Втори пореден сезон без някаква купа ще означава , че нищо не се е променило. Особено като видим някои играчи , които продължават да получават шансове + 300 млн. селекция от лято 2019.
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Tiberius написа:Ще ми е интересно да чуя оправданията на Зидан след мача. Защо пусна Милитао десен бек при положение, че това не е неговата позиция? Защо допусна да нямаме заместник на Карвахал? Защо пусна Марсело за сметка на Менди, който е в много по-добра форма? Защо пусна Модрич за сметка на Валверде? Защо втория ни реализатор разцъква за Кастиля? Защо винаги прави късни смени, когато е очевидно отбора не върви? Все въпроси, на които няма да отговори.
От Перес не чакайте нищо смислено. Това е един болен от старческа деменция дъртак, който няма реална представа какво се случва. Живее си в свой измислен свят. Това "хитрата лисица" - Перес.![]()
![]()
Tiberius написа:Ще ми е интересно да чуя оправданията на Зидан след мача. Защо пусна Милитао десен бек при положение, че това не е неговата позиция? Защо допусна да нямаме заместник на Карвахал? Защо пусна Марсело за сметка на Менди, който е в много по-добра форма? Защо пусна Модрич за сметка на Валверде? Защо втория ни реализатор разцъква за Кастиля? Защо винаги прави късни смени, когато е очевидно отбора не върви? Все въпроси, на които няма да отговори.
От Перес не чакайте нищо смислено. Това е един болен от старческа деменция дъртак, който няма реална представа какво се случва. Живее си в свой измислен свят. Това "хитрата лисица" - Перес.![]()
![]()
Furious_Monk написа:Сърцето е над успеха, винаги....
Real написа:Колегата, дето твърди, че трябва да сме 15-ти, може ли да ми изреди 10 отбора, които трябва да са пред нас. И евентуално кой от техните треньори предпочита за наследник на Зизу? (...само Сетиен да не е, че няма откъде да му търсим стадо да се разтоварва в почивните дни.)
Real написа:Tiberius написа:Ще ми е интересно да чуя оправданията на Зидан след мача. Защо пусна Милитао десен бек при положение, че това не е неговата позиция? Защо допусна да нямаме заместник на Карвахал? Защо пусна Марсело за сметка на Менди, който е в много по-добра форма? Защо пусна Модрич за сметка на Валверде? Защо втория ни реализатор разцъква за Кастиля? Защо винаги прави късни смени, когато е очевидно отбора не върви? Все въпроси, на които няма да отговори.
![]()
Милитао сменяше две позиции в Порто - ЦЗ и... десен бек. За другите въпроси - да, няма отговори. И за Мариано никой не може да отговори вероятно. Ама... каквото - такова... Здрави да сме, нЕма си разваляме седмицата с едната загуба сега.Furious_Monk написа:Сърцето е над успеха, винаги....
А!!! Много точно казано!
Tiberius написа:Почетино е свободен.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 15 госта