Ла Лига: Осасуна - Реал Мадрид - 1:3 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Re: Ла Лига: Осасуна - Реал Мадрид - 1:3 FT

Мнениеот paceto » 12 фев 2017 00:16

Нищо не са покрили просто така си хванал ситуацията. :)
Няколко пъти повториха ситуацията и се видя ясно как на момчето кракът му увисва и се клати и не беше много приятна гледка, но съм виждал и по ужасни счупвания.

Даваха Марсело, защото той е по емоционален, а и беше първи там притекъл се на помощ на играча.

Помня дори една ужасна гледка на мач в България във финал за Купата на България между Литекс и Левски Кюстендил. Тогава играч на Левски счупи кракът на играч на Литекс, който буквално се огъна на буквата Г във въздуха и имах чувството че ще се откъсне. :|

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 12 фев 2017 00:23

Дам, вероятно в този момент съм се разсеял с нещо друго.

Надявам се и контузията на Данило да не е сериозна. Не той носи вина за това че стартира като титуляр, въпреки че явно не е в най-добрата си спортна форма. Макар доста често да си го отнася, включително вече и от мен.

П.П

И понеже знам от достоверен източник, че Зидан чете форума(преди и след всеки двубой), ще се обърна директно към него:

Зидане, остави момчето намира, какво го затормозяваш всеки мач като титуляр. По принцип Бензема не е толкова некадърен, колкото самия му пропуск в този двубой, а и изключително иновантната му асистенция.

Нека и феновете да се успокоят малко, а и самият играч да си събере мислите в главата.

Поне научихме, че на младини Перес е имал вземане давате с някоя екзотична "французойка" или просто иска да покаже на арабските терористи алтернативен начин за избиване на хиляди.

Поемаш контрола над един популярен футболен отбор и налагаш до припадък футболист, който не е особено харесван от привържениците на този клуб.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Pichichi
Контакти:

Мнениеот Pichichi » 12 фев 2017 17:47

Новото тренерче на Осасуна доста ги стегна като игра но не печелят точки. Жалко за тежката контузия. Грубияни сте ей!
:mrgreen:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 12 фев 2017 18:00

Така е, не трябваше да му позволим да влиза толкова смело на Иско, още повече, че дребния прави някакви черни магии на топката, та както я виждаш пред теб, така и се оказва че всъщност това е било просто една илюзия.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”