Денят за отбора

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: Денят за отбора

Мнениеот sapio0o » 09 окт 2023 09:05

kingofpop написа:би трябвало да сте шампиони с лекота този сезон, освен ако Шави не бъде уволнен до Коледа :mrgreen: :mrgreen: тогава нещата може да се променят

П.П Букитата също ви дават тотални фаворити

Няма да е с лекота, вашите са прекалено досадни да се предадат толкова бързо. Ако ви бием в двата мача може и да си помисля, че ще е лесно, но при 1-1 победи или някакви Х в класиките, вероятно битката ще се реши от порядъка на 2-6 точки.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 09 окт 2023 12:12

kingofpop написа:би трябвало да сте шампиони с лекота този сезон, освен ако Шави не бъде уволнен до Коледа :mrgreen: :mrgreen: тогава нещата може да се променят

П.П Букитата също ви дават тотални фаворити

Ненормално неуважително изказване към Шави. Не мога да повярвам, че плюете човека, който ви направи лесен прехода. Той буквално прави от пръдня боя. Вкара ви нереални таланти в първия отбор, като Балде, Гави, Педри, Ямал. Доведе за без пари Кунде, Гюндуган, Кансело и Феликс и въпреки всичко - не го искате. Ако не беше той, а беше някое от "големите имена" - сега щяхте да сте от 10 място натам в това безумно слабо първенство. Уважавайте си легендите...
Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 09 окт 2023 12:20

И аз мисля, че Шави е основната причина изобщо да са в борбата.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 10 окт 2023 01:42

айде айде :shock: :lol: вие като знам кви неща пишете за Анчелоти.....според мен Татко Карло е единственият мениджър, който с този ви състав би постигнал 10 победи от първите 11 мача за сезона. И върпеки тва е постоянно критикуван тук. Ако моето е плюене какво да кажем за вашето :roll: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 окт 2023 03:16

Че той Анчелоти никога не е бил легенда на Реал Мадрид, да не говорим за подхода му в повечето важни мачове.

Анчелоти е просто наемник, който получава отношение като на такъв.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 11 окт 2023 08:36

Furious_Monk написа:Че той Анчелоти никога не е бил легенда на Реал Мадрид, да не говорим за подхода му в повечето важни мачове.

Мисля, че това е малко неуважително към Анчелоти. Говорим за треньорът на второ място по спечелени трофеи с вашия отбор и на второ място като успеваемост (победи спрямо водени мачове) след аномалията Пелегрини. Окей, наемник е, не е бозал мадридско мляко, но да кажеш че не е сред легендите на клуба, независимо от подхода му в някои мачове.......Не казвам, че не трябва да се критикува или нещо такова, разбира се. Но малко уважение също не е лошо да се покаже.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 11 окт 2023 12:23

rhaegar написа:Мисля, че това е малко неуважително към Анчелоти. Говорим за треньорът на второ място по спечелени трофеи с вашия отбор и на второ място като успеваемост (победи спрямо водени мачове) след аномалията Пелегрини. Окей, наемник е, не е бозал мадридско мляко, но да кажеш че не е сред легендите на клуба, независимо от подхода му в някои мачове.......Не казвам, че не трябва да се критикува или нещо такова, разбира се. Но малко уважение също не е лошо да се покаже.

Факт. Анчелоти допуска доста грешки и неслучайно никъде не се задържа за дълго, но и в същото време не може да се отрече, че за малко време изкарва доста от колектива си. Умее да прави от звездите отбор. Само в Наполи не е оставал отпечатък. Така че нищо друго освен уважение и всичко най-добро от лято 2024.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 11 окт 2023 13:25

rhaegar написа:
Furious_Monk написа:Че той Анчелоти никога не е бил легенда на Реал Мадрид, да не говорим за подхода му в повечето важни мачове.

Мисля, че това е малко неуважително към Анчелоти. Говорим за треньорът на второ място по спечелени трофеи с вашия отбор и на второ място като успеваемост (победи спрямо водени мачове) след аномалията Пелегрини. Окей, наемник е, не е бозал мадридско мляко, но да кажеш че не е сред легендите на клуба, независимо от подхода му в някои мачове.......Не казвам, че не трябва да се критикува или нещо такова, разбира се. Но малко уважение също не е лошо да се покаже.

Естествено, че е неуважително към него, имайки предвид историята му... а сега е време да си зададем въпросът- как точно я е изградил. На гърба на гласни играчи и добри комуникативни умения.

Все пак, имай предвид, че хората си имат и причина да не вярват на човек, който злоупотребява с алкохола.Спомням, че в уневирситета имаше женоря, който ме харесваха до момента в който чуваха музиката на телефона.

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=PlHigL32cEw[/youtube]

Такива хора говорят каквото им е на сърцето, но сърцето не им се съобразява с никого.
Анчелоти.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 12 окт 2023 02:22

Сега чета изявлението на Азар... той е мадридист, човек не бяга от комфортната си среда, за търси друго развитие, освен ако не е фен, малоумник или по-амбициозен от уменията му.

Постъпи мъжки, някои хора все още го обичаме, въпреки че не постигна нужните резултати. Огромно уважение за това, че се отказа, а не потърси желание да се доказва в някоя по-слаба лига.

А само да добавя, когато те намразя, ще го направя докрай... кур за Бензема...
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 22 окт 2023 12:15

Родриго има 38 гола за 5 сезона в клуба. Роналдо правеше толкова за 2/3 от сезона. :) Падението ни е значително, най - вече, защото се задоволяване с посредствено.

Върни се в “Реал Мадрид”