Бунт в съблекалнята на Мадрид
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Neron
- Контакти:
Re: Бунт в съблекалнята на Мадрид
Като дават пари не в Бундеслигата ще играе ами в Ватиканската лига ще партнира на Папата в атака.Всичко опира до пари а не привлекателноста на лигата в която ще играе.
1. Наименованието "ПФК Литекс - Ловеч" АД с ЕИК: 110501548, се изменя на - "ПФК Цска София ЕАД".
Нищо общо с Микре!!
Нищо общо с Микре!!
megan fox написа:niki87 написа:Иначе не виждам причина да не предпоче Байерн пред Ман Ю.Немците са по-големия отбор,а с оглед последните мачове по между им,са и по-силния
Да ако погледнем статистиката на ЕКТ прав си. Но Бундеслигата определено не е привлекателна за най-големите звезди във европейският футбол! Примера и ВЛ винаги ще са над Бундеслигата и точно заради това нещо 99% от големите звезди на футбола избират Англия или Испания, тук-там Италия! А и заплатите в Германия са доста по-малки, дори Байерн не могат да си позволят заплатите, които се дават в МЮ, Реал, Барса, Челси, Ман. Сити...А все пак малцина са играчите като Меси, които не ги вълнуват парите..., повечето играчи са сребролюбци и отиват там, където ще им плащат най-много!
Както и да го гледаме Бейерн не може да предложи по-голяма заплата на Бензема от тази, която сега получава в Реал! Това може да го направят само 2-3 английски отбора и евентуално Барса.
Не знам дали знаеш,но Байерн е най-стабилния финансово клуб в Европа,без нито едно евро задължения

niki87 написа:Не знам дали знаеш,но Байерн е най-стабилния финансово клуб в Европа,без нито едно евро задълженияОтборът може да си позволи всеки един футболист в света,просто трансферната политика на клуба е по-друга.Иначе Бундеслигата си е суперпривлекателна-най-посещаваното първенство в света,с най-красивите стадиони в света
Не красотата на стадионите е важна обаче! Бундеслигата не е толкова технична като Примера примерно, а и определено швабите играят по-твърд футбол, а това никак не допада на по-техничните играчи!!! В Германия бягат след топката като коне и играят супер праволинейно..., да не говорим за липсата на реална конкуренция, когато Байерн са във форма! В Испания поне винаги Реал и Барса спорят по м/у си! В Англия също има интрига! Отделно, че и в двата шампиона не е нещо необичайно първият да загуби от последният, но кога за последно се е случвало подобно нещо в Бундеслигата?!
И повярвай ми Байерн въпреки, че уж нямат дългове не могат да се мерят с испанските и английските грандове като платежоспособност!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
megan fox написа:niki87 написа:Не знам дали знаеш,но Байерн е най-стабилния финансово клуб в Европа,без нито едно евро задълженияОтборът може да си позволи всеки един футболист в света,просто трансферната политика на клуба е по-друга.Иначе Бундеслигата си е суперпривлекателна-най-посещаваното първенство в света,с най-красивите стадиони в света
Не красотата на стадионите е важна обаче! Бундеслигата не етолкова техничка като Примера примерно, а и определено швабите играят по-твърд футбол, а това никак не допада на по-техничните играчи!!! В Германия бягат след топката като коне и играят супер праволинейно..., да не говорим за липсата на реална конкуренция, когато Байерн са във форма! В Испания поне винаги Реал и Барса спорят по м/у си! В Англия също има интрига! Отделено, че и в двата шампиона не е нещо необичайно първият да загуби от последният, но кога за последно се е случвало подобно нещо в Бундеслигата?!
И повярвай ми Байерн въпреки, че уж нямат дългове не могат да се мерят с испанските и английските клубове като платежоспособност!
Това изобщо не е вярно.Явно не си запознат.По-скоро английските отбори не могат да се мерят с Байерн по платежоспособност,но както и да е.Не знам дали гледаш мачове от Бундеслигата,но аз го правя всяка седмица от 15г. и това което говориш за блъскането няма нищо общо с действителността.Интригата винаги е била най-голяма от водещите първенства,защото почти всяка година 3-4 отбора до последния кръг имат шанс за титлата

Последна промяна от niki87 на 14 апр 2010 13:47, променено общо 1 път.
Тук в Испания цялата преса обсажда вариантите за нов треньор на Real. И Марка и Ас и Мундо депортиво посочват варианти като най-вероятен е Рафа Бенитес. Споменава се дори и треньора на Англия - Фабио Капело
Аз може да съм никой за ЦСКА, но ЦСКА е всичко за мен, аз може да съм един от хилядите фенове, НО ЦСКА Е ЕДИНСТВЕНИЯТ ОТБОР ЗА МЕН
СПОКО, НЯМА БУНТ?КОЙТО ГО ПИШЕ ,Е, ЧЕЛ ОТ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ИНФОРМАЦИЯ.НИЕ СМЕ НА 10мин.ОТ ЕСТАДИО САНТИЯГО БЕРНАБЕУ.ТУК Е СПОКОЙНО, И СЕ НАДЯВАТ САМО БАРСА ДА СГРЕШИ,МА ИСТЪРВАХА ПИТОМНОТО И СЕГА ТЪРСЯТ ДА ХВАНАТ ДИВОТО.МА ВСЕКИ ВЕЧЕ СИ ЗНАЕ ,НЯМА КОЙ ДА СПРЕ,БАРСА.Е? И ВСЕ ПАК,ЕДНО НА УМ?ТАКА КАКТО ЦСКА,,ДЕБНЕ В БГ,,“?НАЛИ?ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ ВИ............
- JohnnieWalker
- Контакти:
CSKA1972 написа:СПОКО, НЯМА БУНТ?КОЙТО ГО ПИШЕ ,Е, ЧЕЛ ОТ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ИНФОРМАЦИЯ.НИЕ СМЕ НА 10мин.ОТ ЕСТАДИО САНТИЯГО БЕРНАБЕУ.ТУК Е СПОКОЙНО, И СЕ НАДЯВАТ САМО БАРСА ДА СГРЕШИ,МА ИСТЪРВАХА ПИТОМНОТО И СЕГА ТЪРСЯТ ДА ХВАНАТ ДИВОТО.МА ВСЕКИ ВЕЧЕ СИ ЗНАЕ ,НЯМА КОЙ ДА СПРЕ,БАРСА.Е? И ВСЕ ПАК,ЕДНО НА УМ?ТАКА КАКТО ЦСКА,,ДЕБНЕ В БГ,,“?НАЛИ?ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ ВИ............
МА НЕ ПИШИ БЕЗ ЗАВЪРШЕН 1 КЛАС !
-
- Контакти:
мисля че на реал не им трябват нови нито тренаьор нито футболисти.Просто трябва малко повече спокоиствие и работа. Продажбата на Бензема ще е най голямата грешка halla madrid
СПОКО, НЯМА БУНТ?КОЙТО ГО ПИШЕ ,Е, ЧЕЛ ОТ НЯКЪДЕ ДРУГАДЕ ИНФОРМАЦИЯ.НИЕ СМЕ НА 10мин.ОТ ЕСТАДИО САНТИЯГО БЕРНАБЕУ.ТУК Е СПОКОЙНО, И СЕ НАДЯВАТ САМО БАРСА ДА СГРЕШИ,МА ИСТЪРВАХА ПИТОМНОТО И СЕГА ТЪРСЯТ ДА ХВАНАТ ДИВОТО.МА ВСЕКИ ВЕЧЕ СИ ЗНАЕ ,НЯМА КОЙ ДА СПРЕ,БАРСА.Е? И ВСЕ ПАК,ЕДНО НА УМ?ТАКА КАКТО ЦСКА,,ДЕБНЕ В БГ,,“?НАЛИ?ЛЕКА ВЕЧЕР НА ВСИЧКИ ВИ............
JohnnieWalker
Абе коментирай нещо,несе грижи кой,има 1 клас
JohnnieWalker
Абе коментирай нещо,несе грижи кой,има 1 клас