Селекцията в Реал Мадрид (Лято 2019)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Re: Селекцията в Реал Мадрид (Лято 2019)

Мнениеот kingofpop » 27 юни 2019 22:54

LevskiZavinagi написа:
rhaegar написа:Ем хубаво, за мен не е много ок да се подиграваш на някой, който е по-добре от тебе в момента, ама как да е.

Кой е по-добър от нас в момента бе, пич? Ебаси дървения философ братче. Какво ми повтаряш едни и същи глупости за някакъв анонимник от някакъв измислен отбор. Сити ги шляпаме и ще ги шляпаме винаги. То бива глупости, ама ти не се спираш. Коментираме някакъв псевдо играч, където мъхчето по ташаците на Бензема са по-качествени от него. Само този сезон Бензема има повече голове от него общо за цялата му кариера. Този даже и в топ 100 не може да го бутнеш. Любов към спора. Ти същност на кои отбори си фен, че нали твърдиш, че имате положителен баланс срещу нас. Дай да видим.

П.С. Свързват Иско със Сити и се очаква Челси да плати сумата за Ковачич. Ще има малко свежи пари в отбора.

В момента ще ви бият много ако ви хванат, та вие едвам ги бихте на полуфинала дето бяхте 3 пъти по-добри, а те бяха тогава 3 пъти по-слаби :mrgreen: :mrgreen:

П.П. Съгласен съм с Регъра, че само Азар от играчите ви в момента е по-добър от Бернардо :mrgreen: клетника Винисиус, дето има по-некадърен удар от мен, предполагам не си си наумил да го слагаш до Бернардо
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 28 юни 2019 00:46

Тоз клетник като нищо може да почне да ви шие през новият сезон. ;) Няма вечно да е с крив мерник и вероятно се/ще работи по това понеже ако и той сезон продължи така няма кой да го държи в клуба само заради бързината му и финтовете. ;)

Real
Контакти:

Мнениеот Real » 28 юни 2019 12:46

kingofpop написа: ... клетника Винисиус, дето има по-некадърен удар от мен...

Е ся ме вкара в колебания... Къде да говоря да те вземат - в Барса ли, да заместваш Османчо, в Реал ли, да шиеш вместо Вини?
Аз съм по-склонен за Барса да натисна, ама ако предпочиташ Реал - казвай, сега е момента. :mrgreen:
kingofpop написа:...В момента ще ви бият много ако ви хванат...

Както вие бихте Пуул или по-много?

Някакъв попрезрял младеж (Соро) от Сарагоса сме си заплюли за Кастия, някой някакви впечатления?
Чета че 65м. за ван де Беек ни били много, до 50 сме давали... За Погба дали се стискаме така? (...дано-го-вземе-Юве-дано-го-вземе-Юве-дано-го-вземе-Юве-и-Барса-може-и-Барса-поне-Лудогорец?-Някой???...)
Последна промяна от Real на 28 юни 2019 12:56, променено общо 2 пъти.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 28 юни 2019 12:47

Язък, че пича е фен на велик отбор като Милан. Дори не знам как можеш да изразяваш мнение за нас, че сме в лошо моментно състояние, при положение, че Милан е в нокдаун от няколко години насам (колкото и да не ми харесва това). Както и да е. Винаги ще се подигравам на идиотските отбори - ПСЖ и Сити. Ти няма как да промениш това. А за директните двубои само на спомен ти казвам, че сме с 1 или 2 пред вас, като изключим приятелските срещи. Така че ти си просто един лаяч и нищо повече. Жив и здрав да си :)

П.С. Пак съветвам фена на Барса да не коментира мачове и теми свързани с ШЛ. Някак си е обидно да го правите (към вас самите).
Изображение

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 28 юни 2019 14:30

Фен съм на Реал Мадрид, но да казвате, че Бернардо е смешен играч показва колко разбирате от футбол и колко сте го гледали как играе :mrgreen: Един от най-добрите халфове в момента е той и ми прави впечатление,че е супер постоянен.
Колкото до темата - Селекция в Реал Мадрид(Лято 2019) :
Става интересно, тъй като нашият най-голям съперник взима двама от най-добрите играчи в света - Гризман и Неймар,ние взехме Азар, който е непомалко добър,но ни трябват поне още 1 SuperStar футболист, който да вдигне класата на отбора.За жалост не се очертава това да е Mbappe, а в нападение освен Азар и донякъде Бензема ни липсва трети силен играч(освен ако Бейл не се разиграе), халфовата линия се нуждае задължително от играч като Погба или Ериксен, така че според мен Реал ще направи ще направи още 2 силни трансфера.

Потребителски аватар
kingofpop
Контакти:

Мнениеот kingofpop » 28 юни 2019 16:23

Real написа:
kingofpop написа: ... клетника Винисиус, дето има по-некадърен удар от мен...

Е ся ме вкара в колебания... Къде да говоря да те вземат - в Барса ли, да заместваш Османчо, в Реал ли, да шиеш вместо Вини?
Аз съм по-склонен за Барса да натисна, ама ако предпочиташ Реал - казвай, сега е момента. :mrgreen:
kingofpop написа:...В момента ще ви бият много ако ви хванат...

Както вие бихте Пуул или по-много?

Някакъв попрезрял младеж (Соро) от Сарагоса сме си заплюли за Кастия, някой някакви впечатления?
Чета че 65м. за ван де Беек ни били много, до 50 сме давали... За Погба дали се стискаме така? (...дано-го-вземе-Юве-дано-го-вземе-Юве-дано-го-вземе-Юве-и-Барса-може-и-Барса-поне-Лудогорец?-Някой???...)

Ако ми обясниш какво общо има едното с другото ще те призная :mrgreen: :mrgreen:
ralka_levskarka написа:Голяма радост. Човек ще си помисли, че вкарват на Тер Щеген заеби.. След няколко месеца Вила да не се чудят откъде им е дошло :mrgreen: Иначе малките не цъкат лошо. Елиът изпъква и всичко хубаво идва от него.

:lol:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 28 юни 2019 16:27

Тео май ще отиде в Милан със задължителен трансфер за приличните 20 млн.

В Реал на всеки млад футболист може да се случи да не си намери мясото, но в Сосиедад да не се наложи... последните два сезона не показа, че има характера да развие играта си на най-високо ниво.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 юни 2019 17:29

LevskiZavinagi написа:Язък, че пича е фен на велик отбор като Милан. Дори не знам как можеш да изразяваш мнение за нас, че сме в лошо моментно състояние, при положение, че Милан е в нокдаун от няколко години насам (колкото и да не ми харесва това). Както и да е. Винаги ще се подигравам на идиотските отбори - ПСЖ и Сити. Ти няма как да промениш това. А за директните двубои само на спомен ти казвам, че сме с 1 или 2 пред вас, като изключим приятелските срещи. Така че ти си просто един лаяч и нищо повече. Жив и здрав да си :)

Коментирам Реал, защото сме във вашия форум. Заповядай в тоя на Милан, там ще ги обсъдим и тях.

И никъде не съм казвал положителен баланс, а че се справят доста добре. Според мен няма съмнение в същото.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 28 юни 2019 17:38

theprideofplovdiv написа:Фен съм на Реал Мадрид, но да казвате, че Бернардо е смешен играч показва колко разбирате от футбол и колко сте го гледали как играе :mrgreen: Един от най-добрите халфове в момента е той и ми прави впечатление,че е супер постоянен.
Колкото до темата - Селекция в Реал Мадрид(Лято 2019) :
Става интересно, тъй като нашият най-голям съперник взима двама от най-добрите играчи в света - Гризман и Неймар,ние взехме Азар, който е непомалко добър,но ни трябват поне още 1 SuperStar футболист, който да вдигне класата на отбора.За жалост не се очертава това да е Mbappe, а в нападение освен Азар и донякъде Бензема ни липсва трети силен играч(освен ако Бейл не се разиграе), халфовата линия се нуждае задължително от играч като Погба или Ериксен, така че според мен Реал ще направи ще направи още 2 силни трансфера.

Абе вие нормални ли сте какво ви става.
1) Този псевдо футболист играе Дясно крило и това му е предпочитаната позиция.
2) В Сити на този пост има друг с класи над него играч - Стърлинг.
3) Ето ти две снимки и повече няма какво да коментирам.

Изображение
Изображение

rhaegar написа:
LevskiZavinagi написа:Язък, че пича е фен на велик отбор като Милан. Дори не знам как можеш да изразяваш мнение за нас, че сме в лошо моментно състояние, при положение, че Милан е в нокдаун от няколко години насам (колкото и да не ми харесва това). Както и да е. Винаги ще се подигравам на идиотските отбори - ПСЖ и Сити. Ти няма как да промениш това. А за директните двубои само на спомен ти казвам, че сме с 1 или 2 пред вас, като изключим приятелските срещи. Така че ти си просто един лаяч и нищо повече. Жив и здрав да си :)

Коментирам Реал, защото сме във вашия форум. Заповядай в тоя на Милан, там ще ги обсъдим и тях.

И никъде не съм казвал положителен баланс, а че се справят доста добре. Според мен няма съмнение в същото.

Да, дори срещу Челси имаме негативен баланс, но заради малкото мачове помежду си. Коментирай си свободно, заради това сме тук.
Изображение

Потребителски аватар
rhaegar
Контакти:

Мнениеот rhaegar » 28 юни 2019 18:06

Е там са 2-3 мача май, финалите за КНК и една Суперкупа.

Аз имам чувството, че ще се паднат тая година в ШЛ. Винаги така става след подобен трансфер.
Blue_Girl написа:Аз мисля, когато се налага

Изображение

Върни се в “Реал Мадрид”