Кристиано: И Мтилига призна, че не съм го ударил нарочно
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Кристиано: И Мтилига призна, че не съм го ударил нарочно
Вече му наложиха 2 мача наказание .. А ти нямаш ли си личен живот,че си го слагаш тоя мухльо полугол за аватар 
Това е чувството,което в нас гори ..

- C.Ronaldo.9
- Контакти:
Yanev написа:Вече му наложиха 2 мача наказание .. А ти нямаш ли си личен живот,че си го слагаш тоя мухльо полугол за аватар
Знам, 4е има 2 ма4а наказание, но ако си 4ел дне6ните новини, Реал са пуснали жалба!! И ти не ми говори кво да си слгам, ти като си сложил Пике, някои казва ли ти не6то ?
Real Madrid Club De Futbol - 1902
- ZinedineZidane
- Контакти:
C.Ronaldo.9 написа:Yanev написа:Вече му наложиха 2 мача наказание .. А ти нямаш ли си личен живот,че си го слагаш тоя мухльо полугол за аватар
Знам, 4е има 2 ма4а наказание, но ако си 4ел дне6ните новини, Реал са пуснали жалба!! И ти не ми говори кво да си слгам, ти като си сложил Пике, някои казва ли ти не6то ?
[offtopic]Извинявай за забележката, но направи усилие да ползваш тези симпатични "ч" и "ш". Мисля, че ще си вземеш бележка след като използваш друга симпатяга като запетаята!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
Еми аз си мислех,че е заслужен,но щом играча на Малага си признава,значи съм грешал 
Умишлено или не, факт е, че остави отбора без нападение срещу Депор. Да му вземат един спортен психолог там да му лекува нервните изблици на полувремето.
- C.Ronaldo.9
- Контакти:
ZinedineZidane написа:C.Ronaldo.9 написа:Yanev написа:Вече му наложиха 2 мача наказание .. А ти нямаш ли си личен живот,че си го слагаш тоя мухльо полугол за аватар
[offtopic]Извинявай за забележката, но направи усилие да ползваш тези симпатични "ч" и "ш". Мисля, че ще си вземеш бележка след като използваш друга симпатяга като запетаята![/offtopic]
Няма проблеми! Благодаря ти за забележката, наистина трябва като се пише на бг да използваме "ч" и "ш".
Real Madrid Club De Futbol - 1902