Слухове за трансфер на Килиан Мбапе в Реал Мадрид заляха Франция. Журналистът Баптист Рипарт публикува информацията, че испанският колос е постигнал споразумение с Пари Сен Жермен за привличането на голямата френска звезда Килиан Мбапе.
Трансферно лято 2018/19
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Трансферно лято 2018/19
- Furious_Monk
paceto написа:То хубаво да си тръгне, ама кой ще го замени това е по важното на този етап? Нима ще разчитаме само на Бензема и Бейл ако остане, че нали и той май иска да се маха и ако са тези двамата още от сега може отпишем новият сезон.
Бейл ще ни мъкне до някое време ако е здрав, ама той не е точно топ реализатор какъвто се очаква да застане на предна позиция. Като гледам как вървят нещата то Хари Кейн ще стане голмайстор на първенството и като нищо Перес ще го домъкне насам понеже обича подобни неща, ама Кейн нещо не го виждам да се справи с тази трудна задача да поведе атаката на Реал.Малко мекушав ми се вижда, а за тази позиция се иска да си непукист като Роналдо, Неймар, Суарес.
Паце, то не става така, който искаш, той да дойде... ако ставаше- Азар, Ериксен(Дибала) и Икарди се яваваха добри заместници на ББС-то, но преди всичко става дума за тежки преговори и за цените на играчите.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Момчета, стига драми. Ерата на този отбор, изграждан от Анчелоти, приключи с напускането на Зидан. Има нов треньор, който има друг поглед върху нещата и е вероятно да смени схемата на игра. Триото в предни позиции е изчерпано и аз силно се надявам да разкараме Бензема. Ако Роналдо не иска да остава, то нека да му вземат сега парите и да ги инвестират правилно в подходящите играчи. Може би най-добрият играч в света, но да изнудва някой друг за тези пари
Нямам против да вземем Дибала и Икарди от Серия А.
Говори се и за Мбапе.... да, става. Само се моля да не взимаме Неймар, другото ме устройва като фен
Нужна ни е малко свежа кръв и тези играчи ми се струват добър вариант, независимо от липсата на опит на голямо ниво.
Абе принципно и двете страни имат право. Роналдо е нормално да иска да взима повече пари от дребния и
, но от друга страна е супер тъпо Реал да повтаря грешката на барса и да дава такива пари на един играч и да се получава такава разлика в заплащането.
По скоро ми се иска да го пратим в САЩ, но и Юве става.
, но от друга страна е супер тъпо Реал да повтаря грешката на барса и да дава такива пари на един играч и да се получава такава разлика в заплащането.По скоро ми се иска да го пратим в САЩ, но и Юве става.
[center][wrapimg=]https://s31.postimg.cc/edpbxz4ob/Avatar_250.png[/wrapimg]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
Sometimes democracy must be bathed in blood.
A.Pinochet[/center]
- paceto
- Контакти:
Furious_Monk написа:paceto написа:То хубаво да си тръгне, ама кой ще го замени това е по важното на този етап? Нима ще разчитаме само на Бензема и Бейл ако остане, че нали и той май иска да се маха и ако са тези двамата още от сега може отпишем новият сезон.
Бейл ще ни мъкне до някое време ако е здрав, ама той не е точно топ реализатор какъвто се очаква да застане на предна позиция. Като гледам как вървят нещата то Хари Кейн ще стане голмайстор на първенството и като нищо Перес ще го домъкне насам понеже обича подобни неща, ама Кейн нещо не го виждам да се справи с тази трудна задача да поведе атаката на Реал.Малко мекушав ми се вижда, а за тази позиция се иска да си непукист като Роналдо, Неймар, Суарес.
Паце, то не става така, който искаш, той да дойде... ако ставаше- Азар, Ериксен(Дибала) и Икарди се яваваха добри заместници на ББС-то, но преди всичко става дума за тежки преговори и за цените на играчите.
То не е въпроса аз какво искам или ти и останалите фенове. Говоря от опита, който Перес има и който като поиска нещо го прави. Няма как да знаем дали и от кога се водят някакви преговори с дадени играчи понеже всичко може да започне месеци преди лятото само с устни договорки и леко сондажи. Не вярвам Перес да не е усещал на къде отиват нещата с Роналдо и може да е започнал преговори преди месеци с определени играчи. Сега това, което се тиражира и от нас като изявления, че нямаме интерес към Наймар и Мбапе не означава, че е истина и просто ако има някакви такива преговори то с тези изявления се опитват да тушират нещата понеже положението е тънко. Нито Роналдо е казал, че напуска на 100%, нито въпросните двама играчи са намеквали за нещо подобно.
Ако Роналдо и Бейл напуснат, а по вероятно първият да го направи то определено ще трябва да се взема някой и всичко ще е въпрос на преговори и желание от двете страни.
Thsmith написа:Абе принципно и двете страни имат право. Роналдо е нормално да иска да взима повече пари от дребния и, но от друга страна е супер тъпо Реал да повтаря грешката на барса и да дава такива пари на един играч и да се получава такава разлика в заплащането.
По скоро ми се иска да го пратим в САЩ, но и Юве става.
То е нормално да иска повече пари, ама такова увеличение на парите с 9 млн. би трябвало да се иска, когато имаш едно 5-6 години в кариерата. Роналдо трябва да разбере, че няма как да се плаща такава голяма сума от човек, който гони 34 години и колкото и да си добър все още трябва да има някакви граници и да не се иска чак такова голямо увеличение. Няма как да се сравнява с Меси по заплата след като на него му остават поне едно 4-5 години игра на високо ниво, а пред Неймар има едно 10 години още. Може да му платят тези 30 млн. само ако отиде в нов клуб и то само заради маркетинга, който ще донесе след себе си, ама за настоящ клуб е много трудно да вдигнеш заплатата от 21 на 30 колкото иска той според слуховете за играч на близо 34 години. Ние му предлагаме 25 млн, което е нормално увеличение, а и идват не малко бонуси към нея след всеки сезон.
Роналдо ако се инати за някакви си 5 млн нека да си ходи, ама според мен ако напусне няма да е точно заради парите, а заради скандалите около него с данъците и другите неща.
- paceto
- Контакти:
Спешна среща между боса на Реал и агента на Роналдо
Предстои среща между боса на Реал Мадрид Флорентино Перес и агента на звездата Жорже Мендеш, която трябва да бъде организирана по най-бързия начин.
Темата, която ще се обсъжда, естествено е все по-вероятният трансфер на португалския ас в Ювентус, който изглежда въпрос на дни.
Изданието не съобщава кога точно ще се състои тази среща, тъй като Мендеш бил в чужбина по свои дела, но желанието на Перес е това да стане колкото се може по-скоро.
Роналдо е твърдо решен да напусне Реал, тъй като гордостта му се чувствала засегната заради отказа да му бъде предоставена заплатата, която той желае и смята, че заслужава.
Не самите пари, а отказът на ръководството на европейския клубен шампион да удовлетвори желанието на 5-кратния носител на „Златната топка” обидил сериозно звездата и го накарал да поиска напускане в посока Юве.
Предстои среща между боса на Реал Мадрид Флорентино Перес и агента на звездата Жорже Мендеш, която трябва да бъде организирана по най-бързия начин.
Темата, която ще се обсъжда, естествено е все по-вероятният трансфер на португалския ас в Ювентус, който изглежда въпрос на дни.
Изданието не съобщава кога точно ще се състои тази среща, тъй като Мендеш бил в чужбина по свои дела, но желанието на Перес е това да стане колкото се може по-скоро.
Роналдо е твърдо решен да напусне Реал, тъй като гордостта му се чувствала засегната заради отказа да му бъде предоставена заплатата, която той желае и смята, че заслужава.
Не самите пари, а отказът на ръководството на европейския клубен шампион да удовлетвори желанието на 5-кратния носител на „Златната топка” обидил сериозно звездата и го накарал да поиска напускане в посока Юве.
Европейският клубен шампион Реал Мадрид е близо до привличането на защитника на Реал Сосиедад Алваро Одриосола. Преговорите между двата клуба са на финалната права, като все още остава да се уточнят дребни детайли, но споразумението за трансфера вече е факт.
Одриосола ще премине на “Сантиаго Бернабеу” срещу 40 млн. евро. Предстои да се изясни дали цялата сума ще бъде платена наведнъж, или Реал ще преведе парите на няколко транша.
- Лимонадения Джо
- Контакти:
Четейки новините в gong.bg, повечето, от които несъвместими и самоизключващи се една друга, имам усещането, че достоверността е последното нещо, което интересува авторите им.
Относно трансфера на Роналдо, личното ми мнение е, че е абсурдно да го продадеш за 45млн.по-малко от Дембеле. Реал не се нуждае от парите, а и няма къде да намери футболист от същата класа. Меси не се продава, Мбапе е с огромен потенциал, но в момента не е от неговата класа. Роналдо скоро ще навърши 34години, но какво от това, гледайки играта му. Съвсем спокойно може да играе още поне една година на същото ниво.
Относно трансфера на Роналдо, личното ми мнение е, че е абсурдно да го продадеш за 45млн.по-малко от Дембеле. Реал не се нуждае от парите, а и няма къде да намери футболист от същата класа. Меси не се продава, Мбапе е с огромен потенциал, но в момента не е от неговата класа. Роналдо скоро ще навърши 34години, но какво от това, гледайки играта му. Съвсем спокойно може да играе още поне една година на същото ниво.
Не съм сигурен че разликата ще е само 5млн. Е! Като пари които му предлагат Реал М и Юве да но
каква ще е разликата от имиджовите права на играча? Какво е положението сега в Реал и какво ще е евнтуално в Юве
относно тези права?
каква ще е разликата от имиджовите права на играча? Какво е положението сега в Реал и какво ще е евнтуално в Юве
относно тези права?
- marco_bailey
- Контакти:
Новината за трансфера на Кристиано е едно от най-добрите неща, които са се случвали на Мадрид в последно време.
1) АБСОЛЮТНО изчерпан на почти всички равнища играч за нас (въпреки головете му в ШЛ и през миналия сезон, тези в ЛаЛига не допринесоха за нищо)
2) През февруари навършва 34!!!
3) Очертаващата се твърде бърза развръзка по този трансфер (което почти никога не се случва при този калибър играчи) лично на мене ми говори, че Неймар (следващата Златна топка, ако заиграе в Мадрид) също е уреден. Просто не мисля, че дори при все отношенията между Перес и Кристиано, раздялата щеше да е така бърза, ако Флорентино не си беше "вързал гащите".
Така че нещата се развиват според очакванията засега

1) АБСОЛЮТНО изчерпан на почти всички равнища играч за нас (въпреки головете му в ШЛ и през миналия сезон, тези в ЛаЛига не допринесоха за нищо)
2) През февруари навършва 34!!!
3) Очертаващата се твърде бърза развръзка по този трансфер (което почти никога не се случва при този калибър играчи) лично на мене ми говори, че Неймар (следващата Златна топка, ако заиграе в Мадрид) също е уреден. Просто не мисля, че дори при все отношенията между Перес и Кристиано, раздялата щеше да е така бърза, ако Флорентино не си беше "вързал гащите".
Така че нещата се развиват според очакванията засега
FlashScore.bg - най-бързият и точен livescore:
https://play.google.com/store/apps/deta ... e_bg&hl=bg
https://play.google.com/store/apps/deta ... e_bg&hl=bg