Аре стига с тия глупости как едните искали повече победата. Мач, който до голяма степен може да реши титлата и видиш ли Бензема, Роналдо, Кроос и Модрич не искат титлата. Те си имат хиляди медали и тоя не им трябва. Сапио, като толкова те кефят каталунците им ставай фен! Повтаряш едно и също нещо по хиляда пъти след всеки мач. Подкрепяй отбора и когато бие, и когато пада. Стига с тия пуберски изказвания и мрънкания. Иди тренирай ти отбора и води мачовете...........
За мен мачът се реши от вратарите! Изпуснахме да водим комфортно още през първата част- Бензема и Бейл изпуснаха, удари на Роналдо бяха спасени. Второто можеше да поведем и при 1:1, но пак Щеген ги измъкна, в последните 20-тина минути каталунците играха по-силно, а може би бяха и по-свежи. Понатикаха ни в половината и жалко, че не успяхме да се защитим правилно последните минути. Това е спортът- днес биеш в 90+, утре падаш. Като цяло не мисля, че са ни надиграли брутално на Бернабеу. Надиграха ни в заключителните минути и се възползваха, но в останалата част двубоят бе много динамичен, имахме възможности, но не се възползвахме. Сами сме си виновни. Най-важното бе да не загубим, но не изпълнихме целта. Сега ще треперим до края, но съм сигурен, че в крайна сметка ще триумфираме. За следващия мач не знам кой ще играе отзад.

Честито на феновете на Барса.