Роналдо вече гледа към изхода на Реал Мадрид

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Роналдо вече гледа към изхода на Реал Мадрид

Мнениеот RENAULT » 29 апр 2010 11:57

Изображение
Звездата на Реал Мадрид Кристиано Роналдо призна, че вече мисли за напускане на настоящия си клуб.
Бившият играч на Манчестър Юнайтед все още не е приключил първия си сезон в Мадрид, но това очевидно не му пречи да планира изхода си.
Роналдо се премести на "Бернабеу" миналото лято за сумата от 80 милиона лири, защото тогава чувстваше, че е спечелил всичко с Юнайтед и заяви, че иска да постигне подобни успехи и с Реал Мадрид.
"Футболът е повтарящи се цикли. Вярвам, че попадаме в различни отбори, за да изживеем своя цикъл там. Ако вече си спечелил всичко с един отбор, трябва да го смениш. Това се случи с мен и Юнайтед’, сподели португалецът.
„Исках различен футбол, различни голове и съм наистина щастлив, че взех това решение. Алекс Фъргюсън разбра решението ми. Продължаваме да поддържаме връзка. Чаках няколко години, за да започна да играя в Мадрид, но не се виждам тук на 40. Отиваш в един отбор, за да изживееш цикъла си", заяви Роналдо.
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Re: Роналдо вече гледа към изхода на Реал Мадрид

Мнениеот Madridist » 29 апр 2010 12:17

Рено и аз я четох тази статия.Роналдо е казал,че не се вижда като Малдини да играе до 40 в един отбор. Смятам, че най-важното за нас, феновете на Мадрид,е че португалеца в момента иска титли и победи с Реал, всичко друго остава на заден план за него. На мен друго ми е по-интересно в момента. Финала за ШЛ Снайдер-Робен на Бернабеу ще бъде "връх" в трансферната политика на Реал Мадрид . Ако Хамбургер отстрани Фулъм, слагаме и Нистелрой. Перес хубаво да помисли над някои неща :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 29 апр 2010 12:39

Зъглавието доста изопачава истината :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 29 апр 2010 12:40

Madridist написа:Рено и аз я четох тази статия.Роналдо е казал,че не се вижда като Малдини да играе до 40 в един отбор. Смятам, че най-важното за нас, феновете на Мадрид,е че португалеца в момента иска титли и победи с Реал, всичко друго остава на заден план за него. На мен друго ми е по-интересно в момента. Финала за ШЛ Снайдер-Робен на Бернабеу ще бъде "връх" в трансферната политика на Реал Мадрид . Ако Хамбургер отстрани Фулъм, слагаме и Нистелрой. Перес хубаво да помисли над някои неща :roll:

Ние от доста врме си страдаме зареди нашета трансферна политика,но ако тази година вземем някой добър защитник и човек който да помага на Алонсо в средата на терена може и да се поздравим с много добри успехи ;)
Последна промяна от RENAULT на 29 апр 2010 12:43, променено общо 1 път.
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
niki87
Контакти:

Мнениеот niki87 » 29 апр 2010 12:43

Чувам,че Реал М искат Швайни...Да забравят...Няма начин...Невъзможно :mrgreen:

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 29 апр 2010 13:02

RENAULT написа:
Madridist написа:Рено и аз я четох тази статия.Роналдо е казал,че не се вижда като Малдини да играе до 40 в един отбор. Смятам, че най-важното за нас, феновете на Мадрид,е че португалеца в момента иска титли и победи с Реал, всичко друго остава на заден план за него. На мен друго ми е по-интересно в момента. Финала за ШЛ Снайдер-Робен на Бернабеу ще бъде "връх" в трансферната политика на Реал Мадрид . Ако Хамбургер отстрани Фулъм, слагаме и Нистелрой. Перес хубаво да помисли над някои неща :roll:

Ние от доста врме си страдаме зареди нашета трансферна политика,но ако тази година вземем някой добър защитник и човек който да помага на Алонсо в средата на терена може и да се поздравим с много добри успехи ;)

Трябват ни поне двама защитници, или ляв бек и централен защитник или ляв и десен бек, Серхьо Рамос може да играе и в центара и в дясно. Колкото за Швайни дано ви го отмъкнем :twisted: Не го искам тоя Рибери, гледах репортажа от мача в Германия срещу Лион, той не подаде топката нито веднъж, имаме си вече такива играчи :)
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
PFCB
Контакти:

Мнениеот PFCB » 29 апр 2010 15:32

Тези футболисти не са много популярни и не му носят пари вече - това е причината да ги продаде. Все пак той е бизнесмен и гледа да си пълни джоба, пука му на него за Реал М ;)

Върни се в “Реал Мадрид”