Ла Лига: Ла Коруня - Реал Мадрид - 2:6 FT
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Ла Лига: Ла Коруня - Реал Мадрид / 26.04 / 22:30ч.
Интересно ми е да видя как Бейл ще излезе на терена - с патерици или на инвалиден стол. Зидан такива работи като контузии, невъзстановяване, лоша спортна форма, не ги признава, ще го пусне ако ще и полумъртъв да е. Все пак Бейл трябва да е титуляр! Така или иначе, няма да има разлика в представянето му ако излезе на терена в един от двата варианта. Дори с патерицата може по-точно да стреля, а съперниците като го видят, че е сакат, може да го съжалят и да го оставят да ги мине 2-3 пъти. Той не е виждал такова чудо да мине някой 1в1.
LaRgO написа:Интересно ми е да видя как Бейл ще излезе на терена - с патерици или на инвалиден стол. Зидан такива работи като контузии, невъзстановяване, лоша спортна форма, не ги признава, ще го пусне ако ще и полумъртъв да е. Все пак Бейл трябва да е титуляр! Така или иначе, няма да има разлика в представянето му ако излезе на терена в един от двата варианта. Дори с патерицата може по-точно да стреля, а съперниците като го видят, че е сакат, може да го съжалят и да го оставят да ги мине 2-3 пъти. Той не е виждал такова чудо да мине някой 1в1.
Може да го прави рядко, но е във важни за отбора моменти.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=11JPa0lkYOY[/youtube]
Съгласен съм с теб относно статута му на "абсолютен титуляр". Реал Мадрид са дали 100 милиона за него и видиш ли трябва да го използват във всяка възможна секунда, независимо формата му... Е, модерният футбол не работи така!
Иначе няма как да те подкрепя в мнението ти, че Бейл е слаб футболист. Притежава отлична бързина, задържа топката, има перфектна физика, която му позволява да отправя опасни удари с крак и глава. Просто контузиите не му позволяват да достигне и 2/3 от възможностите си.
П.П. Бих желал да видя един експеримент, но едва ли някога ще стане - Бейл на позицията на левия бек, а Марсело - на лявото крило. Сякаш бразилецът би се справил по-добре от колегата си в атака, а уелсецът - в защита.

[center][/center]
Код: Избери всички
01001000 01100001 01101100 01100001
01001101 01100001 01100100 01110010 01101001 01100100
Марсело е доста подценен бранител. Срещу Байерн се видя защо и в двата мача. Показва го и като цяло вече дълги години наред. Просто всеки треньор вижда, че може да бъде полезен в атака и затова му се дава свобода. Освен това Реал играе без ляво крило вече 3-4 години заради неумението на Роналдо да действа там на тази му възраст. Тук идва ред да се отправи критика към Анчелоти, Бенитес и Зидан, задето не виждат този факт и най-нагло продължават да разчитат на 4-3-3.
За Бейл, този клип е отпреди 3 години. И тогава не бе нещо свръхестествено, но успяваше да допринася към иначе силния отбор на Реал, просто защото играта бе базирана на скорост, а той я притежава очевидно.
През сезон 2014/15 не страдаше от контузии и изигра общо 48 мача, което се явява и върхово постижение в кариерата му досега. Уви, това е и най-слабият сезон на уелсеца според фенове и специалисти. Т.е формата му не се дължи само на контузии.
Според мен Бейл е един добър футболист и опасен на контра и статични положения, но нищо извън рамките на средностатистически футболист от топ първенство, за да се дават 100 милиона и да се разчита на него като едва ли не заместник на Роналдо. Реалната му цена е 30 милиона.
За Бейл, този клип е отпреди 3 години. И тогава не бе нещо свръхестествено, но успяваше да допринася към иначе силния отбор на Реал, просто защото играта бе базирана на скорост, а той я притежава очевидно.
hajitsu написа: Просто контузиите не му позволяват да достигне и 2/3 от възможностите си.
През сезон 2014/15 не страдаше от контузии и изигра общо 48 мача, което се явява и върхово постижение в кариерата му досега. Уви, това е и най-слабият сезон на уелсеца според фенове и специалисти. Т.е формата му не се дължи само на контузии.
Според мен Бейл е един добър футболист и опасен на контра и статични положения, но нищо извън рамките на средностатистически футболист от топ първенство, за да се дават 100 милиона и да се разчита на него като едва ли не заместник на Роналдо. Реалната му цена е 30 милиона.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]
- paceto
- Контакти:
Без Кроос и Роналдо, защото им се давало почивка.
Каква почивка в края на сезона като ти остават 6 мача? Направо да я дават тази титла на Барселона и това е.
Направо се чудя дали да ги гледам до края на сезона.
Каква почивка в края на сезона като ти остават 6 мача? Направо да я дават тази титла на Барселона и това е.
Направо се чудя дали да ги гледам до края на сезона.
Когато трябваше да им дава почивка, не го правеше, сега се сети...
Нищо, аз не се притеснявам. Искам този състав:
---Асенсио-----Мората------Васкес
-------------------Иско-------
-----------Модрич-----Ковачич
Нищо, аз не се притеснявам. Искам този състав:
---Асенсио-----Мората------Васкес
-------------------Иско-------
-----------Модрич-----Ковачич
hajitsu написа:Може да го прави рядко, но е във важни за отбора моменти.
[youtube]https://www.youtube.com/watch?v=11JPa0lkYOY[/youtube]
Съгласен съм с теб относно статута му на "абсолютен титуляр". Реал Мадрид са дали 100 милиона за него и видиш ли трябва да го използват във всяка възможна секунда, независимо формата му... Е, модерният футбол не работи така!
Иначе няма как да те подкрепя в мнението ти, че Бейл е слаб футболист. Притежава отлична бързина, задържа топката, има перфектна физика, която му позволява да отправя опасни удари с крак и глава. Просто контузиите не му позволяват да достигне и 2/3 от възможностите си.
П.П. Бих желал да видя един експеримент, но едва ли някога ще стане - Бейл на позицията на левия бек, а Марсело - на лявото крило. Сякаш бразилецът би се справил по-добре от колегата си в атака, а уелсецът - в защита.
Тази бързина е абсолютно неефективна, опасните му удари са много редки и много рядко може да финтира някой и да създаде положение. Категорично не е за титуляр.
Сапио вече спомена сезонът с 48 мача, т.е. контузиите са проблем, но те не са основна причина за слабото му представяне. Дразня се, че има футболисти (Иско, Асенсио, Васкес, Хамес), които заслужават повече да играят, но са резерви заради него. За Бензема е същото, т.е. и той е несменяем титуляр, а слабите му мачове са доста често.
- Furious_Monk
Стига глупости. Веднага след втория слаб сезон(който се случва при много футболисти) третият го завърши ударно. Проблемът е точно това че не играе редовно, а с тези чести контузии това няма как да стане. Един порочен кръг. Зидан иска да му върне увереността и да покаже че стои плътно зад него, а от това страда целия отбор.
Основно заради контузиите не го искам в Реал.
Основно заради контузиите не го искам в Реал.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.
Анчелоти.
Барселона пребиват Осасуна. На нашите ще им пари много.
То па оставаше Барселона да не избърше на Кампа седалките с Осасуна.
Нашите да се стягат, щото Депор са гадно отборче, и ако се почесват по камбанките пак ще има калъфка.
Нашите да се стягат, щото Депор са гадно отборче, и ако се почесват по камбанките пак ще има калъфка.
Шампиони трудно ще станем. Просто поколението не е гладно, липсва мотивация. Феновете в Испания сякаш също не се интересуват от Примера, което е необяснимо. Всички се надъхват само за ШЛ, което пък прави шансовете да дублираме купата доста сериозни и аз дори залагам на това. Титла ще видим след пенсионирането на Роналдо според мен. Не защото пречи, а просто така е било писано. Аз не мога да си обясня случващото се другояче. Уж е вторият най-добър футболист на това поколение, а Реал прави невиждана суша от 70 години.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]