ШЛ: Реал Мадрид - Аякс - 1:4 FT ( 3:5 agg )

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

CSKA69
Контакти:

Re: ШЛ: Реал Мадрид - Аякс (Вторник)

Мнениеот CSKA69 » 04 мар 2019 21:37

"Ясно е, че Реал ще иска да спечели трофей през този сезон и Шампионската лига е техният последен шанс. Ние обаче искаме да продължим и в трите надпревари, в които участваме. Те имат някои страхотни футболисти. Ако можех все пак да махна някой, щях да избера Модрич - той е много силен", заяви Тен Хаг.

"Трябват ни голове. Ще имаме инициативата, както винаги. Този Аякс не се притеснява от съперника, винаги иска да бъде интензивен и да държи нещата в свои ръце", добави той.

"Слабите им страни? Видяха се в двата мача с Барселона. От наша гледна точка обаче ние трябва да държим инициативата и да имаме няколко стратегии за игра. Ние сме силни при преса. Подобрихме се през сезона и във владеенето на топката. Контраатаките обаче са нещо, върху което трябва да работим. Понякога също трябва да имаме по-голям процент на притежание и да създаваме повече положения. Ако имаме топката в себе си, можем да направим следващата крачка".

"Какъв Реал очаквам? Същият Реал като в Амстердам. Те чакат грешки във възловите моменти от мачовете. Ще опитаме да пресираме високo и да печелим топката в тяхната половина. Искаме да продължим напред", каза още специалистът.

"Липсата на Рамос ще бъде огромна за Реал. Модрич и Кроос са шефовете в средата на терена. Но Рамос е босът в защита и тази липса ще повлияе най-вече психически на отбора. Той прави неща, които подобряват Реал и го правят по-силен", завърши Тен Хааг.

Това, скъпи приятели, е визията, идеята, мита :lol: , а всъщност е толкова простичка и прилягаща за всеки претендиращ да бъде топ отбор матрица, че изобщо не ме интересува дали човекът изповядващ я се казва Гуардиола, Сари или Иван Иванов от Долно Нанадолнище :lol: Винаги ще продължа да смятам, че това е задължителната рамка за тим като Реал ;) Пък оттам нататък треньорът ако ще да изисква милион центрирания по време на мач, или само къси пасове, или само игра по крилата, или само извеждащи пасове към бързоногите си нападатели, все ми е тая :mrgreen:
Изображение

Изображение

DimitarStoychev
Контакти:

Мнениеот DimitarStoychev » 04 мар 2019 21:45

Карвахал имаше опция за обратно откупуване срещу символична сума, по подобие на Васкес и Каземиро. Не мисля, че Одриасола е лош футболист, но определено ще му трябва време, а в мачовете, в които играе определено не си помага...много зависи и с кого играе отдясно.
Мача сме длъжни да го вземем с победа, няма как да тръгнем с нагласата, че с равен ще се отървем, защото Аякс ще пресира здравата, още повече, че през седмицата отложиха мача си с Цволе и би трябвало да са свежи. Не знам кой ще е партньор на Варан, но определено той ще е целта на почти всички атаки на Аякс. Имам чувството, че Хунтелар ще започне титуляр...трябва да доминираме с топка в крака и мисля, че така ще се получи, но е видно, че трудно достигаме до положения, а когото го направим липсата на точния изстрел е очевидна за всички. Безнема трябва да стои в наказателното поле, защото си личи, че колкото и да е силен извън него в последно време е доста слабо резултатен...тези типични смени с Винисиус по лявото крило не дават никакъв резултат, защото се вижда, че бразилеца не знае как да отиграе топката, когато преодолее персоналният си пазач и в последствие атаката страда от липса на точен пас или точен завършващ удар. Надявам се Солари пак да не е "напълни гащите" и да даде шанс на Асенсио по лявото крило, защото вече няма шанс за поправка. Успех утре и Hala Madrid!!!

Потребителски аватар
insaneboy1
Контакти:

Мнениеот insaneboy1 » 04 мар 2019 21:53

Реал без Рамос в ШЛ:

Реал - Ювентус 1-3 (реално 0-3)
ЦСКА Москва - Реал 1-0
Реал - ЦСКА 0-3
[wrapimg=]https://encrypted-tbn0.gstatic.com/images?q=tbn%3AANd9GcTgeRES7WfrIeE2Qzeot_8QxtSWJDD-scT3VA&usqp=CAU[/wrapimg]
Anulo mufa

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 04 мар 2019 21:59

Човек ще помисли , че само три пъти са играли без него в ШЛ . :oops:
Той да не е в Реал Мадрид от миналият сезон ?

Потребителски аватар
Winger
Контакти:

Мнениеот Winger » 05 мар 2019 11:52

Аз очаквам изненада от страна на Солари - Иско и Асенсио в стартовия състав (вместо Бейл и Вини) и... 3-1 8-)

Потребителски аватар
fcb_bg
Контакти:

Мнениеот fcb_bg » 05 мар 2019 13:02

Вини бой с 2 гола, а Б и Б ще му излъскат бутонките и ще му преведат месечните си заплати. 8-)
Спрете да си хвърляте поне фасовете на земята.
Дедите ви не са ляли кръв тук за това.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 05 мар 2019 14:28

Winger написа:Аз очаквам изненада от страна на Солари - Иско и Асенсио в стартовия състав (вместо Бейл и Вини) и... 3-1 8-)

Ако започне така имаш едно Джони от мен. :mrgreen:
Изображение

Потребителски аватар
Red_Neck
Контакти:

Мнениеот Red_Neck » 05 мар 2019 14:49

Чудото е възможно :!: ;)

Дано стане хубав мач и да не си говорим за съдии,ВАР, мар и т.н. след него.
"Левски срещу мракобесието - борба на волята срещу системата, доброто срещу злото! Това е заложено при нас. Отборът на народа срещу апарата, най-общо казано."
Из размислите на един „Дисидент“, или Как отборът на МВР и ДС пребори комунизма.

Потребителски аватар
1914.1902
Контакти:

Мнениеот 1914.1902 » 05 мар 2019 16:43

Някои говорят за съдии много преди мача , а какво остава за след мача .....

SilentKiller

Мнениеот SilentKiller » 05 мар 2019 20:19

То е ясно отсега че ще има съдийски грешки в мача, кой ще пострада повече ще видим. Неизбежно е - това е част от играта. :lol:

Върни се в “Реал Мадрид”