Реал Мадрид вади 60 милиона за Рууни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид вади 60 милиона за Рууни
Всеки има право на мнение до колкото знам.. е да малко по групо беше, но е истина, че Реал не могат да правят футболисти, а само да крадат..
- ZinedineZidane
- Контакти:
soUman написа:Всеки има право на мнение до колкото знам.. е да малко по групо беше, но е истина, че Реал не могат да правят футболисти, а само да крадат..
Радвам се, че си ме разбрал! То форумът е за това - да се изразяват мнения, просто трябва да е коректно и без обиди!

Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!
ZinedineZidane написа:soUman написа:Всеки има право на мнение до колкото знам.. е да малко по групо беше, но е истина, че Реал не могат да правят футболисти, а само да крадат..
Радвам се, че си ме разбрал! То форумът е за това - да се изразяват мнения, просто трябва да е коректно и без обиди!
Беше в изблик на ярост хахах. Напълно съгласен съм!
dembata написа:Това няма да стане.
Wayne Rooney не е гъзоблизец и златотърсач като някои други лица в футбола в днешно време.
При него има думи от сорта на Любов и Лоялност.
Той обича Манчестър Юнайтед и е заявявал не един път че няма да си тръгне от там освен ако не го изгонят.
И между другото феновете на най-измисления отбор на планетата могат само да мечтаят за момчето което каза в едно интервю "Прицелил съм се в рекорда на Раян Гигс"
Мечтайте и дерзайте фенове на Анал де мадрид
Мхм...той и великият КАКА беше се заклел да стане легенда на милан, но отиде в най-великият клуб на света затова ще поживеем и ще видим....прочем трансферният прозорец кога се отваря и кога се затваря ако някой знае и иска може ли да ми каже....

megan fox написа:"Меси вкарва когато пожелае." :X