Ла Лига: Майорка - Реал Мадрид - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Re: Ла Лига: Майорка - Реал Мадрид - 1:1 FT

Мнениеот 1914.1902 » 19 авг 2024 08:21

Вчера нашите имаха поне две ситуации през второто полувреме за контри, в които скоростта на Мбапе щеше да му помогне и срещу затворения отбор на Майорка, ама нямаше кой да го намери, защото по едно време Реал бъркаха почти всеки пас.

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 19 авг 2024 08:37

1914.1902 написа:Вчера нашите имаха поне две ситуации през второто полувреме за контри, в които скоростта на Мбапе щеше да му помогне и срещу затворения отбор на Майорка, ама нямаше кой да го намери, защото по едно време Реал бъркаха почти всеки пас.

И Винисиус го игра Лаком за гол в няколко случая. Не са свикнали още един с друг, а и Кроос го няма да разсече затворените защити с някой пас. По едно време и тримата отпред дърпаха вляво и само си пречеха. Аз затова казах, че отбора не е готов за новите реалности и му липсва баланс!

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 19 авг 2024 08:41

Stones.66 написа:
1914.1902 написа:Вчера нашите имаха поне две ситуации през второто полувреме за контри, в които скоростта на Мбапе щеше да му помогне и срещу затворения отбор на Майорка, ама нямаше кой да го намери, защото по едно време Реал бъркаха почти всеки пас.

И Винисиус го игра Лаком за гол в няколко случая. Не са свикнали още един с друг, а и Кроос го няма да разсече затворените защити с някой пас. По едно време и тримата отпред дърпаха вляво и само си пречеха. Аз затова казах, че отбора не е готов за новите реалности и му липсва баланс!

На мен ми се струва, че в още много случаи ще гледаме лаком за гол, ако пък някой вземе да се разсърди на другия заради това и не знам ........ Анчелоти пък го беше страх кой да смени от нападанието си, че да не се засегне някоя звезда. Какво ще правим с резервите, които искат да се докажат - Браим, Ендрик и Арда, ако ще ги пускаме за по пет минути? :oops:

Потребителски аватар
LaRgO
Контакти:

Мнениеот LaRgO » 19 авг 2024 09:47

Анчелоти прави смени в 88 мин., значи е напълно доволен от равенството. Стратегически резултат по пътя към титлата! Все пак говорим за колоса Майорка...и то на техен терен.

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Мнениеот bubka » 19 авг 2024 22:49

1914.1902 написа:
Stones.66 написа:

На мен ми се струва, че в още много случаи ще гледаме лаком за гол, ако пък някой вземе да се разсърди на другия заради това и не знам ........ Анчелоти пък го беше страх кой да смени от нападанието си, че да не се засегне някоя звезда. Какво ще правим с резервите, които искат да се докажат - Браим, Ендрик и Арда, ако ще ги пускаме за по пет минути? :oops:

Според мен ще направим доста слаб сезон. Мбапе не е нещо особено, Кроос го няма, а и Модрич вече не може да се включва толкова активно.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 23 авг 2024 13:04

Много ме е яд, че хората се страхуват от Реал, защото знаят, че могат да бъдат изиграни във важните моменти.

При Анчелоти Реал е изключително прагматичен отбор- искам победата, ако пък стане чрез футболни аргументи, още по-добре.

Може би това е част от тази ми част от себе си, от която се срамувам, огромна грандоманщина ...или просто към се нагледал на успехи и изскам забавление на терена... не знам... но , аз искам определенията най-успешен и най-добър отбор да се слеят в едно.

При Анчелоти не виждам такива белези, но не съм сигурен дали само той е виновен за това.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”