Явно вървим напред с тази мисъл- по-добре е да заложиш на доказано неспособен, отколкото на възможно успешен.
Така Перес ни предпазва от ново разочарование.
Трансферно лято 2018/19
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
- Furious_Monk
Re: Трансферно лято 2018/19
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Не, нямаме проблеми с парите. Просто на Перез не му се дават. Смятал, че наличните играчи били напълно достатъчни и щял да дава пари за играчи, само ако бил сигурен, че ще вдигнат качеството на отбора.
Този човек е нереален просто. Пълно разочарование е до момента, а беше ясно ,че ни трябват нови играчи особено НАПАДАТЕЛ!

Този човек е нереален просто. Пълно разочарование е до момента, а беше ясно ,че ни трябват нови играчи особено НАПАДАТЕЛ!

"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
„Виждам светлина; надежда. Чувствам полъх; сила. Чувам песен; облекчение. Пуснете ги да минат, защото те са добре дошли“.
- Furious_Monk
Ами те парите да не би случайно да са за харчене....

Анчелоти.
Анчелоти.
- paceto
- Контакти:
Хамес няма да се връща това лято понеже немците не го пускали на този етап.
paceto написа:Като се заговорихме за номера се сетих, че от тримата най добри играчи в момента т.е. Роналдо, Меси и Неймар

...

LM10 написа:Предаността към родния клуб защо да е петно ???
Каква преданост бре? 50 млн на години

Нали миналата година не подписваше докато не му дадоха точно тези пари?

[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- Furious_Monk
За цялата тема към момента...

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OFLkuuUavMk[/youtube]

[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=OFLkuuUavMk[/youtube]
Анчелоти.
Анчелоти.
Смит, не са 50, а 40млн
и арабите сигурно могат да си позволят и повече да му дават. Според мен доре е абсурдно на тези години да им се предлагат договори за 4-5 години, камо ли такива баснословни суми.
И аз поради няколко причини мисля, че не трябва да има такава диференциация в заплатите на играчите, ама ...

И аз поради няколко причини мисля, че не трябва да има такава диференциация в заплатите на играчите, ама ...

- paceto
- Контакти:
30 млн като годишен доход и още 13 с бонуси му е новият договор от миналата година, а при подписването е вземал 50 млн.
Договора му е до 2021, когато ще е на 34, а до тогава може да подпише и още един за всеки случай и сигурно пак ще има увеличение на заплатата.
Договора му е до 2021, когато ще е на 34, а до тогава може да подпише и още един за всеки случай и сигурно пак ще има увеличение на заплатата.

Тази тема спокойно може да се заключи. По всичко личи, че селекцията е приключила за нас и няма индикации, че ще имаме нови играчи. Такава апатия и явна незаинтересованост е налегнала ръководството на този клуб, че просто нямам думи. Очертава се трета поредна година тотален провал на трансферния пазар.
"За побеждаващите няма лошо време". - Хенри IV
И аз съм скептичен за качествени трансфери. Дано ме опревергаят.
Дано вземем Куртоа. Не че ни трябва, имаме си стабилен вратар все пак. Работата е там че на тези години и с 1г оставащ договор, сега е момента да се вземе и да не мислим за този пост доста години (белгиеца е на 26, Кейлор става на 32 през декември).
Но,
от когато съм фен на РМ (20г) не съм виждал да представяме с официална/бляскава пресконференция втори! вратар. Това не е Доннарумма, а някакъв незнаен от 99% феновете футболист. Другият Винисиус.... там слагам 85%, да не кажа че до преди 3-4 месеца и там беше 99%. Единствения "по-известен" футболист беше този Одриазола, но и той е по-скоро не знаен войн. Не че състава ни е слаб, но някак си трябва да играем и на имиджовия пазар, където последните 2-3 сезона Барса и Атлетико ни отвяват.
Дано вземем Куртоа. Не че ни трябва, имаме си стабилен вратар все пак. Работата е там че на тези години и с 1г оставащ договор, сега е момента да се вземе и да не мислим за този пост доста години (белгиеца е на 26, Кейлор става на 32 през декември).
Но,
от когато съм фен на РМ (20г) не съм виждал да представяме с официална/бляскава пресконференция втори! вратар. Това не е Доннарумма, а някакъв незнаен от 99% феновете футболист. Другият Винисиус.... там слагам 85%, да не кажа че до преди 3-4 месеца и там беше 99%. Единствения "по-известен" футболист беше този Одриазола, но и той е по-скоро не знаен войн. Не че състава ни е слаб, но някак си трябва да играем и на имиджовия пазар, където последните 2-3 сезона Барса и Атлетико ни отвяват.