Ла Лига: Реал Мадрид - Майорка - 2:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Майорка - 2:0 FT

Мнениеот Stones.66 » 25 юни 2020 01:07

Като изключим победата, играта пак беше изключително слаба. В големи части от мача инициативата изцяло беше в ръцете на Майорка! Не разбирам защо им беше позволено това!? Като изключим гола, Винисиус пак се прояви като класически издънкаджия, с няколко откровено малоумни отигравания, будещи дори смях!! :) Не знам защо му се възлагат такива надежди за в бъдеще!? Аз изтръпвам, когато го видя да напредва с топката, понеже не знам какво да очаквам от него - при тази бързина и техника накрая да продължаваш да не знаеш как да завършиш атаката! :o Зидан вече прекалява с него! А на Рамос, вече всяко второ единоборство му е сигурен картон! ЗАЩО!!? Слабо като цяло! Ще се трепери до последния мач и аз не очаквам титла! С тази игра - НЕ!!

Както и преди - Бейл игра не повече от 10 мин. Аз не го видях след това - игра ли въобще? :mrgreen:

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 25 юни 2020 01:46

Крачим!
Вини с голям гол и добър мач. Капитанът шие от упор като Меси, но не настъпва така грубо. Таке вдъхва надежди за бъдещето.
Доволно! Да се готви следващият!

П.П. Долавям напрежение във въздуха, притеснени каталунски фенчета ли има в темата?

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 25 юни 2020 08:35

Stones.66 написа:Като изключим победата, играта пак беше изключително слаба. В големи части от мача инициативата изцяло беше в ръцете на Майорка! Не разбирам защо им беше позволено това!? Като изключим гола, Винисиус пак се прояви като класически издънкаджия, с няколко откровено малоумни отигравания, будещи дори смях!! :) Не знам защо му се възлагат такива надежди за в бъдеще!? Аз изтръпвам, когато го видя да напредва с топката, понеже не знам какво да очаквам от него - при тази бързина и техника накрая да продължаваш да не знаеш как да завършиш атаката! :o Зидан вече прекалява с него! А на Рамос, вече всяко второ единоборство му е сигурен картон! ЗАЩО!!? Слабо като цяло! Ще се трепери до последния мач и аз не очаквам титла! С тази игра - НЕ!!

Както и преди - Бейл игра не повече от 10 мин. Аз не го видях след това - игра ли въобще? :mrgreen:

Оууу, оуууууу. Винисиус е единствено адекватно и хубаво нещо в нападението на отбора. Азар и Бейл просто могат само да се учат от желанието и себераздаването на бразилеца. Аз лично, по-слаб играч от Азар в Реал Мадрид не съм гледал в последните години. Имам предвид привлечен за такава сума. Невероятно слаб, предвидим, тромав, странен, фантом. Бейл няма да го коментирам. Кубо е истината и би паснал много на играта ни. Мисля че нямаше играч от нашия отбор, който да не го спъна или ритна. Та и ние като Барса взехме играч, на който фланелката му тежи. И пак да се повторя - Винисиус е работил много и това си личи. Валверде също е в слаба форма!
Изображение

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 25 юни 2020 08:36

Утре ще пусна новата тема, защото Еспаньол още не са изиграли своя мач от този кръг.

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 25 юни 2020 14:25

Кубо игра много добре. Изглежда интересен футболист. Винисиус вкара, което за момента си е забележително постижение.

Останалото- задължителни три точки и почти никакво удоволствие от играта. С толкова малко оставащи мачове до края на сезона и имайки предвид класирането, приемливо.

Някой измежду Барселона и Реал сериозно ще го отнесе- грозна игра и без титла...

Много ми харесаха коментаторите в студиото. Особено момчето с очилата.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”