DimitarStoychev написа:Ако трябва да сме честни, нямаме дълбочина да станем шампиони...или поне нямаме равностойни играчи на много от постовете. Ясно е, че разполагаме точно с 1 вратар, 5 защитника, 4 полузащитници и 3-4 играча в атака. Всичко останало няма място в отбора, а те ще играят много мачове в оставащите мачове. Просто Зидан не е тип треньор, който ще разчита на едни и същи играчи до края на сезона. Възможно е да видим Иско и Марсело титуляри още в мача в сряда, а дали са заслужили мястото си на терена??? Зидан е треньор, който е известен с ротационният си принцип и това рано или късно ще се случи...аз лично предвид на това, че нямаме никакви шансове в ШЛ, бих рискувал всичко в Примера, но всичко е в ръцете на Зидан...
Аз не мисля, че може да станем шампиони. Иначе според мен има достатъчно дълбочина в състава, с малки изключения.
Вратари има достатъчно, даже исках някой път да пуснат Лунин, но ние почнахме да треперим при всяко домакинство вече.
При защитата имаме поне 4-ма, дето може да бъдат пуснати на позицията десен бек, аз не виждам смисъл от това нещо. Примерно Одриосола защо играе в Реал Мадрид, можеше пак да го пуснат под наем някъде. Нали уж е криза и трябва да спестяваме пари, кажете ми има ли смисъл Зидан да разполага с толкова хора на този пост? Централните защитници - Начо, Милитао, Варан, Рамос, достатъчен избор. На левият бек е проблема, ако Менди не играе. Марсело е тоталната дупка там, можеше да вземем пари, да наложим някой млад футболист, което щеше да е по-добре, отколкото бразилецът да се излага така и да му четем срамната статистика.
При халфовете - Каземиро няма никаква алтернатива и това е много голям проблем. Кроос, Модрич, Йодегард и Валверде може да бъдат ротирани. Иско вече не го броя, ясно е, че ще напусне, няма какво да даде вече за Реал Мадрид.
Крилата са много, а централните нападатели - Бензема, Мариано, Йович. При схема с един нападател не е нужно да са чак трима, или поне нека единия да е някой младок от школата.
Иначе не мисля, че може да станем шампиони, след като сме допуснали такива грешки срещу Алавес и Кадис. Миналата година поне в подобни срещи като домакини не губихме и това ни спечели титлата. Зидан да мисли как да спечели КнК за първи път, в ШЛ зависи от жребия най-вече и от играта на отбора. За мен ще бъде много важно, ако някои играчи просто бъдат разкарани още през януари, защото не виждам с какво те допринасят за резултатите на Реал Мадрид. Ясно е, че никой няма да дойде. Надявам се и по-добре да проучат каква селекция ще правят лятото на 2021 и изобщо дали ще правят, тъй като явно са допуснали големи грешки през 2019 - Зидан и Перес.
Забележете само - гостуванията на Реал Сосиедад, Бетис, Барселона, Севиля, Виляреал, Валенсия вече преминаха. Т.е. на стадионите, на които винаги е най-напечено. Останаха две такива срещи - срещу Атлетико и Атлетик.