0-2, Бензема ни носи окончателно победата.
Отново отличен Куртоа.
Ла Лига: Леванте - Реал Мадрид - 0:2 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Леванте - Реал Мадрид (Неделя)
3 точки но сме много слаби .
- paceto
- Контакти:
Re: Ла Лига: Леванте - Реал Мадрид - 0:2 FT
Важното са трите точки, а че не сме силни е ясно на всички и няма нужда да се повтаря това след всеки мач. Това е положението в момента без трансфери и ще трябва да се примирим с това положение поне до лятото. Тогава ще видим кон боб яде ли както се казва. 

- LevskiZavinagi
- Контакти:
Като цяло след няколко кръга ще разбера за какво сме тръгнали този сезон - 2 мача в ШЛ и Ел Класико.

- Furious_Monk
Има подобрение, крайно недостатъчно, но все пак се забелязва такова.
Много мудно започва този сезон... дори бих казал в определени моменти направо мързеливо, ако съпоставим играта с тази на повечето отбори в добра форма.
Умора, стратегия, лоша форма, липса на качество... бъдещето ще покаже.
Много мудно започва този сезон... дори бих казал в определени моменти направо мързеливо, ако съпоставим играта с тази на повечето отбори в добра форма.
Умора, стратегия, лоша форма, липса на качество... бъдещето ще покаже.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
Обаче първите 15 минути на втората част бяха страхотни и направихме голям натиск. За малко там да вкараме поне два гола, ама уви нямахме късмет и то горе долу тогава и отмениха онзи гол на Рамос.
- Furious_Monk
Иронията на футбола- според мен играха най-добре точно в този мач, който не взеха. Срещу Сосиедад много неща, поне игрово, се получаваха по един задоволителен начин, но без гол, няма как да се спечели.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Не може все да се получава да бием минимално, да със Сосиедад имахме шансове, но и те можеха да вкарат в края на първото полувреме.
3 сухи мрежи в първите 4 мача за Куртоа. За мен всяка победа ще е като подарък след като не очаквам нищо през този сезон, а и не мисля, че ще се похвалим с трофей след него.
Доволен съм, че отбора победи вчера, тъй като следват много трудни гостувания в Ла Лига и там вече няма как да се сърдим, че нашите ще изгубят точки - Барса, Валенсия, Виляреал и Севиля.
3 сухи мрежи в първите 4 мача за Куртоа. За мен всяка победа ще е като подарък след като не очаквам нищо през този сезон, а и не мисля, че ще се похвалим с трофей след него.
Доволен съм, че отбора победи вчера, тъй като следват много трудни гостувания в Ла Лига и там вече няма как да се сърдим, че нашите ще изгубят точки - Барса, Валенсия, Виляреал и Севиля.
Миналата година и срещу Леванте загубихме точки .