Няма нищо двойно, болката е временна и преминава бързо.Furious_Monk написа:Извинявам се за двойното... или просто харесваш много повече Барселона като философия на игра или не може да преодолееш болката от загубите в последните ни срещи.
А може би ситуацията с ТАА ти напомня на тази с Оуен и Макманамън.
Животът е колело, което се върти и в един момент си долу, в следващия горе. Това трябва да е известно на всеки ерудиран човек.
Що се отнася до ТАА то там нещата са малко по-различни / когато Оуен премина в Реал нямах проблем с това, но като отиде в МанЮ от Нюкясъл тогава ми падна в очите = мнението ми за него и до ден днешен не се е променило, въпреки че трансферът му е бил продиктуван от желанието за титли и победи.
Макманамън преминавайки от Реал в Сити отиде да се пенсионирана на спокойствие!
Техните трансфери в посока Реал бяха продиктувани от личните им амбиции и никой не може да им се сърди за това - всеки би искал да играе при най-големите и да печели титли, купи и слава.
Б. Шустер, Лаудруп, Луис Ерике, Фиго, Роналдо Назарио - така наречените "предатели" проправиха пътя за трансфери от този тип. В днешно време са ежедневие..
Между другото вчера в паузата м/у мача един кадър от тунела на Сантиго Бернабео ми направи доста силно впечатление / постер
- Думи на Алфердо ди Стефано:
"Ningún jugador es tan bueno como todos juntos". - "Нито един играч не е толкова добър, колкото всички заедно".

Снощи гледах мача по друга тв и там имаше повече кадри от тунела..
Furious_Monk написа: Ако вие не можете да опазите най-добрите си играчи, ние ли да го направим за вас?
"Ningún jugador es tan bueno como todos juntos". - "Нито един играч не е толкова добър, колкото всички заедно". ...
Цитат само за ТАА - Вини Дж, и Мбапето не ги виждам да се връщат назад и да му помагат ако се стигне до трансфер ;)
Ние с нашите "янки-бизнесмени" няма как да задържим финансово играч при нас, бил той и продукт на клуба ако не му предложим заслужаваща се заплата. Аз или янките няма как до опазим някой, който е решил да си тръгне! Така че, аз(ние) сме фенове на отбора, а не на отделно единици ...