Ла Лига: Овиедо - Реал Мадрид - 0:3 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Овиедо - Реал Мадрид, Неделя от 22:30 ч.
Айде да чуем другите фенове на Реал какво мислят за фала и дузпата и ще коментираме :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

1914.1902 написа:
Не знам как човек, който гледа редовно футбол може да твърди, че това е фаул. :lol:
Мбапе обаче е доста клиничен в тези ситуации, така се прави.
П. П Симулациите на Вини ми напомнят тези на Неймар :mrgreen: 3-4 секунди по-рано виждаш, че ще я направи
П. П Симулациите на Вини ми напомнят тези на Неймар :mrgreen: 3-4 секунди по-рано виждаш, че ще я направи
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошлоИначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Направи ми впечатление, че вторият и третият гол паднаха, след като на терена за нас вече имаше чист централен нападател (защото Мбапе не е). В големи периоди от мача наказателното поле за съперника остава празно. Липсва нападател, който да ангажира защитата и да отваря място за включване на овек от втора линия.