Кака има шанс да играе срещу Валенсия

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Re: Кака има шанс да играе срещу Валенсия

Мнениеот megan fox » 17 апр 2010 12:44

Въз основа на това: http://gong.bg/view_article.php?article_id=116331 не вярвам Кака да успее да се възстанови напълно и да покаже отново най-добрият си футбол.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 17 апр 2010 12:47

megan fox написа:Въз основа на това: http://gong.bg/view_article.php?article_id=116331 не вярвам Кака да успее да се възстанови напълно и да покаже отново най-добрият си футбол.

Това си го знаем :( :( :( :( но само времето ще покаже ;) ;)
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 17 апр 2010 13:37

megan fox написа:
Madridist написа:Според мен Кака не се представи толкова зле през сезона. Скоро гледах една интересна статистика
Кака (28 мача, 7 гола 11 асистенции). За сравнение Иниеста (40 мача, 1 гол и 7 асистенции) 8-)

Нека не забравяме, че Андрес през този сезон е измъчван от доста контузии и не играе чак толкова много... Сега проверих статистиката на Иниеста в сайта на Барса. ;) До момента през сезона той има изиграни 39 мача, 10 от тях е играл като резерва по 10-15 минути, и в 12 мача е бил сменян принудително, т.е. през сезона Иниеста има едва 17 мача изкарани от началото до края! Като добавим и странният експеримент, който си прави Пеп с него - да го пуска като ляво крило... става ясно защо Андрес не е толкова ефективен през този сезон. :)

Бтв защо избра точно Андрес да сравниш с Кака? Защо не избра примерно Шави?! ;)

А колкото до Кака... съмнявам се да може да изкара цял мач. Не искам да съм черноглед за един от най-добрите играчи на съвременият футбол, но според мен на бразилеца му е изпята песента. :( Вече няколко пъти съм споделял мнението си, че Милан се навиха да продадът кариоката, защото знаехе, че хроничната му травма не може да се бъде излекувана и че тя занапред винаги ще пречи на Кака да показва най-добрият си футбол!

Ами написах статистиката за Кака,защото един потребител коментираше в темата,че не бил направил нищо за Реал. Според мен очакванията за него бяха много по-големи, но да не забравяме, че цял сезон беше преследван от контузии и не можеше да изиграе нормално цял мач 8-)
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 17 апр 2010 13:59

Сега прочетох в "Марка" Кака не е попаднал в "листа" на Пелегрини :( :( :( :(

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 апр 2010 15:03

Бтв сещате ли се, че Кака и Пелегрини се бяха скарали яката след отпадането на Реал от Лион? Тогава бразилеца изригна срещу смяната му в мача. И от този момент насетне Кака не е играл нито една минута, а официално се води контузен!
Виждали сме ги много пъти подобен тип треньорски контузии, смятате ли, че е възможно Кака да страда от такава "контузия"?!

Все пак бразилеца е тренирал наравно със съотборниците си на последната тренировка на тима, а това не е мач с Херез, че да бъде оставен Кака извън групата! Дори да не беше титуляр бразилеца трябваше да е в групата мача и да бъде пуснат да поиграе поне 30 минути или едно полувреме. Все пак Кака има нужда от практика, иначе на всичко ни е ясно, че едва ли ще успее да изкара цял мач!

Не знам за вас, според мен няма логика Кака да не е в групата, след като е възстановен освен ако причината не е в конфликта на бразилеца с Пелегрини!!! - Ако това се окаже вярно (едва ли ще разберем, докато Пелегрини не бъде уволнен), то тогава чилиеца трябва да си ходи!

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 17 апр 2010 15:37

megan fox написа:Бтв сещате ли се, че Кака и Пелегрини се бяха скарали яката след отпадането на Реал от Лион? Тогава бразилеца изригна срещу смяната му в мача. И от този момент насетне Кака не е играл нито една минута, а официално се води контузен!
Виждали сме ги много пъти подобен тип треньорски контузии, смятате ли, че е възможно Кака да страда от такава "контузия"?!

Все пак бразилеца е тренирал наравно със съотборниците си на последната тренировка на тима, а това не е мач с Херез, че да бъде оставен Кака извън групата! Дори да не беше титуляр бразилеца трябваше да е в групата мача и да бъде пуснат да поиграе поне 30 минути или едно полувреме. Все пак Кака има нужда от практика, иначе на всичко ни е ясно, че едва ли ще успее да изкара цял мач!

Не знам за вас, според мен няма логика Кака да не е в групата, след като е възстановен освен ако причината не е в конфликта на бразилеца с Пелегрини!!! - Ако това се окаже вярно (едва ли ще разберем, докато Пелегрини не бъде уволнен), то тогава чилиеца трябва да си ходи!

Може и да има конфликт ,но също така може и да не се е въстановил на 100 процента

Потребителски аватар
megan fox
Контакти:

Мнениеот megan fox » 17 апр 2010 15:40

RENAULT написа:Може и да има конфликт ,но също така може и да не се е въстановил на 100 процента

Е информацията е, че е възстановен! А и никой не говори да играе цял мач. Но поне второто полувреме или последните 30 минути... Все пак играете с Валенсия, а не с отбор борещ се да не изпадне! Кака и на куц крак пак ще е по-добър от Гаго примерно. А и опита си е опит. ;)

Върни се в “Реал Мадрид”