Ла Лига: Реал Мадрид - Алавес - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
bubka
Контакти:

Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Алавес - 2:0 FT

Мнениеот bubka » 12 юли 2020 14:49

kingofpop написа:
RM3313 написа:Много ми е готино как със слаба игра и победи причиняваме анален дискомфорт и психични проблеми на толкова много хора .

Не осъзнаваш ли, че сте най-слабият и жалък шампион в последните 20 години. Ще го отречеш ли ? :mrgreen: :mrgreen:

Ти за толкова време не разбра, че колкото повече се опитваш да изкараш слаби съперниците на Барселона, толкова повече това означава, че Каталунците са пълни неудачници :lol: . Едно е да паднеш от силни Ливърпул, да си на второ място след силен Реал и т.н, в това няма нищо срамно и лошо. Съвсем друго е разни "докери", "лузъри" да си направят най-голямата подигравка с теб, която някога историята на ШЛ е виждала, да си на второ място след слаб Реал, да не отварям пък темата за Рома, че там става страшно... :lol: :lol: :lol: . Тая втора ситуация, в която константно се вкарваш сам себе си, си е направо за подигравка с жалкия тим на Каталуния :lol: .
[offtopic][wrapimg=]http://cdn.makeagif.com/media/3-15-2014/9rWODJ.gif[/wrapimg][/offtopic]

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 12 юли 2020 14:57

bubka написа:
kingofpop написа:
RM3313 написа:Много ми е готино как със слаба игра и победи причиняваме анален дискомфорт и психични проблеми на толкова много хора .

Не осъзнаваш ли, че сте най-слабият и жалък шампион в последните 20 години. Ще го отречеш ли ? :mrgreen: :mrgreen:

Ти за толкова време не разбра, че колкото повече се опитваш да изкараш слаби съперниците на Барселона, толкова повече това означава, че Каталунците са пълни неудачници :lol: . Едно е да паднеш от силни Ливърпул, да си на второ място след силен Реал и т.н, в това няма нищо срамно и лошо. Съвсем друго е разни "докери", "лузъри" да си направят най-голямата подигравка с теб, която някога историята на ШЛ е виждала, да си на второ място след слаб Реал, да не отварям пък темата за Рома, че там става страшно... :lol: :lol: :lol: . Тая втора ситуация, в която константно се вкарваш сам себе си, си е направо за подигравка с жалкия тим на Каталуния :lol: .

Къде намеси сега Ливърпул не разбрах :mrgreen: :mrgreen: аз не претендирам, че този сезон заслужаваме титлата и го казах много пъти. Но ти просто отговори кога е имало по-слаб шампион от Реал Мадрид този сезон ? остави недомлъвките настрана :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 12 юли 2020 15:17

Колко е слаб шампион, който има 19 сухи мрежи?
Реално още не сме станали и не бих се изненадал, ако изгубим титлата.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 юли 2020 18:10

bubka написа:
kingofpop написа:

Той така си говори, за да се успокоява. Ние ако сме най слабият шампион те сигурно трябва да са 3-ти по слабият.
Миналата година бяха същите, ама нали тогава водеха с много точки и разбираш ли се смятат за силни. :lol: Играта им беше същата като сега с таз разлика, че тогава Меси ги спасяваше с решителните си голове в не една или две срещи, но този сезон не му се получават много нещата и ето ти резултата на лице.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 12 юли 2020 18:16

paceto написа:
bubka написа:
kingofpop написа:

Той така си говори, за да се успокоява. [b]Ние ако сме най слабият шампион те сигурно трябва да са 3-ти по слабият.[/b]
Миналата година бяха същите, ама нали тогава водеха с много точки и разбираш ли се смятат за силни. :lol: Играта им беше същата като сега с таз разлика, че тогава Меси ги спасяваше с решителните си голове в не една или две срещи, но този сезон не му се получават много нещата и ето ти резултата на лице.

Не знам това наистина ли го мислиш или се правиш на ударен, но ние толкова слаб носител на титлата никога не сме били и ти го знаеш, но не знам защо не го признаеш. За Бога, вие последните 10 мача имате 3 или 4 гола от игра ?? Кога сме били толкова жалки шампиони айде кажи ми да чуем :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 12 юли 2020 19:39

От последните 10 мача имаме 13 отбелязани гола от игра, така че дай да не говорим ей така и да се опитваме да очерним положението. Само два мача имаме с победи от дузпи (Хетафе и Билбао), ама това не означава, че нямахме шансове да вкараме головете си и правехме не малко атаки, които бяха отразявани от вратарите. Това, че победи са от дузпи не означава, че са дошли без игра през целият мач, защото за да получиш и дузпа то трябва и да атакуваш нали?

Дузпите не са измислени ей така само заради евентуална победа, защото си ги имаше и както вие обичате да казвате за вашите "това си е чиста/кристална дузпа".

Ето я дузпата от този мач и после кажи, че няма такава след като ясно се вижда, че има застъпване на опорният му крак и така му се пречи да се откъсне сам в посока вратарят. Впоследствие имаше и игра с ръка в наказателно, което не беше разглеждано изобщо чрез ВАР.

Изображение

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 12 юли 2020 21:58

kingofpop написа:
Не знам това наистина ли го мислиш или се правиш на ударен, но ние толкова слаб носител на титлата никога не сме били и ти го знаеш, но не знам защо не го признаеш.

Ама те различни титли ли дават на слабите и на силните шампиони? Да ги броим вашите х2, ако искаш - може и да ни стигнете така. :mrgreen:
Мисля, че съм ти го казвал и друг път, ама да повторя - омаловажаването на достойнствата на противника говори зле най-вече за твоите. Кофти статистика е да останеш ЗАД най-слабия в последните 20 години. Да имаш почти три ПЪТИ по-малко ШЛ от някакъв клет балет. Нек'ви лузъри да те обезчестят исторически. И да имаш по-малко ШЛ и от тях.
На твое място бих тролил повече в раздела на Барса, отколкото в тия на Реал и Пуул. Що е толкова пусто там?

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 12 юли 2020 22:02

Real написа:
kingofpop написа:
Не знам това наистина ли го мислиш или се правиш на ударен, но ние толкова слаб носител на титлата никога не сме били и ти го знаеш, но не знам защо не го признаеш.

Ама те различни титли ли дават на слабите и на силните шампиони? Да ги броим вашите х2, ако искаш - може и да ни стигнете така. :mrgreen:
Мисля, че съм ти го казвал и друг път, ама да повторя - омаловажаването на достойнствата на противника говори зле най-вече за твоите. Кофти статистика е да останеш ЗАД най-слабия в последните 20 години. Да имаш почти три ПЪТИ по-малко ШЛ от някакъв клет балет. Нек'ви лузъри да те обезчестят исторически. И да имаш по-малко ШЛ и от тях.
На твое място бих тролил повече в раздела на Барса, отколкото в тия на Реал и Пуул. Що е толкова пусто там?

Предпочитам да си ви унижаваме така през сезон с по 4-5 гола и да ви разбиваме психиката за години напред, по-сладко е :mrgreen:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 13 юли 2020 00:38

kingofpop написа:
Real написа:
kingofpop написа:

Предпочитам да си ви унижаваме така през сезон с по 4-5 гола и да ви разбиваме психиката за години напред, по-сладко е :mrgreen:

Казах ти го и преди, че резултатите в даден мач не са важни с оглед крайният резултат. Никой освен вас няма да помни в кой мач с колко сте ни победи, а се гледа кой колко пъти е ставал шампион. Вие ако искате и всеки сезон ни бийте с разлика, ама накрая ние да сме шампиони щом това ви радва най много. А и от последната ви победа с разлика мина доста време. ;)

И без да гледаш статистиката я ми кажи как завърши мача през 2011? Не можеш нали? И ето ти доказателството, че резултатите в мачовете няма значение след време, а се гледа крайният резултат и той се помни.

Потребителски аватар
KOPScousers
Контакти:

Мнениеот KOPScousers » 13 юли 2020 18:19

Абе, според мен е крайно време да закрият всички отбори и да остане най-силния и най-великия за всички времена - Барселона! Така феновете им ще могат най-после да излязат от въображаемия свят, в който си живеят, където всичко е розово, няма по-слаб шампион от Реал Мадрид, а докерите, начело с лузърските им мизерници Ориги и Вайналдум не съществуват и не значат нищо пред Барса Велика.

Пичове, стига сте му отговаряли, не виждате ли, че се държи като 12-годишен. "Твоят отбор е по-слаб, моят е по-добър, ама не, обратното е, ние сме най-най." Стига, няма нужда.
Los Che написа:Цар Поп може да си снима извлечението от банковата сметка, нали печели 1000 пъти повече от нас нисшите.
:mrgreen:
[center][wrapimg=]https://64.media.tumblr.com/a41d2b9b2ef5da9269e970939b73eb12/fba1847d5f32aa89-b3/s400x600/b801d85a34567902da1b9c5a80dc6f6c37c40ad8.gif[/wrapimg][/center]

Върни се в “Реал Мадрид”