Ла Лига: Райо Валекано - Реал Мадрид - 3:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

RMCF
Контакти:

Re: Ла Лига: Райо Валекано - Реал Мадрид, Събота от 22:00 ч.

Мнениеот RMCF » 15 дек 2024 00:37

Няма логична причина да закотвяш Асенсио на пейката и да слагаш Чуамени да играе извън титулярната си позиция, което пък принуждава и Феде да играе на нетипична позиция. Или има някакъв фетиш към цветнокожи момченца, или има някаква силна омраза към испанци. Няма кво друго да е.
След поредните тъпотии които е наприказвал, нямам против и Солари да го смени до края на сезона. Не се търпи.

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 15 дек 2024 02:03

И аз да отбележа колко е малоумно да закотвиш Асенсио на пейката, който ти стабилизира отбраната. Някой критикува ли го за това в Испания?
Явно трябва да се боядиса с черна боя, за да играе отново.
Когато и да изгонят Анчелоти, все ще е късно.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Ла Лига: Райо Валекано - Реал Мадрид - 3:3 FT

Мнениеот 1914.1902 » 15 дек 2024 08:00

Всички отбори мечтаят да са толкова стабилни, колкото нашата смешна защита. :oops: :oops:

“Ние поведохме и ни липсваше увереност в нашето наказателно поле. До 3:2 играхме много добре. След като се пропукахме, се борихме докрай. Това не е равен като тези с Майорка и Лас Палмас. Това е равенство на фона на стабилно представяне от отбор, готов да се бие. Аз съм доволен. Не бихме могли да се справим по-добре, а бъдещето изглежда светло. В сряда можем да спечелим Междуконтиненталната купа, тази победа ще бъде черешката на тортата. След равенствата с Майорка и Лас Палмас бях нервен, но днес не бях, защото днес видях отборно представяне”, каза Анчелоти.

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 16 дек 2024 11:15

LaRgO написа:И аз да отбележа колко е малоумно да закотвиш Асенсио на пейката, който ти стабилизира отбраната. Някой критикува ли го за това в Испания?
Явно трябва да се боядиса с черна боя, за да играе отново.
Когато и да изгонят Анчелоти, все ще е късно.

Стига с този Асенсио - направи човека 2 прилични мача и един слаб и Асенсио та Асенсио. Трябва ни да купим зимата наложил се на тази позиция.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Ла Лига: Райо Валекано - Реал Мадрид - 3:3 FT

Мнениеот bubka » 16 дек 2024 19:18

Това е така. Трябва обигран и доказал се защитник зимата плюс един разиграващ халф и Татко Карло печели титла и купа за ужасТ на половината форум тук :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Върни се в “Реал Мадрид”