Кака има шанс да играе срещу Валенсия
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кака има шанс да играе срещу Валенсия
Въз основа на това: http://gong.bg/view_article.php?article_id=116331 не вярвам Кака да успее да се възстанови напълно и да покаже отново най-добрият си футбол.
[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:Въз основа на това: http://gong.bg/view_article.php?article_id=116331 не вярвам Кака да успее да се възстанови напълно и да покаже отново най-добрият си футбол.
Това си го знаем
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X
megan fox написа:Madridist написа:Според мен Кака не се представи толкова зле през сезона. Скоро гледах една интересна статистика
Кака (28 мача, 7 гола 11 асистенции). За сравнение Иниеста (40 мача, 1 гол и 7 асистенции)![]()
Нека не забравяме, че Андрес през този сезон е измъчван от доста контузии и не играе чак толкова много... Сега проверих статистиката на Иниеста в сайта на Барса.До момента през сезона той има изиграни 39 мача, 10 от тях е играл като резерва по 10-15 минути, и в 12 мача е бил сменян принудително, т.е. през сезона Иниеста има едва 17 мача изкарани от началото до края! Като добавим и странният експеримент, който си прави Пеп с него - да го пуска като ляво крило... става ясно защо Андрес не е толкова ефективен през този сезон.
Бтв защо избра точно Андрес да сравниш с Кака? Защо не избра примерно Шави?!
А колкото до Кака... съмнявам се да може да изкара цял мач. Не искам да съм черноглед за един от най-добрите играчи на съвременият футбол, но според мен на бразилеца му е изпята песента.Вече няколко пъти съм споделял мнението си, че Милан се навиха да продадът кариоката, защото знаехе, че хроничната му травма не може да се бъде излекувана и че тя занапред винаги ще пречи на Кака да показва най-добрият си футбол!
Ами написах статистиката за Кака,защото един потребител коментираше в темата,че не бил направил нищо за Реал. Според мен очакванията за него бяха много по-големи, но да не забравяме, че цял сезон беше преследван от контузии и не можеше да изиграе нормално цял мач
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Сега прочетох в "Марка" Кака не е попаднал в "листа" на Пелегрини

Бтв сещате ли се, че Кака и Пелегрини се бяха скарали яката след отпадането на Реал от Лион? Тогава бразилеца изригна срещу смяната му в мача. И от този момент насетне Кака не е играл нито една минута, а официално се води контузен!
Виждали сме ги много пъти подобен тип треньорски контузии, смятате ли, че е възможно Кака да страда от такава "контузия"?!
Все пак бразилеца е тренирал наравно със съотборниците си на последната тренировка на тима, а това не е мач с Херез, че да бъде оставен Кака извън групата! Дори да не беше титуляр бразилеца трябваше да е в групата мача и да бъде пуснат да поиграе поне 30 минути или едно полувреме. Все пак Кака има нужда от практика, иначе на всичко ни е ясно, че едва ли ще успее да изкара цял мач!
Не знам за вас, според мен няма логика Кака да не е в групата, след като е възстановен освен ако причината не е в конфликта на бразилеца с Пелегрини!!! - Ако това се окаже вярно (едва ли ще разберем, докато Пелегрини не бъде уволнен), то тогава чилиеца трябва да си ходи!
Виждали сме ги много пъти подобен тип треньорски контузии, смятате ли, че е възможно Кака да страда от такава "контузия"?!
Все пак бразилеца е тренирал наравно със съотборниците си на последната тренировка на тима, а това не е мач с Херез, че да бъде оставен Кака извън групата! Дори да не беше титуляр бразилеца трябваше да е в групата мача и да бъде пуснат да поиграе поне 30 минути или едно полувреме. Все пак Кака има нужда от практика, иначе на всичко ни е ясно, че едва ли ще успее да изкара цял мач!
Не знам за вас, според мен няма логика Кака да не е в групата, след като е възстановен освен ако причината не е в конфликта на бразилеца с Пелегрини!!! - Ако това се окаже вярно (едва ли ще разберем, докато Пелегрини не бъде уволнен), то тогава чилиеца трябва да си ходи!
megan fox написа:Бтв сещате ли се, че Кака и Пелегрини се бяха скарали яката след отпадането на Реал от Лион? Тогава бразилеца изригна срещу смяната му в мача. И от този момент насетне Кака не е играл нито една минута, а официално се води контузен!
Може и да има конфликт ,но също така може и да не се е въстановил на 100 процента
RENAULT написа:Може и да има конфликт ,но също така може и да не се е въстановил на 100 процента
Е информацията е, че е възстановен! А и никой не говори да играе цял мач. Но поне второто полувреме или последните 30 минути... Все пак играете с Валенсия, а не с отбор борещ се да не изпадне! Кака и на куц крак пак ще е по-добър от Гаго примерно. А и опита си е опит.