PS - Спечелване на ШЛ за втора поредна година ще е колосално постижение и неспечелването на титлата (колкото и да я искаме), няма да има никакво значение. И 5 поредни титли не могат да се равняват на такъв успех, който каквото ще да си говори

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
sapio0o написа:Бензи обаче си е класа. Влиза, предоставят му се 2-3 шанса и бие на 10 метра над вратата. Друго си е.
CSKA69 написа:Добре де, само аз ли виждам нещо позитивно от този, а и последните мачовеШотгъна сигурно се гордее, ако чете мненията тук
Тази непримиримост, тази воля да преодолееш и съдии и противник и собствената си посредствена игра - това е нещо, което не си спомням да съм виждал от играчи на Реал почти никога
Никакъв късмет няма Зидан - резултатите които постига (често въпреки тактическите му решения) са плод на интензитета и отдадеността на колектива в Реал в момента - нещо, което си е изцяло заслуга на Зизу
Това ме кара засега да продължавам да съм спокоен за остатъка от сезона и да вярвам, че ще станем шампиони, пък в ШЛ каквото сабя покаже
![]()
PS - Спечелване на ШЛ за втора поредна година ще е колосално постижение и неспечелването на титлата (колкото и да я искаме), няма да има никакво значение. И 5 поредни титли не могат да се равняват на такъв успех, който каквото ще да си говори
Потребители, разглеждащи този форум: Няма регистрирани потребители и 4 госта