Ла Лига: Барселона - Реал Мадрид - 4:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Re: Ла Лига: Барселона - Реал Мадрид - 4:3 FT

Мнениеот Stones.66 » 12 май 2025 10:08

Thsmith написа:
bubka написа:
LaRgO написа:Ами да бяха взели заместник на Карвахал.
Защо взеха Менди, след като беше ясно, че е негоден физически? Защо казаха, че ще разчитат на Милитао и на Алаба, след като вече са изпята песен? Защо не реагираха на напускането на Кроос и Начо?
Та кой им е виновен за малоумната трансферна политика? Хайде сега да не се оправдават!

Да, аз това казвам, че за мен Перез е много повече отговорен за проваления сезон, отколкото треньора, но за него никой нищо не казва. Анчелоти след като предишния сезон е спечелил ШЛ и титла, едва ли е забравил как се води отбор само в рамките на година.

+1
Просто в момента има събрани много играчи, които изобщо не са за отбор от първата 10 тка на което и да е водещо първенство, особено в защита. Отбора няма никакъв баланс, в средата разчита на 40 г Модрич да върже играта.
В момента трябва да се вземе поне един топ централен защитник, а по възможност два. Ляв бек и плеймейкър/. Ако може да се смени винисиус с един свестен нападател, още по добре.

За мен най-важното и най-ясното е, че школата на БарЦ'лона е много по-добра от школата на Реал! И това също е проблем на спортно-техническото ръководство!

brambar
Контакти:

Re: Ла Лига: Барселона - Реал Мадрид, Неделя от 17:15 ч.

Мнениеот brambar » 12 май 2025 13:48

Stones.66 написа:
brambar написа:Само едно не ми стана ясно. След като е отменена дузпа поради определена причина, защо се отменя голът, при идентична ситуация? Или има игра с ръка или няма!!!

Синко . . . при отменената дузпа, ръката на Чумени беше възможно най-близо до тялото му, в такъв момент на удар отблизо (естествена позиция) и не увеличзвзше драстично обемът му, докато при отменения гол очевидно ръката стърчеше встрани и с това се увеличи обема на тялото (да не говорим, че ако не беше така, топката излизаше в тъч). Какво толкова неясно има!? Това и в Англия щяха да го свирят точно така. Стига сляпа фенщина, без разум! Нали бихте сега!? Нали станахте шампиони!

Като ти гледам ника с това 66, май аз трябва да ти кажа "Синко...", но нейсе. По темата - намери си запис на ситуацията и виж, че ръката изобщо не е прибрана до тялото. Представям си какъв рев щяхте да ревете, ако при 4-3 това се бе случило в наказателното поле на "Барселона". Давани са дузпи за паднал на земята и подпрял се на ръката си играч и топката се удря в ръката му, при това топката дори не отива към вратата. Къде да я постави? По лице ли да падне? От записа ясно се вижда отделената от тялото ръка. Тълкуването, че ударът е от много близо автоматично отпада, защото и при другата ситуация е от много близо. За мен има дузпа, няма гол или обратно - без дузпа, но с гол. Това е. Стига вече с тая сляпа фенщина, без разум! Паднахте сега, ще дойде новият треньор, може догодина вие да сте шампиони.

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 12 май 2025 14:21

За мен също е дузпа, но тълкуването на съдиите е, че ръката е в "очаквана/естествена" позиция. Това тълкувание не важи при отбелязване на гол, където се свири фаул дори и при неумишлена ръка, ако футболистът който е играл с ръка е вкарал гола.

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Re: Ла Лига: Барселона - Реал Мадрид, Неделя от 17:15 ч.

Мнениеот Stones.66 » 12 май 2025 15:54

brambar написа:
Stones.66 написа:
brambar написа:Само едно не ми стана ясно. След като е отменена дузпа поради определена причина, защо се отменя голът, при идентична ситуация? Или има игра с ръка или няма!!!

Синко . . . при отменената дузпа, ръката на Чумени беше възможно най-близо до тялото му, в такъв момент на удар отблизо (естествена позиция) и не увеличзвзше драстично обемът му, докато при отменения гол очевидно ръката стърчеше встрани и с това се увеличи обема на тялото (да не говорим, че ако не беше така, топката излизаше в тъч). Какво толкова неясно има!? Това и в Англия щяха да го свирят точно така. Стига сляпа фенщина, без разум! Нали бихте сега!? Нали станахте шампиони!

Като ти гледам ника с това 66, май аз трябва да ти кажа "Синко...", но нейсе. По темата - намери си запис на ситуацията и виж, че ръката изобщо не е прибрана до тялото. Представям си какъв рев щяхте да ревете, ако при 4-3 това се бе случило в наказателното поле на "Барселона". Давани са дузпи за паднал на земята и подпрял се на ръката си играч и топката се удря в ръката му, при това топката дори не отива към вратата. Къде да я постави? По лице ли да падне? От записа ясно се вижда отделената от тялото ръка. Тълкуването, че ударът е от много близо автоматично отпада, защото и при другата ситуация е от много близо. За мен има дузпа, няма гол или обратно - без дузпа, но с гол. Това е. Стига вече с тая сляпа фенщина, без разум! Паднахте сега, ще дойде новият треньор, може догодина вие да сте шампиони.

Глупост след глупост в това изказване! Изгледах "дузпата" от всички страни и затова съм описал моето мнение! Двете визирани ситуации са несъвместими, понеже ръката на човека от Барселона е явно разперена напред и очеизвадно увеличава обема на неговото тяло! А точно пък, за дузпи, при които топката дори не е в ситуация за отиграване (срещу Атлетико Мадрид) или свирена точно след вече отиграна топка (срещу Осасуна) ние можем много да се оплакваме, но, въпреки всичко я приехме! Пак казвам - стига със сляпата фенщина! Тя не ти помага особено . . . Радвайте си се там - заслужихте си я титлата - няма две мнения! Ние ще чакаме новият сезон!

Потребителски аватар
Furious_Monk
Контакти:

Мнениеот Furious_Monk » 16 май 2025 08:20

Бяха много добри, добре че момчетата се постараха много. При желанието на Барселона да ни унижава където ни хване, ако тези футболисти не си бяха оставили сърцето на терена, резултатът щеше да е исторически.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”