Реал Мадрид Най- добрите в ЕВРОПА И СВЕТА

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Re: Реал Мадрид Най- добрите в ЕВРОПА И СВЕТА

Мнениеот _RoKi_ » 22 яну 2010 16:15

Реал М. са еквивалент точно на Пуул и Байерн М.,та дори и един Аякс,донякъде....Клуб,който преди е било страшилище,клуб,който е играл блестящ футбол с много добри играчи,клуб който е печелил многобройни трофеи...Клуб,който в момента не показва защо е считан за един от най-добрите...Тъжно,но факт :)

Потребителски аватар
Madridist
Контакти:

Мнениеот Madridist » 22 яну 2010 16:23

makmidov написа:Абе за най многото КЕШ ок ама да си фен на отбор защото видиш ли 50-те имали 5 поредни титли ... не е сериозно. Не знам на колко години си но едва ли си бил съвременни на тези години...

Кой е най-титулувания национален отбор по футбол в света ? Не се ли казваше Бразилия Изображение А колко световни титли са спечелили :roll: Май, че бяха 5 :roll: Кога печелят първите си 3 титли :roll: Май е било през 1958,1962 и 1970 Изображение Ама не съм чул,никой да ги омаломажава и да казва, че били отдавна и никой не им бил съвременник и т.н. Аз съм на 23 години и съм свидетел,как любимия ми отбор е спечелил 3 пъти КЕШ. Колко други фенове,могат да се похвалят с това постижение :roll: Да, Реал са най-титулувания отбор за момента в света,не случайно ФИФА го избра за "отбор на 20 век" и знам, че на много хора, това не им харесва, но някои неща са вечни и непреходни. Като например победите и трофеите на Реал.
[center]BE PART OF THE CLUB, BECOME MADRIDISTA[/center][center][wrapimg=]http://195.149.248.189:8080/2014-05-26/d48b90caf472bee6fc097d8d4682d398[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
bojkyy
Контакти:

Мнениеот bojkyy » 22 яну 2010 16:27

makmidov написа:Абе за най многото КЕШ ок ама да си фен на отбор защото видиш ли 50-те имали 5 поредни титли ... не е сериозно. Не знам на колко години си но едва ли си бил съвременни на тези години...
Подобна е ситуацията и с феновете на Ливърпул, които освен с титлата 2005 и няколко полуфинала в ШЛ /не че е малко/ няма на какво да се радват...Не е сериозно 20 години да нямат титла...
А и да припомня че миналата година един мач завърши 2:6 така че тихичко... а и политиката на вадене на невероятни пари за футболисти Зидан, Фиго и Роналдо по-рано и Кака и К Роналдо сега оправдава името "кралския клуб" защото РМ са единствения отбор който си позволява това и не знам как го правят...
А и имам един познат фен на РМ, който не знаеше кой е тоя Пушкаш и за какво иде реч така че аман от такива фенове гледал 5 мача и айде аз съм фен...
Ще ги видим тая година звездашите ама май паднаха и от един 3-девизионен отбор с 4:0 смях :) :)

Смешно е да тврдиш, че отбор на който по-миналата година е последната титла , че няма титла от 20 години. Щом вадят толкова пари, начи ги имат. Те са най-богатия клуб в момента ама твойте заблудени очи, знаят само да обиждат и да принизяват успехи. Трябва да си глупак за да твърдиш, че някой е фен на отбор заради минали успехи. А както преполагам ти си фен на Барса, и съм убеден, че си им фен заради Шл. през 2006 и любимия ти фуболист е Ronaldinho а след миналата година любим ти е Меси.
[wrapimg=]http://www.prikachi.com/images/109/2985109G.jpg[/wrapimg]

Потребителски аватар
originalni.be
Контакти:

Мнениеот originalni.be » 22 яну 2010 18:58

Реал М = ЦСКА = Байерн М :ugeek: :ugeek: :ugeek:
ORIGINALNI...BE =)

Потребителски аватар
Дидо

Мнениеот Дидо » 22 яну 2010 19:30

_RoKi_ написа:Реал М. са еквивалент точно на Пуул и Байерн М.,та дори и един Аякс,донякъде....Клуб,който преди е било страшилище,клуб,който е играл блестящ футбол с много добри играчи,клуб който е печелил многобройни трофеи...Клуб,който в момента не показва защо е считан за един от най-добрите...Тъжно,но факт :)

баварците нямат нищо общо с това,те са най-великя немски клуб,и сега ще станат шампиони а защо не и лигата да вземат,когато никой не го очаква
Хванал се човека за патката и си помислил,че лети

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 22 яну 2010 22:54

БатълСтар, ти за всеки отбор ли ще правиш отделна тема и ще постваш информация, която всеки може да си набере.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

AnalBreaker
Контакти:

Мнениеот AnalBreaker » 22 яну 2010 22:56

daRks7aR написа:По тая логика Юнайтед който са нямали титла 41 години и през 70те изпадат и до преди 90те години имаха точно 6 титли... Кво да кажем за тях не е същото... ?

Не измествай темата и скрито да злобееш :twisted: . Всеки отбор има възходи и падения.
Един ИСТИНСКИ българин !

[offtopic][youtube]http://www.youtube.com/watch?v=9FWuhfA9Hls[/youtube][/offtopic]

Потребителски аватар
ultra1912
Контакти:

Мнениеот ultra1912 » 23 яну 2010 13:25

Ти от Арсенал ли си или от Реал ?

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 24 яну 2010 00:47

Дидо написа:
_RoKi_ написа:Реал М. са еквивалент точно на Пуул и Байерн М.,та дори и един Аякс,донякъде....Клуб,който преди е било страшилище,клуб,който е играл блестящ футбол с много добри играчи,клуб който е печелил многобройни трофеи...Клуб,който в момента не показва защо е считан за един от най-добрите...Тъжно,но факт :)

баварците нямат нищо общо с това,те са най-великя немски клуб,и сега ще станат шампиони а защо не и лигата да вземат,когато никой не го очаква

Как да нямат,ако се направи една тема за Байерн М. като най-велик клуб ще се види същото-до ХХ век и малко след него германците са машина,а сега ги няма никакви...А и като трофеи,и като постижения Байерн си приличат с Реал :) :) :)

Ти от Арсенал ли си или от Реал ?
И той не знае,мъчи се да се самоопредели 8-) 8-) :lol: :lol: :lol:

Потребителски аватар
battlestar31
Контакти:

Мнениеот battlestar31 » 25 яну 2010 16:24

Тая година реал е различен със роналдо във състава тоя клуб най малко ще стане шампион на испания :)
Това е играч който прави разликата
Във шамп лига също мисля че стигнат далеч 8-)
Че е велик отбор спор няма
Никой отбор в света няма такава славна история като реал :!: :!:

Върни се в “Реал Мадрид”