Ла Лига: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 1:0 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Ла Лига: Реал Мадрид - Атлетико Мадрид - 1:0 FT

Мнениеот paceto » 01 фев 2020 23:42

ОТЗИВИТЕ СЛЕД РЕАЛ МАДРИД- АТЛЕТИКО МАДРИД (1:0):

Зидан:
„Не бях доволен от това, което виждах на терена, но отговорността е моя, а не на футболистите. Замених Иско и Кроос, но можеше да е всеки един играч. Имахме нужда от промяна. Направихме го на почивката и започнахме да освобождаваме повече пространства, да пресираме в дълбочина. Поемам отговорността за първото полувреме. През втората част променихме нашето отношение, бяхме по- интензивни в действията си. Доволен съм от представянето на футболистите. Атлетико изигра много добро първо полувреме, а ние го направихме през второто. Победата и трите точки за заслужени. Винисиус и Менди се справиха фантастично, попадението казва всичко. Същото мога да кажа и за Лукас и Карвахал, те си партнират страхотно. Доволен съм от целия тим. Наясно сме, че дербито винаги е специално и много трудно. Изпитахме затруднения, но това може да се очаква срещу тим, който се защитава толкова добре. Те се чувстват много удобно в дефанзивния аспект на играта и показаха някои страхотни неща през първото полувреме. Щастливи сме от трите точки, но те не струват повече, отколкото във всяка друга среща. Днес схемата с петима футболисти в средата на терена не се получи добре и отговорността е моя. Бейл беше готов за игра, но в крайна сметка предпочетох друг футболист. Той е тук, продължава да тренира и аз ще имам нужда от него. Не сме фокусирани върху това да спечелим Требъл. Днес спечелихме една среща и това е достатъчно. Кампанията е дълга. Все още има много мачове в трите надпревари, в които участваме”.

Винисиус:
„През второто полувреме аз и Лукас Васкес се справихме наистина добре и успяхме да променим динамиката на срещата. Ние сме една голяма група от футболисти и днес се справихме страхотно. Беше много специално да спечелиш това дерби. Ще продължа да работя усърдно така, както го прави всеки един футболист тук. Надявам се да получавам повече игрови минути и да печелим срещи. Искам да благодаря на феновете за тяхната подкрепа, това беше от огромно значение днес”.

Куртоа:
„Дефанзивната ни игра беше много добра през второто полувреме, след като Атлетико ни създадоха доста проблеми през първата част. Понякога трябва да повишавам тон на своите съотборници. Трябва да бъдем фокусирани върху играта на терена, да я изживяваме и печелим. Доволен съм, че не допуснах попадение, и че записахме още една победа. Трябва да продължим да печелим срещи. Нашите съперници са силни, както винаги. Много хора очакваха равенство днес, но победата и това, че не допуснахме попадение, е страхотна подготовка за мача в четвъртък”.

Варан:
„Трябва да играем по- офанзивно. През второто полувреме се справихме по- добре, особено що се отнася до играта по крилата. Това е един процес и в началото на сезона беше трудно, но ние вярваме в това, което правим, и не може да отстъпим. Нашият тим е фантастичен и всеки футболист е важен. Ние сме един истински отбор. Кроос е важен футболист, притежава страхотен и техничен удар, а на терена винаги демонстрира спокойствие. Той регулира по много добър начин нашата игра. Като цяло не съм фен на ВАР. Тя може да неутрализира емоцията и начина, по който реферите определят своите решения.Не решава толкова много проблеми, но трябва да се адаптираме. Винаги ще има съперничество в това дерби. В играта има повече емоция, но този тим винаги трябва да се уважава, и още повече, играейки срещу тези футболисти”.

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 фев 2020 04:22

Испанците веднага заловиха Мбапе. :mrgreen:

Изображение

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 фев 2020 21:53

LevskiZavinagi написа:Въпросът е не е дали, а кога :roll:

Като гледам на къде вървят нещата между тези двамата нищо чудно лятото да има драми в ПСЖ. Говори се, че Неймар отново искал да се връща в Барселона, а Мбапе може този път да се реши и да сбъдне мечтата си да играе за Реал. Малко ме съмнява парижани да се разделят с двете си звезди през лятото, ама знае ли човек + Мбапе все още отказва да подновява договора си, което също е някакъв сигнал.

Повечко за отношенията на двамата в статията от туита.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 03 фев 2020 21:59

Санчо е човекът . :idea:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 03 фев 2020 22:44

Да, също като Феликс. :mrgreen:

RMCF
Контакти:

Мнениеот RMCF » 03 фев 2020 22:55

Рано му е на Санчо за Реал, все пак е на 19 само. Нека се развие още 2-3 години и евентулно тогава да се мисли за негов трансфер. Но няма да откажа и сега да дойде де... :)

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 05 фев 2020 13:12

paceto написа:
LevskiZavinagi написа:Въпросът е не е дали, а кога :roll:

Като гледам на къде вървят нещата между тези двамата нищо чудно лятото да има драми в ПСЖ. Говори се, че Неймар отново искал да се връща в Барселона, а Мбапе може този път да се реши и да сбъдне мечтата си да играе за Реал. Малко ме съмнява парижани да се разделят с двете си звезди през лятото, ама знае ли човек + Мбапе все още отказва да подновява договора си, което също е някакъв сигнал.

Повечко за отношенията на двамата в статията от туита.

Аз го усещам като опит на малкия да си измие ръцете и да използва момента, за да дойде при нас. Трябва да си глупак, за да изпуснеш такава възможност. Треньор да ти е Зидан. Да си сигурен титуляр и звезда на отбора и да сбъднеш детската си мечта. Няма какво повече да се каже и допълни. С ПСЖ ще вземе само камилската купа и някой кактус.
Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”