Liga BBVA: Гранада - Реал Мадрид - 1:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Liga BBVA: Гранада - Реал Мадрид |07.02.16г| ~21:30ч.~

Мнениеот Furious_Monk » 08 фев 2016 00:08

Не може да се опише с думи цялата футболно-емоционална еякуация при победа.

При загубата обаче има сериозна нужда някой или нещо да поеме здравия удар от нея.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
TodorT
Контакти:

Мнениеот TodorT » 08 фев 2016 00:16

Furious_Monk написа:Не може да се опише с думи цялата футболно-емоционална еякуация при победа.

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen:

PFK_Levski
Контакти:

Мнениеот PFK_Levski » 08 фев 2016 00:21

sapio0o написа:
PFK_Levski написа:Някои пишете само при тегавите мачове. Пишман фенчета ! Пийте една студена вода и си лягайте!

Всъщност, от всички коментирали само ти и облакът пишете рядко.

Пиша само когато почвате да плюете....... за това пиша рядко. Не мога да трая когато отбора се плюе от "свои"! Има и слаби мачове ..... не го ли разбрахте? Защо е нужно всеки път да се четат едни и същи неща? Почвате да заприличвате на "шотгъна".

Потребителски аватар
Hohohoho

Мнениеот Hohohoho » 08 фев 2016 00:25

PFK_Levski написа:
sapio0o написа:
PFK_Levski написа:Някои пишете само при тегавите мачове. Пишман фенчета ! Пийте една студена вода и си лягайте!

Всъщност, от всички коментирали само ти и облакът пишете рядко.

Пиша само когато почвате да плюете....... за това пиша рядко. Не мога да трая когато отбора се плюе от "свои"! Има и слаби мачове ..... не го ли разбрахте? Защо е нужно всеки път да се четат едни и същи неща? Почвате да заприличвате на "шотгъна".

Някои неща трябва да се кажат, иначе почваме да приличаме на щрауси, заровили глави в пясъка. И не сме някакви по-гадни от другите фенове. Ако се разходиш до темите на Юнайтед, на Пул и т.н. ще видиш същите коментари от недоволни фенове.

Потребителски аватар
LevskiZavinagi
Контакти:

Мнениеот LevskiZavinagi » 08 фев 2016 00:32

Не се карайте за глупости. Нарича се градивна критика. Да, понякога си изпускаме нервите и прекаляваме. Даваме крайни оценки на база нерви и разочарование. Сигурен съм, че всеки един от нас подкрепя отбора си докрай. Няма смисъл да се дърляме за глупости. ¡Hala Madrid!
Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 08 фев 2016 00:34

Щях да напиша нещо много дълго, но викам айде.. достатъчно за днес. Само ще кажа, че Роналдо не е критикуван заради формата си, а заради поведението си на терена и отношението към името на отбора. Това обаче не означава, че феновете на Реал Мадрид са забравили какво е дал. 8-)

Още веднъж, честита победа.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 08 фев 2016 00:59

Изображение
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
paceto
Контакти:

Мнениеот paceto » 08 фев 2016 05:24

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Изображение

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 08 фев 2016 09:30

ОТЗИВИТЕ СЛЕД ГРАНАДА - РЕАЛ МАДРИД

ЗИДАН: "Бих искал да се фокусирам върху победата и трите точки, които бяха много важни за нас. Когато играем далеч от дома, ние се изправяме срещу даден отбор и неговите фенове. Нормално е да ни бъде по-трудно, отколкото във вкъщи. Трябва да се борим във всеки мач и аз съм доволен от отношението на всички играчи. Бе трудно да измъкнем победата, защото това е неудобно място за гостуване. Противникът ни разполага с добри футболисти, които направиха нещата сложни за нас. Това е футбол и няма как всеки път да печелим лесно. Модрич отбеляза фантастичен гол, който ни даде тласък, но преди всичко ни донесе трите точки. Много се радвам за него, защото той има нужда да стреля повече. Лука умее да играе на много позиции, включително и като "десетка". Той отправи феноменален изстрел и аз се радвам за него. Подготвени сме за пътуването до Рим и нямаме никакви проблеми. Всеки двубой би могъл да бъде труден и ние сме готови за това. Днес го показахме в продължение на 90 минути. Горд и щастлив съм от това, което всеки един от играчите направи днес. Данило не игра, защото той изпитваше болки и не искахме да рискуваме с него. Няма нищо страшно за Карвахал, той просто завърши срещата леко уморен. Не сме съвсем сигурни за Марсело обаче. Изглежда е рамото му, но не знаем. Трябва да продължим да се подобряваме във всички аспекти. И в защита, и в атака, защото трябва да вкарваме повече голове. Имахме много положения днес и знаем, че трябва да ги оползотворяваме, за да бъде малко по-спокойна нашата игра. Имаме да подобряваме много неща и ние ще го сторим".

РАМОС: "Беше доста тежък мач. Имахме някои шансове да отбележим, но не се възползвахме от тях и нещата станаха трудни за нас. Тимът обаче продължаваше да опитва и чудесен гол на Модрич ни позволи да отнесем победата със себе си. Не играхме страхотно, но постигнахме целта си, която бе спечелването на трите точки. Мисля, че бяхме малко неточни в отиграванията си и губехме повече топки от обичайното. Последният образ, запечатан в главите на хората е как нашият отбор натиска и държи топката в полето на съперника. Днес обаче ние не видяхме подобно нещо. Въпреки това има и положителни неща в играта ни. Ще направим всичко възможно да продължим да се подобряваме и да поддържаме стабилност не само на "Бернабеу". Днес Модрич вкара този гол, който го направи по-забележим, но за мен той е ключов играч. Лука е част от гръбнака на нашия състав и е изключително важен за нас".

МОДРИЧ: "Сигурен съм, че това бе един от най-добрите ми голове и той се оказа решаващ. Щастлив съм, че се разписах и съм доволен от представянето на тима. Мениджърът каза преди мача, че трябва да стрелям повече и в крайна сметка аз отбелязах този гол. Имахме известни лъкатушения в играта си и страдахме, но в края на краищата победихме и това е много важно. Не можем да очакваме, че всеки път ще вкарваме много голове. Днес показахме характер и създадохме много опасности пред противниковата врата, но не съумяхме да отбележим и това е разликата. Все пак две попадения на чужд терен е много добре. Все още има какво да подобряваме, както в защита, така и в атака, но физически се чувстваме силни и аз съм убеден, че ще играем по-добре в предстоящите срещи. Не знам дали се намирам в най-добрата си форма в кариерата, но във всеки мач давам най-доброто от себе си. Сега се чувствам много по-добре физически, отколкото в началото на сезона. Не знам дали всичко се дължи на новия треньор, но това просто е чувство, което имам".

КАРВАХАЛ: "Попадението на Модрич ни оставя в борбата за Ла Лига. За гола, който допуснахме известна роля изигра и рефера, който леко ни попречи. Имахме положения да спечелим. Пропуснахме шанса да направим резултата 0:2, което щеше да ни даде по-голямо спокойствие. Тръгваме си с позитивни заключения и три точки. Никога не е лесно да победиш далеч от дома. Докато титлата е математически възможна, ние ще дадем всичко от себе си, за да я спечелим. Трябва да играем мач за мач. Първо трябва да победим Атлетик и тогава да мислим за Рома".

Realmadrid.com

Върни се в “Реал Мадрид”