Ерата Раул Гонзалес :P

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

MORSKI
Контакти:

Re: Ерата Раул Гонзалес :P

Мнениеот MORSKI » 18 фев 2009 00:29

Ккавото и да ми говорите жива легенда е,уникален футболист е и има място в Испанкия национален отбор :!:

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 18 фев 2009 02:29

И на кого на мястото ще играе? Още повече, че ще развали атмосферата в отбора. Спор няма - много голям играч е, но не пасва на схемата на националният отбор на Испания..
Изображение

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Мнениеот Casillas » 18 фев 2009 15:29

LordVOODOO написа:И на кого на мястото ще играе? Още повече, че ще развали атмосферата в отбора. Спор няма - много голям играч е, но не пасва на схемата на националният отбор на Испания..

Някак си съм съгласен повече с Морския, според мен има място в националния. Морския никъде не каза да е титуляр, и колкото и да обичам Реал, не мога да си изкривя душата и да го пиша титуляр. Той просто заслужава да е там, заради прословутия си голов нюх. Не е като Вия и Торес, но един отбор не е 11 а повече играчи и го знаеш. Точно каквото е значението на Супер Пипо за Скуадрата, такова би имал и Раул според мен за Ла Фурия.

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 19 фев 2009 00:16

Oк, прав си, но нали знаеш, че Раул не е свикнал да седи на скамейката. И понеже си е име, веднага ще мине към тарторите в отбора и с подкрепата на съотборниците си от Реал ще се наложи над треньора да играе. И тогава какво става? - Това, което казах аз - ще се развали обстановката в отбора. Затова не го викат, защото повикат ли го трябва да го пуснат да играе, а няма на кого на мястото...
А и това, че един играч блести в клубният си отбор, не означава, че ще блести и в националният и обратното. Пример Кр. Говналдо - за Юнайтед играе яко, ама за Португалия нищо не прави. Лукас Подолски - за Германия играе яко, но за Байерн е пълна скръб.
Не случайно Испания стана европейски шампион след отстраняването на Раул от отбора. Все пак националният отбор на Испания не е Реал Мадрид и целият отбор не е свикнал да играе за него. Защото Вилас (това е моминското име на мaйка му, което той е използвал за свой псевдоним на времето) си е типичен консуматор, без да е 9-ка. ;)
Изображение

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 19 фев 2009 11:23

Ти пък откъде знаеш какво ще направи Раул :?: :?: :?: Винаги са ми били интересни теориите ти,без да имат особено покритие :!:
Аз също смятам,че не е нужно да е титуляр всеки мач,но да е там най-малкото заради името си и головият си нюх.
Той има най-много мачове от настоящият състав, жива легенда е,я виж за Италия Дел Пиеро също е жива легенда и го викат нали :?: Нищо,че Италия си имат и Якинта и Тони,доскоро и Виери играеше въпреки годините си.
Раул винаги ще има място в отбора и най-малко той ще развали атмосферата,виж по-съм склонен да вярвам,че някой от играчите на Барса няма да е доволен от това и ще направи проблем :!: Ама дори и това звучи абсурдно,защото испанските футболисти не са като нашите лигльовци.
Оше нещо, разбирам Раул да не беше вкарвал отдавна голове за Реал,ама той в последно време чупи рекорди и не спира да бележи,да не кажа,че ни спасява кожата :!: Има още какво да даде на Ла Фурия и това си е ;)
EL GRAN CAPITAN RAUL GOZNALEZ BLANCO!!!!!!

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 19 фев 2009 13:21

Вуду не забравяи обаче че Раул е голмайстор на националния ;) що винаги казваш някви глупости не мога да разбера не бил за националния :o
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

antti
Контакти:

Мнениеот antti » 19 фев 2009 13:55

Аз също мисля, че Раул има място в националния. Най- малкото, защото си го е спечелил не с 2-3 години добра игра, а с над 12 години игра при националите и то силна игра. И не мисля, че е проблем да иска да е лидер- естествено, че ще е лидер, нали трябва да има един рутиниран играч, та ако ще и като помощник треньор да подвиква от резервната пейка.

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 19 фев 2009 16:31

bojkyy написа:Вуду не забравяи обаче че Раул е голмайстор на националния ;) що винаги казваш някви глупости не мога да разбера не бил за националния :o

Уау бил голмайстор.. да и? Ама ти не забравяй, че Испания успя да стане европейски шампион, точно докато Раул беше изхвърлен от отбора, а когато бе в отбора какво ставаше? Ще ти кажа какво - отпадаха максимум на 1/4 финалите! И защо? Защото, както вече казах Раул е консуматор и вместо да играе за отбора, т.е. за страната си, той играе за себе си!!! - Ето затова той няма масто в Ла фурия!
И вместо да ми разправяш, че съм казвал глупости по адрес на Раул - играч, който много пъти съм признавал за много добър, дай някакъв конкретен факт, който да обори мнението ми!

Морски спри поне за момент с пристрастията си!!! Ако Раул не беше футболист на Реал нямаше да говориш така! И недей сравнява Дел Пиеро с Раул, защото Алекс е в пъти по-добър от Вилас! Обясних ти защо не трябва да е в отбора, следя от много години изявите на Ла фурия - точно толкова, колкото и на Барса и бъди сигурен, че знам много повече от теб по въпроса! Когато Раул е в групата за мача, ако е здрав той играе. защо? Защото никой от треньорите не смее да му се озъби! Точно затова не трябва да се вика. Изчети всичките ми мнения последователно в тая тема и едва тогава се опитай да ми дадеш смислен отговор, който да не се гради на твоята фенщина към Реал.

П.П. И преди още някой да ми напомни, че Раул е голмайстор на Испания нека помисли дали Давид Вия няма да има повече голове за Ла фурия, когато го изравни по брой мачове! Ето, на скоро Раул мина великият Алфредо ди Стефано по брой голове за Реал, но за това нещо му бяха нужни близо 3 пъти повече мачове, значи е 3 пъти по-неефективен от ди Стефано. А и в крайна сметка, Раул ако ще 200 гола да има за Испания, след като не е спечелил нито един трофей със страната си, значи е вкарвал не когато трябва, не на когото трябва. След като не го е направил значи е неефективен, е един играч няма място в националният отбор, след като е неефективен!
Изображение

Потребителски аватар
Casillas
Контакти:

Мнениеот Casillas » 19 фев 2009 16:57

До една степен съм съгласен с Вуду, защотото сравнение на Раул с Алекс е безпочвено, както ви казах, ако има някой с който да бъде сравнен е Индзаги. Играчи със страхотен хъс и талант за позициониране, но без качества на организатор, а само на консуматор.
Аз все пак не мисля, че той няма място в отбора, въпреки че ще е резерва. Треньор е именно такъв който знае неговите слаби и силни страни по-добре от всеки, и мисля че ще може да му обясни, че мястото му е на скамейката, и е играч за последните 20 мин. когато трябва да падне гол,вече от нищото дето се вика. Ако наистина разваля дисциплината, нека стой в Мадрид само, защото освен на Реал съм огромен фен на Испания, и ги подкрепям изключително много. Но Вуду да кажеш че няма място, е тъпо при условие, че в момента резерва е примерно, тоя от Фенербахче, дето му забравих името в момента, който е в слаба форма и е адски адски слаб, не вкарва, и какво ли още не.
Трябва да се намери някакъв компромис или нещо, или поне ако пък Раул е мъж да обяви, няма да играя повече за националите, отказвам се, моля не спекулирайте. Защотото това цялото е смешно, кой ли не да агитира. Просто да го поканят за един последен мач, приятелски, да приключи с мач на Бернабеу и това, в случай, че Дел Боске наистина не го иска. Но глупости от типа, че Икер е готов да сдаде лентата, само и само Раул отново да бъде в отбора са пълни простотии(четох това в интервю в сайта на Реал)

Потребителски аватар
LordVOODOO

Мнениеот LordVOODOO » 19 фев 2009 18:45

За следпоследен път ще го кажа: не ме разбирайте погрешно, далеч съм от мисълта, че Раул е слаб играч, но.. оф как да го обясня... Раул е от този тип играчи, дето ако са в групата на отбора задължително трябва да играе от началото, той не може да се примери и никога няма да преглътне угорчението да бъде играч за последните 20 минути на мача. Ще се изпокара с треньора и ще развали обстановката в съблекалнята - това, което вече повтарям не знам от колко време. Отделно... с Дел Боске имат богата история и вземе ли го в отбора... просто ми е трудно да си представя, че ще го държат на скамейката, а както повечето се съгласиха в момента няма на кого на мястото да играе.
За резерва.. ддз не познавам лично Раул, но имам някаква представа за характера му (може и да е грешна) и според мен той няма да иска да бъде в отбора като резерва. Не се отказва от националният, защото все пак се надява да го викнат в него, а за него това означава, че ще бъде и титуляр, самият Раул не може да си представи, че някой треньор ще го остави като резерва, ако е здрав, още по-малко пък Дел Боске. А иначе много ясно, че Раул няма да се откаже от националният докато не мине световното. С този отбор и с тази игра Испания има шанс да стане световен шампион и Раул се надява да бъде част от този тим - защото това и европейската титла са единствените 2 титли, които той не е печелил в богатата си кариера. Мине ли световното или Дел Боске категорично да откаже да го вземе в отбора и Раул ще обяви, че за него Ла фурия е затворена страница. ;)
Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”