Ла Лига: Леванте - Реал Мадрид - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Ла Лига: Леванте - Реал Мадрид - 1:2 FT

Мнениеот paceto » 25 фев 2019 22:41

LevskiZavinagi написа:Значи апелирам всички да не казваме на черното бяло и да не ставаме като феновете на други отбори. Взехме точки незаслужено. Първо благодарение на късмета и Куртоа. Второ благодарение на двете дузпи, от които едната беше измислена. Това е. Кой какъв замах и как за малко да го убие - няма такова животно. Някъде четох, че Модрич бил играч на мача. АБСУРДНО. Имаше към края мача около 68% точни паса. За човек с златна топка е срамно. Дори Бодуров е по-стабилен от Начо. Като цяло се надявам причината за този мач е отписването на титлата и пазенето за Сряда. Силно се надявам.

Естествено, че нямаше дузпа или по точно нарушение и както казах съдията наду свирката заради опасната игра на играча на Леванте. Има леко тръкване според мен и с оглед силата на замаха нашият това и чакаше.

Изображение

Потребителски аватар
ninjata
Контакти:

Re: Ла Лига: Леванте - Реал Мадрид - 1:2 FT

Мнениеот ninjata » 25 фев 2019 23:16

LevskiZavinagi написа:Когато пред себе си имаш Начо Бодуров и Варан, който върна поне 3 пъти неадекватно топката назад към Куртоа и не си допуснал гол - значи си си свършил добре работата. В този ред на мисли Навас се е сбогувал с част от агитката, което ме навежда на мисълта, че ще напусне. Има резон, защото той е вратар, който може да пази във всеки топ отбор.

Много ги подценяваш. На Начо специално това му е първият по-слаб мач, пък и Бодуров си е стабилен не те знам що му викаш така. Иначе евала на Куртоа, че чисти топките.

Върни се в “Реал Мадрид”