Меси може да спаси Кристиано

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Меси може да спаси Кристиано

Мнениеот battlestar31 » 27 яну 2010 18:19

Реал дава за пример положение на аржентинеца с надежда да намали наказанието на Роналдо, който смята, че санкцията му е пресилена

Лионел Меси може да спаси Кристиано Роналдо от наказание, гръмнаха испанските медии. Както е известно португалецът удари съперник от Малага в мача между двата тима в неделя и получи директен червен картон и наказание от две срещи.

В Испания продължават споровете дали той умишлено е ударил съперника си или всичко е станало неволно. От Реал обжалваха, като ще дадат за пример ситуация с играча на Барселона, който преди 10 дни срещу Севиля имал подобен сблъсък с Марк Валиенте и тогава не е бил изгонен.

Столичани ще представят видеозаписи и на двата случая и твърдят, че действията на играча не са умишлени, с което се надяват да имат успех. Решението на случая ще стане ясно утре.

„Естествено, че няма как да бъда доволен от това решение. Мисля, че наказанието ми е пресилено, но няма какво да направя” заяви португалецът, който според мадридските медии е бил доста лошо настроение на вчерашната тренировка.

„Отново ще кажа, че намерението ми бе да отиграя ситуацията. Никога не съм искал да заблуждавам реферите. Научих се в Англия, че най-важното е да играеш и да опитваш да помогнеш на отбора си. Единственото, което сторих бе да се опитам да се освободя от играча на Малага. Не съм искал да го удрям и вече му се извиних. Много съжалявам, че съм му счупил носа” каза още Роналдо.

По отношение на факта, че това бе вторият му червен картон за сезона, Роналдо каза: „Никога не съм искал протекции от реферите. Просто се надявам да свирят това, което виждат. Факт е, че по-техничните играчи доста често биват ритани. Искам да играя и затова няма как да бъда доволен” изтъкна португалецът, който най-вероятно ще пропусне срещите с Депортиво и Еспаньол.

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Re: Меси може да спаси Кристиано

Мнениеот battlestar31 » 27 яну 2010 18:21

Меси се е разминал със наказание :? ако критерия е еднакъв и роналдо трябва да се размине :)

difeza
Контакти:

Мнениеот difeza » 27 яну 2010 19:01

жалко е,ако голям футболист като Роналдо не играе,но,ако е виновен трябва да си понесе санкцията. :!:

Потребителски аватар
naiki
Контакти:

Мнениеот naiki » 27 яну 2010 20:15

Наказание..волно или неволно,факт е че го е ударил,значи картон има
Tottenham Hotspur & Forza Milan

[offtopic]нема[/offtopic]

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 27 яну 2010 20:54

Според мен Роналдо имаше малшанса да направи това пред очите на съдията :roll:
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 28 яну 2010 01:02

Едва ли ще му се размине на Роналдо 8-) 8-)

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 05 фев 2010 00:14

battlestar31 написа:Меси се е разминал със наказание :? ако критерия е еднакъв и роналдо трябва да се размине :)

Обратното. Не Меси и Роналдо да се разминат с наказанието, ами и двамата да бъдат наказани! Да му счупиш носа, и после да искаш дори и червен да не ти дадат...

Върни се в “Реал Мадрид”