Рафаел ван дер Ваарт спечели титулярно място в Реал
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Рафаел ван дер Ваарт спечели титулярно място в Реал
Снайдер беше изпята песен в нашия отбор... Виж за Робен... Нямаше по-голяма глупост от това да го продадат....
MORSKI е прав
Снайдер вече не можеше нищо обаче Робен можеше още . Спомням си лятото как Робен влезе като резерва в една контрола и вкара гол и асиситира 

нз за ван дер ваарт , ама на Кристиано Роналдо мястото му не е в този в отбор............. крайно егоистично копеле всеки път , когато някой друг вкара гол той се цупи или се подмазва фалшиво и това се вижда...... затова няма да имаме отбор никъв тандем не са игуаин и роналдо.Те се състезават кой ще вкара повече голове и това е факт.... почти нямат асистенций 1 към друг.И за това ще бием мижавите отборчета с по 5 гола и срещу големите ще се крием....... и по смешното е , че за Роналдо го знаех , че е буклук ама и игуаин започва да играе мн егоистично...
bru-baker написа:нз за ван дер ваарт , ама на Кристиано Роналдо мястото му не е в този в отбор............. крайно егоистично копеле всеки път , когато някой друг вкара гол той се цупи или се подмазва фалшиво и това се вижда...... затова няма да имаме отбор никъв тандем не са игуаин и роналдо.Те се състезават кой ще вкара повече голове и това е факт.... почти нямат асистенций 1 към друг.И за това ще бием мижавите отборчета с по 5 гола и срещу големите ще се крием....... и по смешното е , че за Роналдо го знаех , че е буклук ама и игуаин започва да играе мн егоистично...
Нз каде гледаш но миналия мач Роналдо асистира за 2 от головете на Игуайн, само тоя мач имаха 1 2 егоистични отигравания
Иначе Рафа оправда очакванията ми

[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]
bru-baker написа:нз за ван дер ваарт , ама на Кристиано Роналдо мястото му не е в този в отбор............. крайно егоистично копеле всеки път , когато някой друг вкара гол той се цупи или се подмазва фалшиво и това се вижда...... затова няма да имаме отбор никъв тандем не са игуаин и роналдо.Те се състезават кой ще вкара повече голове и това е факт.... почти нямат асистенций 1 към друг.И за това ще бием мижавите отборчета с по 5 гола и срещу големите ще се крием....... и по смешното е , че за Роналдо го знаех , че е буклук ама и игуаин започва да играе мн егоистично...
Да ти кажа и аз имам такива впечатления. Игуаната е в най-добрата си форма в кариерата си досега, но забелязвам, че напоследък прекалено много действа индивидуално и въобще не подава.(последния мач с Хихон е ясен пример, реванша с Лион също).Също така, не знам до колко е вярно,четох че имало конфликт за заплатата му,която е около 2 милиона евро на сезон(сиромах човек

[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
Ами именно там сигурно е проблема и не виждам смисал Игуаин да гони Роналдо по игра и по заплата...... ясно е ,че неговата заплата няма да стане по - голяма или поне колкото на кристиано все пак онзи е име.И също така забелязах , че Бензема играе в пълна противоположност - въобще не е лаком ( сигурно и за това има толкова голове).Кака не играе чак толкова зле , но и той е егоистичен - пробва доста индивидуални отигравания( нз дали иска да се докаже или да конкурира на РОналдо ,нз просто.. ) .И при цялата история излиза даже , че Кристиано не е толкова лаком на фона на Кака и Игуаин . Просто наистина нз смешно е да вкарваш по 5 гола на мач пак в Европа нищо .Мн добри играчи дано зафорят колектив.Трябва да земат ляв бек защото арбелоа не е конкурентен на Рамос.Кака трябва да си оправи формата , защото в противен случай по- добре да си пускат точ каналес, който взеха .Мн неприятно впечатление ми прави Алонсо , за чийто трансфер бях най - доволен , ужасно мн жълти картони , автогол смешен , криви пасове , ужас като цяло.Като цяло отбора е един от най-грубите , макар да играе супер атрактивно просто защитниците и опорните халфове немогат да зимат топка без да правят фалове....сигурно и тва е причината за лекото заздравяване на защитата.Касиас на всеки 4 мача получава по един куриозен гол от 40- 50 метра.......а хваща супер невъзможни положения.... П.п извинявам се , че писах толкоз в тази тема . но не се сдържах
Един от най-любимите ми играчи е Рафа...Още от престоя му в АЯКС ми допадна стила му на игра
В Реал М. играе страхотно до момента и за мен той трябва да стане твърд титуляр
Дано продължи с добрите си игри

_RoKi_ написа:Един от най-любимите ми играчи е Рафа...Още от престоя му в АЯКС ми допадна стила му на игра![]()
В Реал М. играе страхотно до момента и за мен той трябва да стане твърд титуляр
Дано продължи с добрите си игри
![]()
![]()
Дано
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]