10-15 минути!!! Това ли е футбол? Или, че играха супер грубо и откровено се опитваха да ни контузят повечето играчи, а съдията им го позволяваше като не им даваше заслужените картони!!! Това ли е футбол? (Вярно, че Англия е родинa и на ръгбито, но все пак ШЛ е турнир по футбол!!!) Челси се бяха окопали 180 минути сумарно от двата мача.... това ли е футбол? И искаш да ми кажеш, че с тази игра заслужаваха да са на финала??? Ти си луд! Нали ги видяхме една година по-рано на финала.... Челси нищо не направиха! Загубиха с дузпи (даже и при изпълнението на дузпи са слабаци, защото имаха шанс да спечелят трофея, но Джон Тери се издъни!!!), а в същото време ние смазахме Юнайтед на финала!!! Значи ти искаше пак да гледаме един скучен финал, където двата отбора само щяха да се ритат и нямаше да се победят, а не един финал изпълнен с красиви атаки, но за твое нещастие всичките направени от Барселона, така ли??!!!!
Бижутера написа:А и трябва да отбележим,че голяма заслуга за кацането и на нацистите на луната през 40-те години има и извънземна цивилизация,която ни дава техника и съвети,а в замяна получава жив човешки материал

:lol: :lol: :lol:

marjb

Мнениеот marjb » 24 сеп 2009 15:02

Определено смея да кажа,че фианала Челси-Ман Ютд.,беше в пъти по-интересен,защото са английски отбори и ефикасността на атаките им е може би с 5 пъти по-голяма от тази на Барса.Примерно 500 паса 4 удара във врата(ако играе барса),а ако играе челси или ман ютд ударите са 2-3 пъти повече,просто английските отбори играят по-остър футбол от испанските(по-специално барселона).Да не говорим,че това с 9-те човека отзад е пълна глупост,просто коментатори и всички подлоги на барса постоянно повтаряха как Челси играели грозно!А,тва не беше така играха с МИСЪЛ,с ТАКТИКА,да не говорим колко чисти положения имаха и,че през 3 минути феновте на Барса изтръпваха след поредния пропуск на Дрогба...И все пак ако бяхте били поне 1 свестен отбор в ШЛ щеше да е малко по-смислено...

Потребителски аватар
denis_93
Контакти:

Мнениеот denis_93 » 24 сеп 2009 16:35

Лорде слушай кво Реал Мадрид са създали Испанската Висша лига и другите лиги мадрид са били първи отбор мадрид са признати за най-добрия отбор на 20 век ще бъдат признати и за 21 сигурен съм след мадрид са манчестър юнайтед ;) барса мисля че бяхаа 3-ти че ако не още по назад така че гледай си барса не говори за мадрид моля те недей да пишеш повече коментари и да дразниш става ли има време ще видим кой е по добър мадрид или барса че барса играха добре миналия сезон играха ама не се изхвърляай като чикия на мокър песък :shock: разбра ли :lol: и още едно нещо мадрид имат повече успехи от барса може да не са правили требъл ама ако ги немаше мадрид ти за барса щеше да сънуваш :| Чаткаш ли !!!!

Върни се в “Реал Мадрид”