КНК: Реал Мадрид - Леонеса - 6:1 (agg 13:2)

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Re: КНК: Реал Мадрид - Леонеса - 6:1 (agg 13:2)

Мнениеот sapio0o » 01 дек 2016 18:55

А ти отговаряш ли си на въпроса защо са ги извадили? :lol:

Грешка! Отборът ти донесе три финала, Бейл реши един от тях. 8-)
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 01 дек 2016 19:26

Изведнъж стана отборът, а когато ставаше дума за Роналдо, говореше в единствено лице. :lol:

Да, защото са имали късмет, ако беше правилна политика Аякс всяка година щяха да играят в ШЛ, а Юнайтед нямаше да купуват играчи като Де Хея, Андер Ерера и Мата.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 01 дек 2016 20:09

Не защото са имали късмет, а защото са дали шанс на тия хлапета. Решили са, че е моментът и са го сторили. Чисто и просто. Или викаш някой от небето им е изпратил смс да ги предупреди, че идва яка генерация. :twisted: Всъщност какво толкова са извадили Юнайтед? Смисъл аз не ги следя, но освен за Гигс и Скоулс не се сещам. То и ние извадихме Раул, Гути и Икер за последните 30 години. Имаш немалко и в миналото като Дел Боске, Санчис, Бутрагеньо, Мичел и т.н.. Това при Аякс е друго. Просто футболът се промени и вече нямат възможност да си задържат играчите. Да са мислели докато е трябвало. Голям отбор, огромни традиции, но изпуснаха влака да вкарат и те малко маркетинг. Затова си стоят в Холандия без никой да знае, че съществуват, а анонимни клубове като Сити вилнеят.

Е, къде ни е извел Бейл на три финала? :lol:
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 02 дек 2016 00:00

Прав си, добре че бе Лукас Васкес за да се спечелят тези два финала. Най-много ми хареса голът който щеше да вкара на Сити на полуфинала миналата година(ако Зидан бе решил да заложи на него) :lol:

Ти ако от Юнайтед си спомняш само Скоулс и Гигс е друг въпрос, Бекъм, братята Невил, Бът, всички излезнаха от едно поколение, ако не ме бърка паметта. Кийт Гилеспи също е техен продукт.

Три световни звезди, една локална такава и трима стабилни играча. Това ако не е силна генерация, то аз не знам коя е.
Анчелоти.

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 02 дек 2016 09:47

И ти си прав. Добре, че беше Бейл да не вкара нито един гол в цялото издание на елиминационната фаза. :lol: Смешното е, че и с асистенция не се отчете, а Васкес имаше такива. :lol:

Е, то ти значи следиш повече Юнайтед от Реал в такъв случай. :lol: Бът и втория от братята Невил са абсолютно средна класа играчи...... Бекъм :lol: :lol: :lol: :lol: :lol: ... Сериозно ли ми даваш такива примери? Ми ок, ние по тая логика създадохме Начо и Кико Касия. Защо не и Васкес направо. :lol:

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 02 дек 2016 15:19

Аз ти говоря за играчи тръгнали от една генерация. Иначе по онова време следях Юнайтед, но нямах особени предпочитания към даден клуб. Просто харесвах футбола като игра. А и честно казано испанският футбол не беше особено популярен в бг. Предимно Калчото и Англия, като и двете минаха през Ефир 2.

Имам си една фланелка на Англия :oops: , на Майкъл Оуен, колко съм ритал с нея в квартала. Спомени, какво да ги правиш.
Анчелоти.

Върни се в “Реал Мадрид”