Ла Лига: Реал Мадрид - Селта - 2:0 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Селта - 2:0 FT
Радвам се, че Зидан налага Асенсио. Той е добър и му трябва само време и игрова практика, за да се завърне близо до игровата си форма от преди контузията. Въперки, че след таква травма едва ли някога ще може да повтори онова топ ниво, но поне да го доближи.
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]
- paceto
- Контакти:
Много тихо тук бре или викате като не сме загубили точки няма интерес да се драскат нещица? 

-
- Контакти:
Честно казано сме напълно безлични. Не знам какъв стил се опитва да налага Зидан. Ако някой знае и вижда нещо, нека да ми обясни. Срещу слабите сме слаби и не създаваме положения, нямаме идея как. Срещу силните играем добре...
Не, че Селта са слаб отбор, но аз лично не видях нищо положително в този мач, освен добрата игра в защита.
Не, че Селта са слаб отбор, но аз лично не видях нищо положително в този мач, освен добрата игра в защита.
DimitarStoychev написа:Честно казано сме напълно безлични. Не знам какъв стил се опитва да налага Зидан. Ако някой знае и вижда нещо, нека да ми обясни. Срещу слабите сме слаби и не създаваме положения, нямаме идея как. Срещу силните играем добре...
За какъв стил говорим, треньорът не може да си наложи новите футболисти, какво остава за стил. Тук вече не съм сигурен кой е по-виновен: Зидан или Перес, но отбора е на автопилот в момента, а и е препълнен. Играем приятелски мачове в първенството, а него го е страх да пусне нови хора или да смени схемата.
Най-добре е да не идва нов играч в Реал Мадрид, защото той ще бъде сложен на резервната скамейка.
paceto написа:Много тихо тук бре или викате като не сме загубили точки няма интерес да се драскат нещица?
Именно. Всеки път е така. Както беше казал Моуриньо когато губи Реал Мадрид всички празнуват.
Чака се само да стъпем на криво и всички мишки изкачат от дупките и се почва. Аз и друг път съм го казвал че някой хора се радват повече на загубите на Реал от колкото на победите на техния любим отбор.
-
- Контакти:
Какво да кажем. Спечелихме пак някак постно. Добре , че вкарахме ранен гол и Аспас се контузи. Пак супер закъснели смени. Бензата последните 20 минути едвам ходи , а нашия пуска Мариано в 91 минута... Как да сме доволни , като сме свикнали отбори като Селта да им слагаме по 4-5 мамула и да изграждаме шансове за още толкова поне?
Валверде - в последните шест мача е бил титуляр два пъти (в останалите случаи 6 минути срещу Селта, 13 минути срещу Елче, 19 минути срещу Ейбар, 3 минути срещу Атлетико Мадрид)
Винисиус - в последните три мача (6 минути срещу Селта, 5 минути срещу Елче, 13 минути срещу Гранада), докато в предишните четири случая беше титуляр
Лука Йович - за последно е участвал в мач на Реал Мадрид на 8 ноември 2020, няма какво друго да се коментира
Йодегард - след контузията му (в три мача така и не беше пуснат да потича, а в четвъртия случай получи 6 минути)
Милитао - за последно игра на 31 октомври, след това си взима само заплатката
Еден Азар - играл 14 минути срещу Елче и 17 минути срещу Селта, прави по 2/3 мача и е контузен
Това не е никакво развитие на отбор, това са му новите играчи на Зидан, а той не знае как да ги използва (изкл. Валверде, който преди играеше доста пъти). В предишните си отбори играеха доста качествено. Не знам дали той е виновен и дали тези играчи нямат качества, но тогава изниква въпроса защо и кой ги доведе в Реал Мадрид? Сега какво ще ги правим като не стават? Даже не бих искал да коментирам Одриосола, Иско и още някои момчета.
Винисиус - в последните три мача (6 минути срещу Селта, 5 минути срещу Елче, 13 минути срещу Гранада), докато в предишните четири случая беше титуляр
Лука Йович - за последно е участвал в мач на Реал Мадрид на 8 ноември 2020, няма какво друго да се коментира
Йодегард - след контузията му (в три мача така и не беше пуснат да потича, а в четвъртия случай получи 6 минути)
Милитао - за последно игра на 31 октомври, след това си взима само заплатката
Еден Азар - играл 14 минути срещу Елче и 17 минути срещу Селта, прави по 2/3 мача и е контузен
Това не е никакво развитие на отбор, това са му новите играчи на Зидан, а той не знае как да ги използва (изкл. Валверде, който преди играеше доста пъти). В предишните си отбори играеха доста качествено. Не знам дали той е виновен и дали тези играчи нямат качества, но тогава изниква въпроса защо и кой ги доведе в Реал Мадрид? Сега какво ще ги правим като не стават? Даже не бих искал да коментирам Одриосола, Иско и още някои момчета.
- LevskiZavinagi
- Контакти:
Все повече хора започват да виждам нелепата ни постройка и тактика повреме на мачовете. Аз лично не съм виждал отбор, на който централният нападател да центрира топката към левия бек. На моменти наистина изглеждаме много смешно, тъй като всеки си е където и както поиска. Може би материала, който имаме не е качествен. Факт е обаче, че сме на автопилот и не изграждаме нещо ново, а сме мач за мач.

-
- Контакти:
LevskiZavinagi написа:Все повече хора започват да виждам нелепата ни постройка и тактика повреме на мачовете. Аз лично не съм виждал отбор, на който централният нападател да центрира топката към левия бек. На моменти наистина изглеждаме много смешно, тъй като всеки си е където и както поиска. Може би материала, който имаме не е качествен. Факт е обаче, че сме на автопилот и не изграждаме нещо ново, а сме мач за мач.
Отдавна ги коментираме тези неща, но вече има повече хора на това мнение.
Аталанта ако имат ден ще ни набута 4-5 гола и ще видим дали ще има решения тогава. бТВ Барса създават 10 пъти повече положения от нас дори с някакви анонимници като Педри-медри и Фати-мати