Нещо си се объркал, тук сме се събрали все щастливи от тазвечершните събития хора...
Позитивните хора, когато са ядосани, трошат с усмивка на лице....

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
SilentKiller написа:Furious_Monk написа:Капитане, има фенове на Барселона с които може да се дискутират проблемите в отбора и макар и там да има известно задоволство, което е естествено и в някакви допустими граници, то определено могат да се водят смислени разговори по теми и за двата отбора... но твоето злорадство, ако можеше да придобие материална форма, можеше спокойно да си направиш от него едно огромно дилдо и да си го завреш да не казвам къде.
Нещо изнервен ми се виждаш.![]()
Не е злорадство, а реална преценка на нещата във вашия отбор. Не съм написал никъде колко се радвам, че са ви разбили или че ще се радвам ако самолета ви падне(но ако толкова желаеш мога да превключа на такъв режим, нещо което правят ваши фенове в раздела на Барса).
![]()
Имам претенции за това, че мога обективно да гледам и прогнозирам какво ще се случи, защото гледам футбол от времето, когато някои от вас още не са се били родили, така че по-кротко с епитетите и личните нападки към мен.![]()
Както написах по-назад в темата, чета испански форуми на Реал/Барса и други отбори, както и международни такива (главно на английски език), където се поства буквално всяка минута от денонощието и има хора следящи доста отблизо нещата, вкл. и много вътрешни лица в самите клубове. Та, оценките за Лопетеги са такива - че няма да изкара до Коледа, и това не го казвам аз, черпя информация от най-различни източници - човечето просто не е за Реал и скоро ще има брожения, а вероятно и бели кърпички на Бернабеу. И тези неща се пишат откакто е начело на Реал, много преди сгромолясването тази вечер срещу Атлетико. Дори и сравнително успешните контроли в Америка не успяват да заблудят почти никого от хората следящи отблизо и детайлно какво се случва в Реал.
Tiberius написа:Отборът наистина имаше нужда от освежаване, но предвид обстановката на трансферния пазар на Флорентино не му се рискуваше. Лошото е, че момента за трансфери на играчи като Азар и Левандовски отдавна отмина и не се виждат други играчи, които биха си заслужавали инвестицията.
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 3 госта