Реал Мадрид вади 60 милиона за Рууни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Re: Реал Мадрид вади 60 милиона за Рууни

Мнениеот soUman » 14 яну 2010 21:45

Всеки има право на мнение до колкото знам.. е да малко по групо беше, но е истина, че Реал не могат да правят футболисти, а само да крадат..

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 15 яну 2010 08:38

soUman написа:Всеки има право на мнение до колкото знам.. е да малко по групо беше, но е истина, че Реал не могат да правят футболисти, а само да крадат..

Радвам се, че си ме разбрал! То форумът е за това - да се изразяват мнения, просто трябва да е коректно и без обиди! ;)
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 15 яну 2010 14:34

ZinedineZidane написа:
soUman написа:Всеки има право на мнение до колкото знам.. е да малко по групо беше, но е истина, че Реал не могат да правят футболисти, а само да крадат..

Радвам се, че си ме разбрал! То форумът е за това - да се изразяват мнения, просто трябва да е коректно и без обиди! ;)

Беше в изблик на ярост хахах. Напълно съгласен съм!

Потребителски аватар
RENAULT
Контакти:

Мнениеот RENAULT » 18 яну 2010 19:24

dembata написа:Това няма да стане.
Wayne Rooney не е гъзоблизец и златотърсач като някои други лица в футбола в днешно време.
При него има думи от сорта на Любов и Лоялност.
Той обича Манчестър Юнайтед и е заявявал не един път че няма да си тръгне от там освен ако не го изгонят.
И между другото феновете на най-измисления отбор на планетата могат само да мечтаят за момчето което каза в едно интервю "Прицелил съм се в рекорда на Раян Гигс" :)
Мечтайте и дерзайте фенове на Анал де мадрид :)

Мхм...той и великият КАКА беше се заклел да стане легенда на милан, но отиде в най-великият клуб на света затова ще поживеем и ще видим....прочем трансферният прозорец кога се отваря и кога се затваря ако някой знае и иска може ли да ми каже.... :oops: :oops: :oops: :oops: :oops:
megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X

Върни се в “Реал Мадрид”