Програмата на Реал Мадрид за сезон 2024/2025 в Ла Лига
1 кръг: Майорка - Реал Мадрид
2 кръг: Реал Мадрид - Валядолид
3 кръг: Лас Палмас - Реал Мадрид
4 кръг: Реал Мадрид - Бетис
5 кръг: Реал Сосиедад - Реал Мадрид
6 кръг: Реал Мадрид - Еспаньол/Овиедо
7 кръг: Реал Мадрид - Алавес
8 кръг: Атлетико Мадрид - Реал Мадрид
9 кръг: Реал Мадрид - Виляреал
10 кръг: Селта - Реал Мадрид
11 кръг: Реал Мадрид - Барселона
12 кръг: Валенсия - Реал Мадрид
13 кръг: Реал Мадрид - Осасуна
14 кръг: Леганес - Реал Мадрид
15 кръг: Реал Мадрид - Хетафе
16 кръг: Жирона - Реал Мадрид
17 кръг: Райо Валекано - Реал Мадрид
18 кръг: Реал Мадрид - Севиля
19 кръг: Атлетик Билбао - Реал Мадрид
20 кръг: Реал Мадрид - Лас Палмас
21 кръг: Валядолид - Реал Мадрид
22 кръг: Еспаньол/Овиедо - Реал Мадрид
23 кръг: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид
24 кръг: Осасуна - Реал Мадрид
25 кръг: Реал Мадрид - Жирона
26 кръг: Бетис - Реал Мадрид
27 кръг: Реал Мадрид - Райо Валекано
28 кръг: Виляреал - Реал Мадрид
29 кръг: Реал Мадрид - Леганес
30 кръг: Реал Мадрид - Валенсия
31 кръг: Алавес - Реал Мадрид
32 кръг: Реал Мадрид - Атлетик Билбао
33 кръг: Хетафе - Реал Мадрид
34 кръг: Реал Мадрид - Селта
35 кръг: Барселона - Реал Мадрид
36 кръг: Реал Мадрид - Майорка
37 кръг: Севиля - Реал Мадрид
38 кръг: Реал Мадрид - Реал Сосиедад
Денят за отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- paceto
- Контакти:
Re: Денят за отбора
Арда ще се окаже същинско бижу, а е едва на 19 години.
Ако продължава така да се развива ще стане голям футболист в скоро време.
Ако продължава така да се развива ще стане голям футболист в скоро време.
Арда има много футбол в краката си, но не очаквам Анчелоти да му дава достатъчно време и догодина, което ще е пагубно предвид възможностите му. В същото време и конкуренцията не е лека.
Като цяло се задават атомно нападение и халфова, но защита на нивото на Нафтекс. Дано ръководството помисли, но ако загубим Начо и не купим никой сериозен на негово място, а това дете от Лига 1 и го караме с Алаба след 100 години отсъствие и Милитао, язък за Арда, Мбапе и т.н..
Като цяло се задават атомно нападение и халфова, но защита на нивото на Нафтекс. Дано ръководството помисли, но ако загубим Начо и не купим никой сериозен на негово място, а това дете от Лига 1 и го караме с Алаба след 100 години отсъствие и Милитао, язък за Арда, Мбапе и т.н..
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
-
Ми дайте го под наем поне да играе, за да не му съсипвате кариерата.
Рашка капут, Буданов салют ! 

- paceto
- Контакти:
Май, май все пак ще има един от Реал Мадрид със Златната топка. :lol:

Аржентина спечели ли копата, нема кво да стане. ЗТ пак е капарирана.
Да, Меси я взима и тази година. Евентуално 1-2г. след пенсия вече може да спре да я получава за заслугите от 2022. :lol: Като цяло тази награда едва ли някой я взима сериозно, в отборен спорт индивидуална награда някак си винаги ще отива при по-популярния. Вини не е по-добър, нито по-важен от Кроос, но цъка на по-фенси позиция. Това е.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
-
Няма да е Меси, споко...може да е Тони Кроос ако спечели Еврото.
Рашка капут, Буданов салют ! 

- Furious_Monk
- Контакти:
Голдън бой, голдъл бой, този трофеи е твои...
Мислех си, щом ще говориш, говори всичко което трябва да се каже... Мразя го Перес, защото е прав и защото е много по-умен от мен, защото неговата истина е тази която контролира света, а не тази на майка ми... добротата няма значение, да си състрадателен е слабост, числата и крайният резултат определят твоето бъдеще... исках да докажа , че не е прав, че човешките чувства имат значение и трябва да се съобразяваме със слабостите на противника, вместо да се възползваме от тях... за съжаление, това не е истината... това е просто една романтична илюзия... красива, но не и съвместима спрямо реалността..Перес победи, защото знае много повече за живота от мен, защото не е толкова арогантен и самоуверен колкото бях , защото е видял много повече от това, което аз съм преживял..
Мислех си, щом ще говориш, говори всичко което трябва да се каже... Мразя го Перес, защото е прав и защото е много по-умен от мен, защото неговата истина е тази която контролира света, а не тази на майка ми... добротата няма значение, да си състрадателен е слабост, числата и крайният резултат определят твоето бъдеще... исках да докажа , че не е прав, че човешките чувства имат значение и трябва да се съобразяваме със слабостите на противника, вместо да се възползваме от тях... за съжаление, това не е истината... това е просто една романтична илюзия... красива, но не и съвместима спрямо реалността..Перес победи, защото знае много повече за живота от мен, защото не е толкова арогантен и самоуверен колкото бях , защото е видял много повече от това, което аз съм преживял..
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
BREAKING: David Alaba's injury is WORSE than expected.
He has suffered a torn ACL, meniscus damage as well as articular cartilage damage.
He is NOT expected to return until 2025.
@DiePressecom
He has suffered a torn ACL, meniscus damage as well as articular cartilage damage.
He is NOT expected to return until 2025.
@DiePressecom