Liga BBVA: Бетис - Реал Мадрид - 1:1 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Liga BBVA: Бетис - Реал Мадрид - 1:1 FT

Мнениеот Furious_Monk » 25 яну 2016 12:44

blue avalanche написа:Какво значи "тънка засада"? Значи има и "дебела засада". А такава,средна,"стройна",има ли?
Засадата си е засада.Или има,или няма. А засада на Хамес имаше. Просто по една или друга причина не беше отсъдена.
А за мача - слабоватичко. Нещата около титлата,общо взето се поизясниха.

Така е ,нещата около титлата вече се изясниха и е крайно време да се прояви следващото поколение богаташи.По светлия пример на Бил Гейтс ,който по цял ден се е чудел на кой отбор да заложи за шампион и в коя форумна тема да се прояви чрез своята филшива принципност. :lol:

Гений на мисълта"засадата си е засада",аз пък си мислех че е ъглов удар. :lol:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
matador
Контакти:

Мнениеот matador » 25 яну 2016 12:51

Furious_Monk написа:А фен на Ювентус да говори за тях е цинизъм,дори бих казал ционизъм.Накарахте легендарни имена като Трезеге и Дел Пиеро да ритат в Б групата на Италия.Вероятно просто сте гонили по-голяма популярност из италианските села. :mrgreen:

Гледам че на други места има сериозно недоволство към Кроос.Винаги съм го критикувал,когато ми е давал повод за това,защото очаквам адски много от него.Обаче вчера беше страхотен.Най-после започна да се бори здраво и да играе с повече хъс в играта си,гледам че е станал по-гъвкав и техничен.Пасовете са му невероятни,дрибълът на Марсело,играта на Иско и Модрич,плюс неговите пасове,това е нещо което заслужава да се гледа.

Никога не съм се оплаквал когато съдиите са правили грешки срещу ЮВЕ за разлика от вас ;) И да е имало нещо ЮВЕ си истърпя наказанието вие и тия другите от Каталуния кога ? :) Те за това са легенди в труден момент останаха и то само няколко месеца след като станаха световни шампиони ! :) За какви села говориш като тогава и сега за първото място се борим с Наполи :mrgreen:

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 25 яну 2016 13:02

А нещо за това? Или пак "дебна из храсталака"?
Image

ПП: Колко от вашите играчи в момента ще останат в отбора ви, ако Реал играе в Сегунда?
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Потребителски аватар
Furious_Monk

Мнениеот Furious_Monk » 25 яну 2016 13:35

Не сме стигали до такава ситуация за да видим.Сигурно има две три момчета,които ще останат,но от опит знам,че докато не се случи нещо подобно, няма как човек да е сигурен в когото и да е било.Понякога ,в критична ситуация ,някои хора показват неподозирани качества.Всички се виновни,но доказано виновният е официално и публично виновен.И защо изобщо трябва да се стига до тук ,да разводняваме темата с такива глупости.

Като те дразни Реал има други теми и други места в които да храчиш ,макар и уж "интелектуално".

Това на Роналдо не е нищо,в едно дерби с Атлетико направо свали Годин на земята с една тупаница,Карвахал пък разби устата на Манджукич,обаче от Атлетико не се оплакваха като женички.Като играеш мръсно ,трябва и да поемаш мръсни удари.Малко ли са го ритали Роналдо същите тези,които сега реват?Техния рев нищо не значи и на следващия мач пак ще бъдат ритани,докато не се научат да играят чисто.
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
bilyaletdinov
Контакти:

Мнениеот bilyaletdinov » 25 яну 2016 14:03

Е, те Рамос и Коща се плюеха в лицето, ама пак не ги изгониха :lol: Просто ситуацията идва във втори поред двубой и се набива на очи, особено за такива като мен :oops: Ситуация е сходна с изгонването на Берба, според мен. За мен такива картони трябва да се дават.
Примерно снощи имаше дузпа и за вас, която ако беше вкарана сигурно щеше да ви донесе победата. Оттам нататък се тръгна на компенсации и съдията я осра. Друг въпрос е, че вие преекспонирате твърде много нещата, когато сте ощетени. Примерно и нас снощи не ни дадоха чиста дузпа, но си бихме 1-0.

ПП: По темата за Юве съм съгласен с теб, но преди(2006) имаше поне 3-4ма които ти казвах от воле, че ще останат в Реал.
[center][wrapimg=]https://pbs.twimg.com/media/DnfK93GXoAE2sUI.jpg[/wrapimg][/center]

И този път ще победиш шампионе!

Върни се в “Реал Мадрид”