ШЛ: Интер - Реал (Мадрид) - 0:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: ШЛ: Интер - Реал (Мадрид) - 0:2 FT

Мнениеот paceto » 26 ное 2020 23:53

Dani Kiki написа:
paceto написа:
Raul7Panev написа:Чиста дузпа за Интер. С право Видал беше недоволен. Почти същото положение като с Начо. Варан не игра с топката , а само с кракът на Видал. И от това червен картон му даде абсолютно прекалено.
СРАМ МЕ е и ми е НЕПРИЯТНО , когато отборът ми печели по този начин. Огромна съдийска тесла за Интер

Аз дузпа тук не виждам.

Изображение

С нормална скорост.

Изображение

Защото не искаш да видиш.... Категорично спъване от страна на Варан, най-малкото трябваше ВАР да разгледа ситуацията. Ама нали е за Реал... що да се разглежда.

Приятел, ти кьорав ли си или се правиш на такъв? Къде виждаш категорично спъване след като дори не го докосва?Колко още трябва да се забави тази ситуация, за да я видиш?

Ето и от друг ъгъл.

Изображение

Изображение

Като цяло ти си ми ясен от много време, ама на бялото да кажеш черно си е върховна тъпотия. Още едно доказателство кога идваш да даваш коментари в този раздел - само при загуби и ей такива ситуации.

Raul7Panev
Контакти:

Re: ШЛ: Интер - Реал (Мадрид), Сряда от 22:00

Мнениеот Raul7Panev » 27 ное 2020 08:44

paceto написа:
Raul7Panev написа:Чиста дузпа за Интер. С право Видал беше недоволен. Почти същото положение като с Начо. Варан не игра с топката , а само с кракът на Видал. И от това червен картон му даде абсолютно прекалено.
СРАМ МЕ е и ми е НЕПРИЯТНО , когато отборът ми печели по този начин. Огромна съдийска тесла за Интер

Аз дузпа тук не виждам.

Изображение

С нормална скорост.

Изображение

За мен е кристална дузпа. Варан не играе с топката.
Слага си кракът пред този на Видал , и той вместо да изрита топката и да вкара рита кракът на Варан...

Потребителски аватар
Iavor
Контакти:

Мнениеот Iavor » 27 ное 2020 10:35

Видал си рита с левия, десния крак. Ако това е дузпа, значи съдията е виновен :-).

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 ное 2020 18:07

Варан изобщо не го докосва що се отнася до областта на краката. Ако има някакъв контакт той е горе с ръцете, че дори и Модрич се беше хванал по едно време за рамото му, но без да го дърпа назад. Просто бяха в борба за топката тогава и нарушение там няма, така както няма и при Варан.

Видал сам се спъва в опит да ритне топката или в опит да направи дузпа понеже беше приклещен от двама наши играчи.

Dani Kiki
Контакти:

Мнениеот Dani Kiki » 27 ное 2020 21:39

paceto написа:Варан изобщо не го докосва що се отнася до областта на краката. Ако има някакъв контакт той е горе с ръцете, че дори и Модрич се беше хванал по едно време за рамото му, но без да го дърпа назад. Просто бяха в борба за топката тогава и нарушение там няма, така както няма и при Варан.

Видал сам се спъва в опит да ритне топката или в опит да направи дузпа понеже беше приклещен от двама наши играчи.

Това постанови Краля, другите мнения нямат значение! :)
realno: Бройчо сега се оплаква като клиент изпуснал евтино олио? :)

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 27 ное 2020 22:44

Тихо там.

Raul7Panev
Контакти:

Мнениеот Raul7Panev » 28 ное 2020 16:48

paceto написа:Варан изобщо не го докосва що се отнася до областта на краката. Ако има някакъв контакт той е горе с ръцете, че дори и Модрич се беше хванал по едно време за рамото му, но без да го дърпа назад. Просто бяха в борба за топката тогава и нарушение там няма, така както няма и при Варан.

И а съм фен на Реал, но нека свалим фенските очила...
Как да няма контакт при Варан? Видал посвга да шутира към вратата гледайки само топката и съсредоточавайки се само в нея и изведнъж видиш ли Варанката стъпва до него и той рита земята... как става тази работа?
Никой футболист няма са предпочете да падне за дузпа пред това да разстреля вратаря от 4-5 метра, както е в случая

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 ное 2020 19:18

Raul7Panev написа:

И а съм фен на Реал, но нека свалим фенските очила...
Как да няма контакт при Варан? Видал посвга да шутира към вратата гледайки само топката и съсредоточавайки се само в нея и изведнъж видиш ли Варанката стъпва до него и той рита земята... как става тази работа?
Никой футболист няма са предпочете да падне за дузпа пред това да разстреля вратаря от 4-5 метра, както е в случая

Какви точно очила да свалям? Аз винаги съм бил коректен и казвам нещата каквито са и никога няма да кажа като няма дузпа, че има такава или обратното. Много пъти съм казвал дори като ни дават дузпа, че такава няма, а тук нещата са такива. Не виждам къде ти виждаш контакт в цялата тази работа?

И как никой футболист няма да падне за дузпа и ще иска да стреля към вратата? Ето ти го същият този футболист пак срещу Реал и в ШЛ, а по долу до скоро негов съотборник. И това не са единични случаи, а на Видал си му е практика. Ситуацията от втората снимка е дори дадена дузпа ако не се лъжа.

Сега и тук ако кажеш, че имало контакт просто не знам. :roll:

Изображение

Изображение

Raul7Panev
Контакти:

Мнениеот Raul7Panev » 28 ное 2020 20:06

Вадиш ситуации от различни мачове преди 5 години. При ситуацията с Видал и Ияраменди не е дадена дузпа.
Претенциите му бяха затова, че испанеца го поизблъска в гръб явно. То се вижда , че това е контакта , но не е достатъчен за дузпа в случая.

Върни се в “Реал Мадрид”