Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: Денят за отбора

Мнениеот LaRgO » 25 май 2025 15:15

sapio0o написа:Всеки говори само за хърватина и с право, но Лукас на мен лично винаги ми е бил на сърце също, както и Начо например. Играчи, на които винаги е можело да се разчита. Конкретно този сезон наистина правеше повече грешки Васко, факт, но преди това 9 години винаги е вършил задачите си максимално добре и не е имал проблем с това да играе на различни позиции в името на клуба. Освен това десния бек определено не е неговото място, така че аз лично оправдавам тези му грешки през годината. За мен Васкес ще се нареди до легендите на клуба със сигурност.

+1 Васкес заслужава уважение и място сред значимите играчи на отбора! Истински мадридист, винаги се е раздавал на терена и е играл със сърце! Не е виновен той, че се наложи да играе бек.

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 26 май 2025 01:15

За първи път от Роналдо (сезон 2014/15) имаме носител на златната обувка в лицето на Мбапе. Като за приключил с големия футбол, не е зле. :lol:

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 26 май 2025 08:11

Мбапе след мачовете с Ливърпул и Билбао стана друг играч. Оттогава не е спрял да се подобрява. Но дори и в момента смятам, че има доста какво още да се желае.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 26 май 2025 10:40

Знае ли се, дали, и кой канал ще предава световното клубно първенство? Може би съм пропуснал тази информация. Благодаря предварително!
Последна промяна от Stones.66 на 26 май 2025 15:05, променено общо 1 път.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 май 2025 10:57

Stones.66 написа:Знае ли се дали, и кой канал ще предава севтовното клубно първенство? Може би съм пропуснал тази информация. Благодаря предварително!

БНТ, но не зная дали ще излъчват всички мачове.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 26 май 2025 15:03

Чаби Алонсо: Това е началото на нова ера

Чаби Алонсо официално бе представен като старши треньор на Реал Мадрид. Той сложи подписа си под тригодишен договор с клуба. Младият специалист бе придружен от съпругата си Нагоре.

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес подари на Алонсо макет на новия „Сантиаго Бернабеу“.

Официално Алонсо започва работа от 1 юни и ще води отбора на Световното клубно първенство, което започва две седмици по-късно.

„Без съмнение за мен това е един много специален ден. Ден, който ще запомня за цял живот. Много съм щастлив да бъда тук, в това, което усещам като мой дом. Връзката с мадридизма никога не е прекъсвала и откакто влязох във Валдебебас преди час и половина, това чувство се възроди отново“, започна Алонсо.

„Имам усещането, че това е началото на една нова ера. Флорентино, много благодаря за доверието. Преди да започна да говоря за новия етап, не искам да пропусна да спомена човека, който си тръгна. Карло Анчелоти беше моят треньор и, велик човек, който имаше огромно влияние върху мен. Без неговото майсторство вероятно нямаше да съм тук. Поемам щафетата и приемам неговото наследство с много чест и гордост. Надявам се да оправдая очакванията и да водя клуба навсякъде, където всички вярваме, че можем да стигнем“, добави той.

„Започваме един етап, в който чувствам, че клубът и феновете сме обединени. Имаме страхотен отбор, имаме фантастични играчи и много добър потенциал. Това ми дава причини да дойда тук с много енергия и вяра. Убедени сме, че можем да постигнем важни неща, достойни за Реал Мадрид“, казо още Чаби Алонсо.

Изображение

Флорентино Перес: Чаби Алонсо представлява ценностите на Реал Мадрид, с него започва една блестяща ера

Президентът на Реал Мадрид Флорентино Перес заяви при представянето на Чаби Алонсо като нов старши треньор на тима, че баскът представлява ценностите на „кралския“ клуб и с него започва една блестяща ера.

„Силата на този клуб се крие в продължаването на работата, а днес е много специален ден, днес бележи началото на нова ера. Пристига нов треньор, който е един от най-добрите в света. Той представлява ценностите на Реал Мадрид и с него през 2025 г. започва и една блестяща ера“, коментира Перес.

„Знаем какво означава Реал Мадрид за всички“, каза президентът. „Като играч, Алонсо определи една ера, не само с Реал Мадрид, но и с Ливърпул и Байерн Мюнхен, и разбира се, ти си една от легендите на националния отбор, спечелил Световната купа.“

„Като треньор в Леверкузен, ти постигна подвиг, който те прави един от най-добрите треньори в света. Сега си изправен пред едно от най-големите предизвикателства в живота ти. Знаеш, че тези фенове те обичат и ти се възхищават и съм сигурен, че заедно отново ще споделим голяма радост. Добре дошъл в Мадрид, скъпи Чаби“, добави Флорентино Перес.

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 26 май 2025 21:53

Алонсо обаче с начина по който изглежда на 43 е пример за подражание. Не че 43 сами по себе си са за отписване, но масата мъже на тази възраст са тотално отпуснати и изцедени. Оправданието с парите не е сериозно, всеки може да внимава какви глупости избира да консумира и колко да се движи на ежедневна база.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 26 май 2025 22:06

sapio0o написа:Алонсо обаче с начина по който изглежда на 43 е пример за подражание. Не че 43 сами по себе си са за отписване, но масата мъже на тази възраст са тотално отпуснати и изцедени. Оправданието с парите не е сериозно, всеки може да внимава какви глупости избира да консумира и колко да се движи на ежедневна база.

Защо му е на един мъж да се интересува как изглежда друг и какво яде или не :) ? :lol: Или как се поддържали останалите мъже на 43? :)
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 26 май 2025 22:28

От цялото представяне на Алонсо най-важното му изказване беше, че Реал ще играе проактивен футбол. Такъв Мадрид не е играл от времето на Дел Боске. Всички последвали треньори бяха в лагера на реакционния футбол (с изключение на Мануел Пелегрини и Хулен Лопетеги донякъде, но те са много специфични случаи и за много кратки периоди от време), където основния принцип е какво ще направи първо противника и как ще реагираш ти на това. Моуриньо и Анчелоти, макар и различни като подход, могат да бъдат считани като флагмани на този тип футбол. Това е значителна и рискова промяна, след като реакционния футбол е донесъл на Реал толкова успехи в последните 15-ина години. Но аз лично смятам, че тя е вече наложителна, ако искаме Мадрид да остане в играта за големите трофеи и занапред. Очаквам от тази гледна точка труден старт за Шаби Алонсо.
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 26 май 2025 22:32

Thsmith написа:
sapio0o написа:Алонсо обаче с начина по който изглежда на 43 е пример за подражание. Не че 43 сами по себе си са за отписване, но масата мъже на тази възраст са тотално отпуснати и изцедени. Оправданието с парите не е сериозно, всеки може да внимава какви глупости избира да консумира и колко да се движи на ежедневна база.

Защо му е на един мъж да се интересува как изглежда друг и какво яде или не :) ? :lol: Или как се поддържали останалите мъже на 43? :)

Да се интересува чак не бих казал, но на мен ми прави впечатление, когато мъж и жена на средна възраст се поддържат. Ти с този въпрос ми показваш, че вероятно не си сред тези хора. Много лично го прие.

Върни се в “Реал Мадрид”