За това съм напълно съгласен. Как се поема отговорност без действия... поне да се лиши от заплата да кажем за две седмици и да я даде за благотворителност, няма да стане беден от това.
Не е срамно, защото това е футболната действителност към този момент. Щеше да е срамно, ако Реал беше единственият голям клуб с подобен резултат, но това се случва и на други големи отбори- започва с липса на концентрация, арогантност, високомерие, следвани от напрежение и страх, докато се стигне до скованост и припряност.
Прав си за парите, но самия факт че са хора, ги прави податливи на такива моменти на слабост. Особено във футбола, има доста примери. Както грешката на Лукас срещу Билбао и последвалата дузпа от вече паникьосания Васкес- арогантност, пренебрежение, грешка, напрежение, страх, паника.
Глупава дузпа, от един умен играч, но напрежението взема своето винаги когато му се поддадеш.
Освен това, разликата в заплащането не идва от представянето в един мач, а от цялостните заслуги на даден играч през кариерата му до този момент.
КнК: Алкояно - Реал Мадрид - 1:1 FT (2:1 aet)
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Furious_Monk
Re: КнК: Алкояно - Реал Мадрид - 1:1 FT (2:1 aet)
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Когато си милиони класи НАД съперника като клуб; когато разполагаш с играчи много класИ над съперника - трябва да излезеш и да биеш категорично! Това е! Всичко друго са оправдания!
-
- Контакти:
Furious_Monk написа:Не мога да говоря от трето лице, но ми се струва, че просто искат никога да няма подобни моменти, но за съжаление футболът е като самият живот. Дори и да имаше вечен живот, никога нямаше да има вечно щастие.
Тези които пишат за позори и всякакви такива провокативни глупости, никога през живота си дори и не се доближавали до подобно ниво.
Лошото обаче е, че когато хванат човек в кофти настроение след такъв мач, допълнително нажежават страстите. Някои журналисти явно печелят повече от нещастието, отчаянието и болката и се стремят максимално да ги изострят, а понякога е твърде лесно да се подадеш на подобни боклуци.
Резултатите ги оставяме на страна. Те не са толкова трагични. Проблема е в играта. Затова се ядосват феновете. Ти спомняш ли си Реал Мадрид,който е играл по-грозно и е създавал толкова малко положения в мачовете си?
Леки голове винаги сме допускали. Защитата ни никога не е била желязна, като на Италия, че да й се сърдим. Давам ти един прост пример - нарушенията, които печели отбора в позиция за директен обстрел - по 1 такъв шанс на 5-6 мача сигурно ,ако не и повече. Да не говорим пък за отбелязването им. След гола на Иско срещу Рома ,ако не ме лъже паметта трябваше да мине повече от година за да вкараме отново по този начин. Това какво означава според теб?
Според мен е признак на беззъбо нападение, което дори не може да стигне с топка в крака и да предприеме нещо адекватно за да принуди съперниците да го фаулират. Добре , че имаме Бензата, който хем е нападател , хем халф - сам си изгражда атаките и сам си ги завършва. Без него картинката наистина ще е още по-плачебна. Сега да обясняваш,че всеки отбор минава през преходи на всички е ясно , но това се случва , когато се сменят играчите, а при нас ги няма тези смени.Направихме на Зидан 300 милионна в евро инвестиция. Това малко ли е? Няма право да се оплаква от състава. Нито той , нито ние.
И веднага давам един пример за преход - отбора , с който трябва да се сравняваме,защото е вторият най-голям в Испания, а именно Барселона. Това, което го правят те е истинския преход. Налагат млади играчи,дето се вика състава им е с 50% променен в сравнение с преди два сезона. Да , и те нямат добрите резултати, които се очаква от отбор на това ниво, но поне там се вижда някакво развитие. Да не говорим, че създават в пъти повече положения за гол от нас в момента и ако не правеха толкова много пропуски щяха да са пред нас в класирането сега. Също така си признавам, че в момента играят по-хубав и атрактивен футбол от нас. Това са фактите.
Така, че сега , ако Зидан наистина милее за отбора ще си подаде оставката или , ако бъде уволнен не трябва да си иска неустойката с оглед на тежкото финансово положение в отбора. При всички положения трябва да си тръгне и да дойде човек с нови идеи и стил. А за Зиданката също ще е добре да си почине малко, да види къде е сбъркал, да се поучи от грешките си и някой ден може би пак да се завърне на кормилото на отбора.
Проблемът не е в отпадането, а в стила на игра и като цяло в отношението ни към тази купа . Вярно е , че е треторазрядна , но все пак с оглед никаквите ни шансове за титла и шл , можеше да се понапънем за някакъв трофей . Сезона за нас ще е нулев .
Зидан: Отпадането ни не е позор, случват се такива неща
- insaneboy1
- Контакти:
Зи-Данчо е пред уволнение тъй че биете с добра игра.
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa
Anulo mufa
- Furious_Monk
Raul7Panev написа:Furious_Monk написа:Не мога да говоря от трето лице, но ми се струва, че просто искат никога да няма подобни моменти, но за съжаление футболът е като самият живот. Дори и да имаше вечен живот, никога нямаше да има вечно щастие.
Тези които пишат за позори и всякакви такива провокативни глупости, никога през живота си дори и не се доближавали до подобно ниво.
Лошото обаче е, че когато хванат човек в кофти настроение след такъв мач, допълнително нажежават страстите. Някои журналисти явно печелят повече от нещастието, отчаянието и болката и се стремят максимално да ги изострят, а понякога е твърде лесно да се подадеш на подобни боклуци.
Резултатите ги оставяме на страна. Те не са толкова трагични. Проблема е в играта. Затова се ядосват феновете. Ти спомняш ли си Реал Мадрид,който е играл по-грозно и е създавал толкова малко положения в мачовете си?
Леки голове винаги сме допускали. Защитата ни никога не е била желязна, като на Италия, че да й се сърдим. Давам ти един прост пример - нарушенията, които печели отбора в позиция за директен обстрел - по 1 такъв шанс на 5-6 мача сигурно ,ако не и повече. Да не говорим пък за отбелязването им. След гола на Иско срещу Рома ,ако не ме лъже паметта трябваше да мине повече от година за да вкараме отново по този начин. Това какво означава според теб?
Според мен е признак на беззъбо нападение, което дори не може да стигне с топка в крака и да предприеме нещо адекватно за да принуди съперниците да го фаулират. Добре , че имаме Бензата, който хем е нападател , хем халф - сам си изгражда атаките и сам си ги завършва. Без него картинката наистина ще е още по-плачебна. Сега да обясняваш,че всеки отбор минава през преходи на всички е ясно , но това се случва , когато се сменят играчите, а при нас ги няма тези смени.Направихме на Зидан 300 милионна в евро инвестиция. Това малко ли е? Няма право да се оплаква от състава. Нито той , нито ние.
И веднага давам един пример за преход - отбора , с който трябва да се сравняваме,защото е вторият най-голям в Испания, а именно Барселона. Това, което го правят те е истинския преход. Налагат млади играчи,дето се вика състава им е с 50% променен в сравнение с преди два сезона. Да , и те нямат добрите резултати, които се очаква от отбор на това ниво, но поне там се вижда някакво развитие. Да не говорим, че създават в пъти повече положения за гол от нас в момента и ако не правеха толкова много пропуски щяха да са пред нас в класирането сега. Също така си признавам, че в момента играят по-хубав и атрактивен футбол от нас. Това са фактите.
Така, че сега , ако Зидан наистина милее за отбора ще си подаде оставката или , ако бъде уволнен не трябва да си иска неустойката с оглед на тежкото финансово положение в отбора. При всички положения трябва да си тръгне и да дойде човек с нови идеи и стил. А за Зиданката също ще е добре да си почине малко, да види къде е сбъркал, да се поучи от грешките си и някой ден може би пак да се завърне на кормилото на отбора.
Оф.....брат, караш ме да пиша твърде много.
Да, Реал трябва да печели повече от това, което прави в момента... да, Зидан трябва да покаже повече и да развие качеството на играчите... но инвестицията не значи винаги печалба. Когато вкарваш пари в играчи като Милитао или Йович, ти рискуваш много, това което може да промени този риск е успехът.
Реал не може да се развие, докато целта винаги е крайният успех през сезона. За да да може един клуб са постигне успех, той трябва да се подготви добре. Ако смяташ, че е правило Реал да печели при всякакви обстоятелства, то трябва да се запиташ къде е мястото на противниците.
Барселона е емблема на Каталуня, Реал Мадрид е сърцето на Испания. Футболът е борба, но понякога борбата не е футбол.
Анчелоти.
Анчелоти.
-
- Контакти:
Furious_Monk написа:Raul7Panev написа:Furious_Monk написа:Не мога да говоря от трето лице, но ми се струва, че просто искат никога да няма подобни моменти, но за съжаление футболът е като самият живот. Дори и да имаше вечен живот, никога нямаше да има вечно щастие.
Оф.....брат, караш ме да пиша твърде много.
Да, Реал трябва да печели повече от това, което прави в момента... да, Зидан трябва да покаже повече и да развие качеството на играчите... но инвестицията не значи винаги печалба. Когато вкарваш пари в играчи като Милитао или Йович, ти рискуваш много, това което може да промени този риск е успехът.
Реал не може да се развие, докато целта винаги е крайният успех през сезона. За да да може един клуб са постигне успех, той трябва да се подготви добре. Ако смяташ, че е правило Реал да печели при всякакви обстоятелства, то трябва да се запиташ къде е мястото на противниците.
Барселона е емблема на Каталуня, Реал Мадрид е сърцето на Испания. Футболът е борба, но понякога борбата не е футбол.
Аз ти говоря с факти, а ти ми разтягаш локуми тука... все едно аз не знам какво е футбола...
Пишеш 20 реда и нищо не казваш. Да не би да имаш опит в родната политика?
- Furious_Monk
Нямам опит в родната политика, но гледам как се развиват нещата при другите клубове.
Някои фенове на Реал Мадрид са барби...[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A[/youtube]
Някои фенове на Реал Мадрид са барби...[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=ZyhrYis509A[/youtube]
Анчелоти.
Анчелоти.
-
- Контакти:
Furious_Monk написа:Нямам опит в родната политика, но гледам как се развиват нещата при другите клубове.
Аз не съм барби... не съм казал лоша дума за играчите , които са ни дали толкова много,като Марсело примерно. И аз подкрепях Зидан до началото на сезона, но просто си личи от Марс вече, че той е проблем а не решение