Денят за отбора
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Денят за отбора
Много добре балансирани групи.Юнайтед няма дори да играят в Лига Европа. 

Bernaleo написа:Много добре балансирани групи.Юнайтед няма дори да играят в Лига Европа.
Това , че те няма да играят дори в Лига Европа какво интересува феновете на Реал Мадрид .
Има си тема за ШЛ може там да пишеш .

- Furious_Monk
На мен ми е интересно какво толкова ги интересува и феновете на Барселона. Рома миналата година ги поставиха на място, сега тръгнали на Юнайтед да се подиграват.
Което пък ни връща към темата. Групата не изглежда особено трудна, но гостуванията в Русия по традиция са трудни за Реал. До каква степен миналото ще окаже влияние на бъдещето, ще видим.
Рома е много тежък домакин. Освен с Барселона, бяха на крачка да се справят и с Ливърпул, въпреки лошия резултат от първата среща. Чехите изобщо не ги знам какво представляват.
Което пък ни връща към темата. Групата не изглежда особено трудна, но гостуванията в Русия по традиция са трудни за Реал. До каква степен миналото ще окаже влияние на бъдещето, ще видим.
Рома е много тежък домакин. Освен с Барселона, бяха на крачка да се справят и с Ливърпул, въпреки лошия резултат от първата среща. Чехите изобщо не ги знам какво представляват.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.