Пелегрини е най-ефективният треньор на Реал Мадрид в Примера
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Треньорът на Реал Мадрид Мануел Пелегрини се оказва най-успешния мениджър в историята на клуба, що се отнася до процент на спечелени мачове в първенството. До този момент под негово ръководство са победили в 15 от 20-те срещи на тима в Примера, което означава 75%. Нито един друг треньор не може да се повали с подобна статистика. След него са Луис Карнилия – 17 победи в 23 мача или 73,9%, Радомир Антич 22 успеха в 31 мача – 73,97%, Хуанде Рамос 17 победи в 24 мача – 70,83, Флейтас Солич 20 от 29 – 68,97% и Бернд Шустер – 35 от 52 – 67,31%. Въпреки това според слуховете бъдещето му на „Бернабеу” изобщо не е сигурно, тъй като се смята, че генералният директор Хорхе Валдано, а и президентът не са доволни от факта, че столичани са на 2-о място в класирането, като изостават с 5 точки от кръвния враг Барселона. Смята се, че чилиецът ще остане на поста си само ако стане шампион или изведе състава до триумф в Шампионската лига и то на „Бернабеу”. В противен случай договорът му ще бъде прекратен и клубът ще се насочи отново към някое по-бляскаво име, което да отговаря на звездния статут на тима.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]
- ZinedineZidane
- Контакти:
Re: Пелегрини е най-ефективният треньор на Реал Мадрид в Примера
Разбира си от работата, но трябва да му се отпусне картбланш този сезон. Ако и следващия не спечели нищо, то тогава да го гонят. Просто не се гради отбор за няколко месеца, но с тоз малоумен президент дето изсипа 100 млн за един играч...
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Преди време говорех,че Пелегрини ще направи Реал отново машина...На път е,но му трябва още време.Мисля,че от другата година ще успее да направи Реал този отбор,който беше през ХХ век.
-
- Контакти:
Тази година Реал печелят ШЛ. Верно, че от 5 години не са минавали 1/8 финал, но с оглед състава и играта, която показват не виждам кой може да ги спре.
-
- Контакти:
Тайно си мечтая Пелегрини да е нашия Сър Алекс.Иска ми се да му дадат да работи в Реал поне няколко години!Такъв красив футбол какъвто показват в момента толкова много ми радва окото,че дори и да падаме ми е кеф да гледам 

Аз съм фен на реал.Колегата по - горе е писал не виждам кой ще ги спре... не бъди такъв оптимист колкото и да ме е яд барса могат да ги спрат за момент , а да не говорим за челси.Наистина отбора се подобрява и най - важното атаката както и да е , но в защита се наблудава мн добра промяна , дори и без клучови фигури.Разликата м/у барса и реал , която ми харесва е , че барса залага на крайно мн излишни подавания , а реал атакува по-доректно , което в съвременния футбол е мн важно, но ще видим.Прогноза за мача 4 : 0
ultra_shark написа:Тази година Реал печелят ШЛ. Верно, че от 5 години не са минавали 1/8 финал, но с оглед състава и играта, която показват не виждам кой може да ги спре.
Не виждаш кой...? А какво ще кажеш за настоящият носител на трофея?! Не казвам, че Барселона ще спечели ШЛ, но се чудя как Реал ще спре серията от 3 поредни загуби срещу каталунците и как ще ги отстрани от ШЛ, ако се паднат да играят един срещу друг по-рано от финала?!! Да не говорим, че Челси с играта от полуфиналите миналият сезон срещу Барса... ще ви отстрани без никакви проблеми!!! Да не споменавам това, че Олимпик Лион са ви традиционно неудобен съперник в ШЛ и въпреки незавидната форма на франсетата (към момента) изобщо не се знае дали ще минете отвъд 1/8 финалите или ще отпаднете ОТНОВО на тази фаза, което ще ви се случи за шести пореден път.

За да не се стига до конфликт ще ти кажа какъв е извода, защото едва ли ще го видиш: Става въпрос за това да не се правят такива гръмки изцепки! Ясно, че феновете на Реал желаете десетата купа, още повече, че този сезон финала е на ваш терен, но едно е желанието друго е възможността!!! В крайна сметка всички желаят да спечелят ШЛ, но победителя ще е само един и поне до полуфиналите няма как да се знае кой е основният фаворит! Към момента фаворитите са много!

П.П. Спомни си какво ви причини Милан насред Бернабеу в груповата фаза... и въпреки това вярваш, че ще вземете ШЛ този сезон?! Да бе да - и един мармот завива шоколада в станиол!

[center][wrapimg=]http://prikachi.com/images/992/5272992M.jpg[/wrapimg]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Barcelona - Mes que un club[/center]
Пилците се броят на есен.Може сега да е най-ефективният,но накрая на сезона ще си проличи дали добре си върши работата.

dunavfc написа:ББ е достатъчно богат за да си позволи да отпраши където си поиска,той обаче,не се е отказал и му се занимава с политика,защото му пука за народа.
Нарина по който играеха реал при дел боске и 2те титли едва ли могат да бъдат стигнати