Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Re: Денят за отбора

Мнениеот Stones.66 » 10 сеп 2024 15:10

Isco написа:
1914.1902 написа:То не остана защитата за мача със Сосиедад. Много лоша преценка на Перес да не вземе централен бранител.

Не само на Перес ами и на Анчелоти като цяло. Пак ще трябва да се правят някакви чудеса за следващия мач.

Аз не знам вече . . . Той, Алаба има ли намерение да се възстановява, или така смята да я кара . . . по-удобно. :mrgreen:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 10 сеп 2024 17:47

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 10 сеп 2024 19:38

Роналдо горе долу спря с футбола като напусна Реал. В Юве риташе добре, но клубът не му отговори на нивото, после в Юнайтед също вкара важни голове, но там стандартите просто бяха доста ниски и му отнеха последните добри години. От една страна си запази абсурдния рекорд с 450 гола в 438 за нас, но от друга можеше да спечели още 1-2 ЗТ. Дали искаше да си тръгне на върха, дали потърси други предизвикателства или просто не се разбраха с ръководството е тайна, която няма да разберем вероятно. Другите имаха пресконференции, с Роналдо се разделиха с едно съобщение и видео с моментите му. Реал М разбира се е вечен и доста по-голям от португалеца, но смятам, че и двете страни по-скоро загубиха след онзи ден.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 11 сеп 2024 08:42

Stones.66 написа:
Isco написа:
1914.1902 написа:То не остана защитата за мача със Сосиедад. Много лоша преценка на Перес да не вземе централен бранител.

Не само на Перес ами и на Анчелоти като цяло. Пак ще трябва да се правят някакви чудеса за следващия мач.

Аз не знам вече . . . Той, Алаба има ли намерение да се възстановява, или така смята да я кара . . . по-удобно. :mrgreen:

Ами и аз не давам особен зор да се възстановява Изображение.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Furious_Monk
Контакти:

Мнениеот Furious_Monk » 11 сеп 2024 11:25

Такава е ситуацията в световният спорт- до два три сезона, ако тялото ти не е достатъчно силно да издържи на натиска от страна на календара,то ще се намери друг, чието тяло е по-добро... Най-важните компоненти станаха не техническите качества, а способността на тялото да издържи на този ритъм... защо най-успешните отбори се насочват към младите таланти... вероятно просто защото с времето тяло се амортизира.

Използвай и изхвърляй.Животът става все по-брутален към хората, които избират пътят на човещината, но това си е техен избор , да си го извървят по своя си начин...който не носи пари, не съществува, той дори не е роб, а просто сянка на робите..

[https://www.youtube.com/watch?v=gIYruFEgvR4&list=RDnDjV2oRdgts&index=4
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 13 сеп 2024 15:48

Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 сеп 2024 12:11

Френският футболист Рафаел Варан официално обяви края на своята кариера на само 31 години.

Ето какво написа Варан:

В кариерата си съм поемал много предизвикателства, издигал съм се отново и отново. Почти всичко трябваше да бъде невъзможно. Невероятни емоции, специални моменти и спомени, които остават за цял живот. Размишлявайки върху тези моменти, обявявам оттеглянето си от играта, която всички обичаме толкова много, с огромна гордост и чувство за постижение.

Оставам на най-високо ниво, искам да съм силен, а не просто да държа на играта. Необходима е голяма доза смелост, за да слушате сърцето и инстинкта си. Желанието и нуждите са две различни неща. Падал съм и съм ставал хиляди пъти и този път е време да спра и да закача обувките си с последния ми мач, когато спечелих трофей на „Уембли“.

Обичах да се боря за себе си, моите клубове, моята страна, моите съотборници и феновете на всеки отбор, за който съм играл. От Ланс до Манчестър, минавайки през Мадрид, и играх за националния ни отбор. Защитавах всяка емблема с всичко, което имах, и обичах всяка минута от пътуването. Играта на най-високо ниво е вълнуващо преживяване. Тествайте всяко ниво на вашето тяло и ум. Емоциите, които изпитваме, не могат да бъдат намерени никъде другаде. Като спортисти ние никога не сме доволни, никога не приемаме успеха. Това е нашата природа и това, което ни храни.

Не съжалявам, не бих променила нищо. Спечелих повече, отколкото можех да мечтая, но освен отличията и трофеите, аз съм горд, че независимо от всичко, се придържах към принципите си да бъда искрен. Надявам се, че съм ви накарал да се гордеете.

И така, нов живот започва извън терена. Ще остана в Комо, само без да нося футболните си обувки. Нещо, за което очаквам да споделя скоро.

Засега, на феновете на всеки клуб, за който играх, на моите съотборници, треньори и персонал... от дъното на сърцето ми, благодаря ви, че направихте това пътуване по-специално, отколкото можеха да предвидят най-смелите ми мечти.

Потребителски аватар
velez
Контакти:

Мнениеот velez » 25 сеп 2024 13:36

След като напусна Мадрид само надолу. За да стигне до Комо на 31 години възраст на която ЦЗ трябва да е буквално в най добрата си форма....

Потребителски аватар
Iavor
Контакти:

Мнениеот Iavor » 26 сеп 2024 15:22

velez написа:След като напусна Мадрид само надолу. За да стигне до Комо на 31 години възраст на която ЦЗ трябва да е буквално в най добрата си форма....

Не само той. И Йозил, Ди Мария, Йодегор, Каземиро, Ковачич, Хамес ...... .
От друга страна - накъде да тръгнеш, след като си бил най-високо :) ?!

Потребителски аватар
Furious_Monk
Контакти:

Мнениеот Furious_Monk » 01 окт 2024 08:37

Двубоите с Алавес и Атлетико представляват всичко което може да се каже против Анчелоти в рамките на 180 минути.

За последното мнение се надявам да е просто тролене.Защото би било дори и обидно, изобщо да се спори за подобна глупост.

Искате твърде много, без да пригтежавате качествата да го вземете... все още не сте достатъчно добри, за да нямате гръб зад вас...унизително е, но ако сте умни, след време ще го преодолеете и вероятно ще станете силни.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”