Ла Лига: Реал Мадрид - Бетис - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Бетис - 2:0 FT
Играли сме по подобен начин с постоянно изсипване на топки и резултат нямаше.
- Furious_Monk
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Бетис - 2:0 FT
Каталунският фен е прав, но дори и Холанд не е толкова силен, за да може неговото внимание да бъде насочено към успеха към момента. В подобна ситуация би бил най-голямата грешка на ръковоството, хората искат всичко на момента... а той към момента не е наш, проумейте го...нищо не става по лесния начин и нищо не става с един трансфер.... бъдещето обаче ни принадлежи...Хората, които гледат само момента, дори и не виждат, как дори в тази си форма испанските защитници се задъхват в опита си да спрат Мбапе...
Не казвам заради двата му гола, единия от дузпа, другият добър, бих го казал и преди това, но просто не бях тук... Мбапе е играч с който не може лесно да се ебаваш.
Само да добавя нещо, в България трябва да си хитър, бърз, интуитивен и приспособим към средата, а някои от вас дори не могат да разпознаят силата на Мбапе...как изобщо сте оцеляли до момента....
Да добавя, не само, или сам си е изтрил мнението, или модератор го е направил... просто няма да позволя толкова лесно да изглеждам като глупак, въпреки че съм такъв, не и лесно... когато каза, че и Холанд ще бъда оплют тук, с други думи естествено... беше прав.
Защото ми е забавно да си пусна една песничка, толкова бързо ли забравихте миналия сезон...
https://www.youtube.com/watch?v=eAa09sJRNKg
Ще се справим момчета, ние сме по -силни и можем повече от това, което живота ни предоставя.Заедно и всеки напред,моята болка е част от твоята....заедно ще ни боли по-малко...ще ги смачкаме , всички ще ни мразят, но и ние ще мразим всичките
Всички заедно и ссамо Реал Мадрид... моята болест и твоя...
Заедно ,срещу всичко...
Не казвам заради двата му гола, единия от дузпа, другият добър, бих го казал и преди това, но просто не бях тук... Мбапе е играч с който не може лесно да се ебаваш.
Само да добавя нещо, в България трябва да си хитър, бърз, интуитивен и приспособим към средата, а някои от вас дори не могат да разпознаят силата на Мбапе...как изобщо сте оцеляли до момента....
Да добавя, не само, или сам си е изтрил мнението, или модератор го е направил... просто няма да позволя толкова лесно да изглеждам като глупак, въпреки че съм такъв, не и лесно... когато каза, че и Холанд ще бъда оплют тук, с други думи естествено... беше прав.
Защото ми е забавно да си пусна една песничка, толкова бързо ли забравихте миналия сезон...
https://www.youtube.com/watch?v=eAa09sJRNKg
Ще се справим момчета, ние сме по -силни и можем повече от това, което живота ни предоставя.Заедно и всеки напред,моята болка е част от твоята....заедно ще ни боли по-малко...ще ги смачкаме , всички ще ни мразят, но и ние ще мразим всичките
Всички заедно и ссамо Реал Мадрид... моята болест и твоя...
Заедно ,срещу всичко...
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.