Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: Денят за отбора

Мнениеот CSKA69 » 30 апр 2025 22:58

Thsmith написа::lol: Ти застани до мен и се прави на техничен пък да пробваме дали не може да стигна до кокалчета : )

Смити, футболна среща се печели не с ритане по кокалчетата, а с надиграване чисто футболно ;) Този състав на Реал Мадрид съм напълно убеден, че МОЖЕ да надиграе децата на Барселона чисто футболно, просто му трябват правилната тактика и нагласа :idea: Толкова е елементарно, че даже е смешно да се коментира :lol:
Последна промяна от CSKA69 на 30 апр 2025 22:58, променено общо 1 път.
Изображение

Изображение

Bukay
Контакти:

Мнениеот Bukay » 30 апр 2025 22:58

Thsmith написа::lol: Ти застани до мен и се прави на техничен пък да пробваме дали не може да стигна до кокалчета : )

Явно си по-добър от балеринките. Новият тренер може и да те вземе. :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 30 апр 2025 23:04

bubka написа:
paceto написа:
Thsmith написа:Просто остана без защитници и без Крос. Това е основната разлика от миналата година. Отбор без защита няма...

Аз това го повтарям от средата на сезона, ама повечето им е лесно да критикуват и да гонят играчи. Не виждат явно, че в момента в защитата ни са сложени играчи, които до този момент не са играли за тази позиция като имам предвид най-вече Чуамени и Валверде, че дори и Камавинга. Стигна се до там, че дръпнем млада надежда от академията на пожар, а той взе, че се вписа добре макар да има много хляб да яде.

Като дръпнеш играчи, които силата им е центъра и нишката се губи в предни позиции, а като добавим и липсата на Кроос нещата са повече от ясни. До съвсем скоро единственият, който си играе на позицията защитник беше Рюдигер, а сега вече и Алаба, въпреки че и той не е типичният защитник ако съдим къде и как игра в Байерн преди да дойде при нас. Всичко друго от началото и средата на сезона са все играчи дръпнати от други позиции да играят като защитници, а сезона на този фон може да се каже, че не е провал. Други сезони с налични играчи по позиции по-това време на годината сме били вече вън от всякакви купи.

Според мен дори само един Карвахал да не се беше контузил, резултатите ще бяха коренно различни. За други мачове не знам, но например със сигурност нямаше да отпаднем от калитковци като Арсенал.

Една идея по-добре щеше да е с него отзад, ама пак щеше да е тегаво. Карвахал много обича да се включва напред и не му е присъщо да стои само отзад. Просто защитата ни окапа още в началото и дори лично аз очаквах още декември месец нещата да заминат в канала по всички надпревари, но ме изненадаха приятно.

Между другото отново се върти името на Franco Mastantuono, момчето което се спрягаше за трансфер от преди 2 години поне.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 01 май 2025 00:21

Няма да е зле да бъде продаден, както и още няколко човека. Най-вероятно ще идва нов треньор и се надявам той да изисква да има драстични промени в състава, стила и поведението на отбора.

BREAKING: Rodrygo currently plans to LEAVE Real Madrid THIS summer.

The only way to change his mind is if Xabi Alonso specifically asks him to stay.

Rodrygo believes he no longer has a spot among Real Madrid's top stars.

He believe that the offensive dynamic is "individualistic", and he's a collective-oriented player who no longer fits.

That's why he wants to leave.

Потребителски аватар
Furious_Monk
Контакти:

Мнениеот Furious_Monk » 01 май 2025 04:32

Dani Kiki написа:
1914.1902 написа:L'Equipe: Реал Мадрид се държи като разглезено дете

След финала за Купата на Краля все още се говори за действията на Реал Мадрид преди, по време и след мача срещу Барселона, който каталунците спечелиха с 3:2 след продължения.

Припомняме, фокусът е основно върху поведението на мадридския гранд спрямо рефера Рикардо де Бургос Бенгоетчеа. Преди мача от Реал Мадрид нападнаха съдийската бригада, която бе определена да свири финала, след което Де Бургос Бенгоетчеа даде емоционална пресконференция.

Реал отиде още по-далеч, като отмени всички официални дейности преди финала в Севиля и дори поиска смяна на съдията. Нищо от това не се случи, Де Бургос Бенгоетчеа раздаваше правосъдие в този мач и особено всичко отиде твърде далеч във финала на второто продължение. Първо, той изгони Джуд Белингам, като му показа втори жълт картон за агресивен подход към него след последния съдийски сигнал. Той не спря дотук, а показа червени картони и на други двама играчи на Реал, които бяха заменени по-рано. Антонио Рюдигер получи червен картон за хвърляне на лед по съдията, а Лукас Васкес за протест на терена.

Това поведение на Реал беше остро критикувано от френския спортен всекидневник „L'Equipe“.

"Действията на Реал Мадрид преди и по време на финала за Купата на Краля демонстрират тревожно зло. Реал Мадрид се държи така, сякаш е над правилата, които се прилагат за всички останали и е далеч от ценностите на уважението и спорта, които винаги твърди, че защитава", се казва в текста.

„Реал Мадрид се държи като разглезено дете, което не може да се справи с разочарованието. Изгонванията на Васкес, Белингам и Рюдигер са кулминацията на гнева, разочарованието и безпомощността, обзели Реал Мадрид този сезон. Кризата, през която преминава Реал Мадрид е не само спортна, но и етична. Без искрена самокритика Реал Мадрид ще потъне още повече от историческото си величие.“

„Напрежението, което Реал Мадрид вдигна преди финала, протестите срещу реферите и инцидентите, които те предизвикаха, особено атаката на Рюдигер срещу рефера, оставиха тревожен имидж за Реал. Реал Мадрид е изправен пред криза на репутацията, която може да доведе до големи промени в отбора.“

„Този ​​сезон, белязан от нестабилност и разочарование, показа колко е важно за клуба да се погледне в огледалото и не само да възстанови отбора, но и имиджа на институцията, ако Реал иска да си върне доверието и доминацията, които са го украсявали през цялата история“, се казва още в материала на френския спортен всекидневник „L'Equipe“.

Реал показа, че няма мъжество и чест да приеме една достойна загуба. Зверската първосигнална злоба на Рюдигер показва всичко.

Единственото което показва е първичното желание за победа... Всеки един успешен треньор би искал такъв играч до себе си...Малко глупаво, но съвсвем естествено поведение. В страстта на човек, може да познаеш неговата отдаденост.

Искам да те видя как реагираш при загуба, за да преценя дали ставаш за Реал Мадрид.Лудостта определя и твоето място в света.

Няма да се предадем, няма да се откажем и няма да коленичим без мисъл за бъдещето.С волята от най-ниското положение може да се издигнеш...Само твоята лудост може да те спаси от жестокостта на този свят.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 май 2025 05:34

CSKA69 написа:

Смити, футболна среща се печели не с ритане по кокалчетата, а с надиграване чисто футболно ;) Този състав на Реал Мадрид съм напълно убеден, че МОЖЕ да надиграе децата на Барселона чисто футболно, просто му трябват правилната тактика и нагласа :idea: Толкова е елементарно, че даже е смешно да се коментира :lol:

Абе какво надиграване, какви глупости. Надиграването е да има по голям стойност под твоето табло с резултата от това на противника.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

CSKA69
Контакти:

Мнениеот CSKA69 » 01 май 2025 08:16

Thsmith написа:
CSKA69 написа:

Абе какво надиграване, какви глупости. Надиграването е да има по голям стойност под твоето табло с резултата от това на противника.

Не знаех, че си фен на Ханзи Флик :lol: Винаги съм твърдял, че най-важният компонент за класата на един отбор е как контролира мача в своя полза. Навремето беше лесно - италианските топ отбори го правеха като поведат в резултата с 1:0 и след това прилагайки желязна защита. Барса на Гуардиола промени това, като започна да контролира средата на терена и не давайки топката на противника.. Сега германецът налага новата мода с вкарването на колкото се може повече голове от противника..всеки може да ти вкара един два гола, ти ще му вкараш четири :lol:
Изображение

Изображение

Потребителски аватар
Thsmith
Контакти:

Мнениеот Thsmith » 01 май 2025 09:01

CSKA69 написа:
Thsmith написа:
CSKA69 написа:

Не знаех, че си фен на Ханзи Флик :lol: Винаги съм твърдял, че най-важният компонент за класата на един отбор е как контролира мача в своя полза. Навремето беше лесно - италианските топ отбори го правеха като поведат в резултата с 1:0 и след това прилагайки желязна защита. Барса на Гуардиола промени това, като започна да контролира средата на терена и не давайки топката на противника.. Сега германецът налага новата мода с вкарването на колкото се може повече голове от противника..всеки може да ти вкара един два гола, ти ще му вкараш четири :lol:
барса на тоя плешив тиквеник го промени като играеше 11 на 10 и на 9 постоянно и с критерии за отсъждане на нарушение на ниво детски мач. Но да, единственото което има значение е колко гола си вкарал и колко пуснал. Е ако играеш като Фантомас, няма как да изтърпя мача, но това е друг въпрос.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]

Sometimes democracy must be bathed in blood.

A.Pinochet[/center]

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 01 май 2025 15:24

Thsmith написа:
CSKA69 написа:
Thsmith написа:
CSKA69 написа:

барса на тоя плешив тиквеник го промени като играеше 11 на 10 и на 9 постоянно и с критерии за отсъждане на нарушение на ниво детски мач. Но да, единственото което има значение е колко гола си вкарал и колко пуснал. Е ако играеш като Фантомас, няма как да изтърпя мача, но това е друг въпрос.

Да се включа в дискусията и аз, като черна станция - снощи, за пореден път БарЦ'лоната ги покри ксмета - на три пъти. А, ако вземем предвид играта с ръка на последният в отбраната - за четири! Ама . . . така е! Ние би трябвало да сме свикнали . . .

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 02 май 2025 12:00

Сега зорлем 60 гола, футболна мъка и никакъв изглед за развитие. Тотално деградирало е всичко, но никой не пожела да се извини на хората, които не спират да подкрепят своя отбор.

Record: 32-4-2, 100 points (2.63 per game), 1st in La Liga (1st Tier)

Home Record: 16-2-1, 50 points Away Record: 16-2-1, 50 points

Goals: 121 (3.18 per game), Goals Against: 32 (0.84 per game), Diff: 89

Върни се в “Реал Мадрид”