Ла Лига: Реал Мадрид - Барселона - 0:4 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

zdravkos
Контакти:

Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Барселона, Събота от 22:00 ч.

Мнениеот zdravkos » 27 окт 2024 14:19

Furious_Monk написа:Извинявам се за двойното... или просто харесваш много повече Барселона като философия на игра или не може да преодолееш болката от загубите в последните ни срещи.
А може би ситуацията с ТАА ти напомня на тази с Оуен и Макманамън.
Няма нищо двойно, болката е временна и преминава бързо.
Животът е колело, което се върти и в един момент си долу, в следващия горе. Това трябва да е известно на всеки ерудиран човек.
Що се отнася до ТАА то там нещата са малко по-различни / когато Оуен премина в Реал нямах проблем с това, но като отиде в МанЮ от Нюкясъл тогава ми падна в очите = мнението ми за него и до ден днешен не се е променило, въпреки че трансферът му е бил продиктуван от желанието за титли и победи.
Макманамън преминавайки от Реал в Сити отиде да се пенсионирана на спокойствие!

Техните трансфери в посока Реал бяха продиктувани от личните им амбиции и никой не може да им се сърди за това - всеки би искал да играе при най-големите и да печели титли, купи и слава.
Б. Шустер, Лаудруп, Луис Ерике, Фиго, Роналдо Назарио - така наречените "предатели" проправиха пътя за трансфери от този тип. В днешно време са ежедневие..

Между другото вчера в паузата м/у мача един кадър от тунела на Сантиго Бернабео ми направи доста силно впечатление / постер
- Думи на Алфердо ди Стефано:
"Ningún jugador es tan bueno como todos juntos". - "Нито един играч не е толкова добър, колкото всички заедно".

Изображение

Снощи гледах мача по друга тв и там имаше повече кадри от тунела..

Furious_Monk написа: Ако вие не можете да опазите най-добрите си играчи, ние ли да го направим за вас?

"Ningún jugador es tan bueno como todos juntos". - "Нито един играч не е толкова добър, колкото всички заедно". ...
Цитат само за ТАА - Вини Дж, и Мбапето не ги виждам да се връщат назад и да му помагат ако се стигне до трансфер ;)

Ние с нашите "янки-бизнесмени" няма как да задържим финансово играч при нас, бил той и продукт на клуба ако не му предложим заслужаваща се заплата. Аз или янките няма как до опазим някой, който е решил да си тръгне! Така че, аз(ние) сме фенове на отбора, а не на отделно единици ...
Изображение Изображение

nghcvth

Мнениеот nghcvth » 27 окт 2024 14:52

Не разбирам защо сте недоволни от Мбапе? Момчето вкара 2 гола вчера на Барселона...
"Maybe this world is another planet's hell."- Aldous Huxley

zdraveitezdraveite
Контакти:

Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Барселона - 0:4 FT

Мнениеот zdraveitezdraveite » 27 окт 2024 16:31

И аз не мисля, че са ни смазали (мачът беше двуостър), обаче много елементарни грешки правехме. Иначе преди няколко години Сити ни смазаха тотално и по времето на Ронадилньо също ни гавреха Барса.
Прикачени файлове
Screenshot_20241027-161656__01.jpg
И треньорът ни беше в засада
(283.5 KиБ) Свален 39 пъти

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 27 окт 2024 17:44

Няма значение дали наистина са ни смазали игрово. Има значение унизителният резултат. Той ще се помни, не играта. Отново влязохме във фолклора им. Не можем постоянно да ги побеждаме, но поне като губят, да го правят достойно, а не с унижаващи, разгромни резултати.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 27 окт 2024 18:05

Съвсем скоро им писахме четворки:

21.04.2024 D1 Real Madrid 3-2 FC Barcelona
14.01.2024 SC Real Madrid 4-1 FC Barcelona
28.10.2023 D1 FC Barcelona 1-2 Real Madrid
05.04.2023 Cup FC Barcelona 0-4 Real Madrid

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 28 окт 2024 00:06

zdravkos написа:

Ние с нашите "янки-бизнесмени" няма как да задържим финансово играч при нас, бил той и продукт на клуба ако не му предложим заслужаваща се заплата. Аз или янките няма как до опазим някой, който е решил да си тръгне! Така че, аз(ние) сме фенове на отбора, а не на отделно единици ...

Тогава защо ни обвинявате нас..... човекът е решил да напусне Ливърпул , каква трябва да е причината да не признаем неговите качества, като го пожелалаем в редиците си.Вероятно не ни харесваш, защото взимаме всичко наготово... но ние просто чакаме. Направете каквото е нужно и го задръжте.

Все още чакаме да му подновите договора и имаме други опции, освен него. Просто той е най-добрият вариант за краен бранител и очакваме неговото решение.

Извинявам се , за това което ви причиняваме, но при нас играта е на много високо ниво... или печелиш или те изхвърлят.

При такова положение се стремиш да вземеш най-доброто, за да бъдеш най-добрият... никой не признава усилията ти или твоите разбирания за живота, всички търсят само победата с желанието да приемат победата като свое днк..

Извинявай, сега прочетох мнението ти до край... но много хора просто не разбират напрежението с което се борим...след като каза, че това не е причината, не мога да разбера защо ни мразиш...защо трябва да ни провокираш със своята омраза...ако разбираш основата на успеха, защо трябва да мразиш тези, които следват линията му...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 окт 2024 19:37

Няма да се плашите, а и резултат подвежда как се развиваше мача.
Имало е през годините, когато наистина ни мачкаше здраво, но сега нещата не бяха така, а и с тази палава защита и вратар, който не е вардил от малко преди края на миналият сезон това се получава. Да видим до кога ще са те в тази форма и с толкова много голове на мачовете си и ми се струва, че скоро ще се "наситят" и ще клекнат малко от към възхода си. Винаги при нов треньор с опит се получава такова нещо, така че сегашната им форма не е толкова изненада.

Върни се в “Реал Мадрид”