ШЛ: Арсенал - Реал Мадрид - 3:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: ШЛ: Арсенал - Реал Мадрид - 3:0 FT

Мнениеот 1914.1902 » 09 апр 2025 01:08

И ще го оставят да твори още ........

08.04.2025 UEFA CL Arsenal FC 3-0 Real Madrid
05.04.2025 SPA D1 Real Madrid 1-2 Valencia CF
01.03.2025 SPA D1 Real Betis 2-1 Real Madrid
01.02.2025 SPA D1 RCD Espanyol 1-0 Real Madrid
12.01.2025 SPA SC Real Madrid 2-5 FC Barcelona
04.12.2024 SPA D1 Athletic Bilbao 2-1 Real Madrid
27.11.2024 UEFA CL Liverpool 2-0 Real Madrid
05.11.2024 UEFA CL Real Madrid 1-3 AC Milan
26.10.2024 SPA D1 Real Madrid 0-4 FC Barcelona
02.10.2024 UEFA CL Lille OSC 1-0 Real Madrid

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Re: ШЛ: Арсенал - Реал Мадрид, Вторник от 22:00 ч.

Мнениеот LaRgO » 09 апр 2025 02:11

Real написа:Иронично е, че именно смазващите успехи на Реал са ви направили капризни и вечно недоволни. И вместо да се радвате на (удивително) многото триумфи, вие страдате всяка година, в която вземем под две купи... За себе си не виждам смисъл в подобна настройка, особено, когато говорим за развлечения, не за професия или смисъл на живота.
Към всички останали:
Мачът не е свършил! (...питайте Меси и Суарес :) )

Нямам изискване да печелят купа след купа, всяка година, това не е компютърна игра. Но да се вижда игра, дух в отбора. Дори и да паднат, да го направят достойно и с високо вдигнати глави, а не да бъдат унижавани.
Понякога загуба с красива игра, може да ми донесе повече положителна емоция от победа с антифутбол.
Нивото, до което стигна клубът, създаде тази взискателност и високи критерии на привържениците, но това не е непременно нещо лошо, защото играчите трябва да се борят и да се раздават във всеки мач за този клуб.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 09 апр 2025 07:55

Безхаберието продължава, защото и след този мач няма нито един опит за реакция, в която да се търси промяна на нещо.

Това, което показва Анчелоти на Реал, е подигравка с целия футбол, а не само с нашия клуб. Не знам как може да има хора в ръководството, които да са доволни от тази игра. Жалко. Перес даже трябва да е вън преди Анчелоти, след като не осъзнава в какво състояние сме.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 09 апр 2025 08:24

След първият мач с Пуул и след като изгледах двубоите на Сосиедад с Манчестър Юнайтед си помислих, че може би нещата ще отидат на зле при среща с друг английски отбор.

Казвал съм си негативното мнение за Анчелоти многократно, няма да повтарям причините за него, но понякога просто разликата във формата на отборите е твърде голяма, не мисля че Реал не разполага с достатъчно качествени играчи за да се представя по-добре в последните мачове

Но тук се пропускат няколко важни детайла..

Първо- домакинската загуба от Сосиедад, (защото каквото и да си говорим, тя си е загуба), нанесе много тежък удар по психиката на играчите. Валенсия довърши започнатото от баските.

До вторият гол, мачът беше предимно надиграване между Анчелоти и Артета, но след него за секунди целият отбор се срина.

Повечето спасявания на Куртоа бяха рутинни за вратар водещ се световна класа, но имаше и едно специално, което много малко вратари биха могли да го направят.

Бих казал, че изпълненията на Райс са майсторски, но прочетох, че това са първите му голове от пряк свободни.В случая повече говорим за късмет, отколкото за майсторство.Ударът на Мерино също се нуждае от сериозна доза шанс, дори и най-големите техничари, много трудно насочват по подобен перфектен начин топката към вратата.

Но такива загуби се случват, не може да минаваш тънко, без и теб да те изпързалят по подобен начин... такива са правилата на играта. Заслужена победа за Арсенал откъм качеството на играта, но не и откъм резултат.

Има и реванш, ако не , има и друга година. Да се стягат и да играят с високо вдигнати глави, а до края на сезона, каквото стане.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
MASTER_COOL
Контакти:

Мнениеот MASTER_COOL » 09 апр 2025 09:25

Всичко им се е получило на Арсенал снощи. Майсторски голове на Райс, но чист късмет и за мен !
На реванша може да ги убиете ! Съвсем сериозно. Имате шанс
[center]Важното е да излезеш с чест ![/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 09 апр 2025 09:30

Може би, не знам, би било жестоко да се противопоставя на тази надежда, както би било жестоко да я подхранвам излишно, ще видим...докато няма краен резултат, няма финално решение.

Мен това което повече ме тревожи е , че разликата между английският футбол и испанският такъв става доста сериозна. За мен това е по-важният въпрос. Година без титла, ако си фен на Реал, трябва да си адски алчен за да не може да я прежалиш. Притеснявам се за бъдещето, не за настоящето.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Real
Контакти:

Re: ШЛ: Арсенал - Реал Мадрид, Вторник от 22:00 ч.

Мнениеот Real » 09 апр 2025 10:11

LaRgO написа:Нямам изискване да печелят купа след купа, всяка година, това не е компютърна игра. Но да се вижда игра, дух в отбора. Дори и да паднат, да го направят достойно и с високо вдигнати глави, а не да бъдат унижавани.
Понякога загуба с красива игра, може да ми донесе повече положителна емоция от победа с антифутбол.
Нивото, до което стигна клубът, създаде тази взискателност и високи критерии на привържениците, но това не е непременно нещо лошо, защото играчите трябва да се борят и да се раздават във всеки мач за този клуб.

Под това се подписвам с две ръце, винаги съм казвал, че духът и емоцията са по-важни от трофеите. И съвсем не съм очарован от състоянието на отбора напоследък... Но не харесвам две неща - истерии и депресии след всеки слаб мач (или още на полувремето) и плюенето на диванни експерти по хора, дали на клуба хиляди пъти повече от всички нас, взети заедно. (не визирам в случая конкретно теб, Икер или Сапио, пък и аз не съм цвете, през годините толкова съм плюл Перес, че едва ли имам право да го пиша това :(
Как да е, ясно, че всички искаме доброто за отбора, няма що да се джавкаме помежду си. Пък и да оставим смисъл в живота на про-каталунските хейтърчета, те бездруго пишат в нашия раздел повече, отколкото в техния.
И най-важното: мачът не е свършил! Hala Madrid!!!

RM3313
Контакти:

Мнениеот RM3313 » 09 апр 2025 10:37

MASTER_COOL написа:Всичко им се е получило на Арсенал снощи. Майсторски голове на Райс, но чист късмет и за мен !

Това не е вярно. Арсенал вкараха 2 късметлийски гола,но изтърваха още 5 , няколко пъти топката беше изчистена от голлинията. Просто ни смазаха.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 09 апр 2025 11:09

MASTER_COOL написа:Всичко им се е получило на Арсенал снощи. Майсторски голове на Райс, но чист късмет и за мен !

Трудно ще стане. След паузата в близо от 90% от мачовете играем само с двама типични защитници, в някои случаи и с един!!, а остатъка се запълва от крила или халфове. Отделно при схема с трима халфове, ние имаме общо 5 здрави, един от които играе като десен защитник, а други двама "бледолики" французи общият им коефициент на интелигентност е колкото на пъдпъдък. За сметка на това обаче има цели 6-7 нападателя и крила, от които две от местата са запазени за Винисиус и Мбапе :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Bog_Puyol

Мнениеот Bog_Puyol » 09 апр 2025 12:39

По принцип всичко е възможно, а и Арсенал няма голям опит в турнира. По-голям шанс бих дал на Реал ако реванша беше след 2 седмици. Сега времето е малко за възстановяване, а и психологически отбора не е в онова състояние при предишни обрати. Отделно сега и пасива е цели 3 гола, което си е много.
Рашка капут, Буданов салют ! Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”