LevskiZavinagi написа:rhaegar написа:Ем хубаво, за мен не е много ок да се подиграваш на някой, който е по-добре от тебе в момента, ама как да е.
Кой е по-добър от нас в момента бе, пич? Ебаси дървения философ братче. Какво ми повтаряш едни и същи глупости за някакъв анонимник от някакъв измислен отбор. Сити ги шляпаме и ще ги шляпаме винаги. То бива глупости, ама ти не се спираш. Коментираме някакъв псевдо играч, където мъхчето по ташаците на Бензема са по-качествени от него. Само този сезон Бензема има повече голове от него общо за цялата му кариера. Този даже и в топ 100 не може да го бутнеш. Любов към спора. Ти същност на кои отбори си фен, че нали твърдиш, че имате положителен баланс срещу нас. Дай да видим.
П.С. Свързват Иско със Сити и се очаква Челси да плати сумата за Ковачич. Ще има малко свежи пари в отбора.
В момента ще ви бият много ако ви хванат, та вие едвам ги бихте на полуфинала дето бяхте 3 пъти по-добри, а те бяха тогава 3 пъти по-слаби

П.П. Съгласен съм с Регъра, че само Азар от играчите ви в момента е по-добър от Бернардо