Liga BBVA: Валенсия - Реал Мадрид - 2:2 FT

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
Furious_Monk

Re: Liga BBVA: Валенсия - Реал Мадрид - 2:2 FT

Мнениеот Furious_Monk » 04 яну 2016 07:54

Играчите стоели зад Бенитес(само не знам с каква цел и в кой от тях е ножа).Бенитес имал кредит на доверие.Рафата тегли,после ние го изплащаме :lol:
Дали Кроос и Модрич все още са най-добрите? В сравнение с кого?
Анчелоти.

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Re: Liga BBVA: Валенсия - Реал Мадрид |03.01.16г| 21:30ч

Мнениеот Stones.66 » 04 яну 2016 08:29

Stones.66 написа:
Furious_Monk написа:Варан се оказва ,че е бил способен да играе в този мач.Решението било тактическо. :lol:

Да. И стига сте спрягали тоя Хамес. Не разбрахте ли, че "дисциплинарно" е изваден от групата за този мач, заради отнетата шофьорска книжка. Сервитьор - к'во да го правиш! :mrgreen:
Сега го очаквам да се изцепи от рода на: "Играли сме добро, али сме немали шанса . . ." в духа на един "велик" треньор от нашето първенство. :mrgreen:

„Реал игра добър футбол и този мач го показва. Имаше възможности да победи, но лисваше и късмет“, добави наставникът. . .

:mrgreen: :mrgreen: :mrgreen: Казах ли ви аз какво ще е обяснението . . . Ха-ха-ха!! Как си знам само!

http://gong.bg/football-sviat/ispania/interview/ramos-benites-ima-kredit-na-doverie-358810
Край момци! Тази година закопаването ще е пълно! Щом капитана го казва това . . . мъките няма да имат край! Дано поне през лятото феновете за разкъсат "президента" переЦ!! :twisted:

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 04 яну 2016 08:34

sapio0o написа:Аз съм ги намразил. 4-5 години нямаме победа над тях на Бернабеу, а и най-нагло и на Местая ни спъват редовно. :lol:

Глупости! Какво са ти виновни Валенсия, че нашите се дънят срещу тях от жалко - по-жалко напоследък! По времето на Моуриньо мразеше ли Валенсия? :)

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 04 яну 2016 08:36

ture_qq написа:[rimg]http://78.90.210.58/bale_goal.png[/rimg]

Айде без тъпашки интриги! Това не е момента на удара, а малко след него, както и позицията на Бейл не беше там!

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 яну 2016 09:59

ОТЗИВИТЕ СЛЕД ВАЛЕНСИЯ - РЕАЛ МАДРИД

БЕНИТЕС: "Изиграхме голям мач. Контролирахме срещата през първите 35 минути и е жалко, че всичко свърши така. След почивката трябваше да положим повече усилия вследствие на това, че останахме с 10 души на терена, и съжалявам единствено, че допуснахме гол веднага щом отбелязахме. Представихме се наистина добре през първото полувреме, а когато останахме с човек по-малко също имаше много позитиви в играта ни. В края можехме да победим, но също така и да загубим. Трябва специално да отбележим усилията и упоритата работа на тима. Видяхме един добър отбор, който макар и останал в числено намален състав се надигна и можеше да спечели. Когато играеш с 10 души трябва да се държиш компактно на терена. За съжаление позволихме твърде бързо да ни изравнят и нямаше какво да направим. Може би загубихме малко от концентрацията си, след като поведохме с 2:1 и противникът се възползва. Нека се концентрираме върху резултата. Добрата работа на тима заслужава внимание повече от всичко друго. Не мога да спра спекулациите относно моето бъдеще, но мога да накарам играчите си да работят и да полагат усилия като тези, които положиха днес. Бензема изпълни задачите си, които му бяха поставени, но ние направихме промяната, за да получим по-голям контрол над мача. Не след дълго обаче наш играч бе изгонен и това промени нещата до известна степен. С човек по-малко ние се борихме много и направихме почти всичко по правилния начин".

РАМОС: "Ясно е, това бе един много интензивен мач. Ние дойдохме за трите точки, но начинът, по който се разви двубоят не ни позволи да спечелим. Загубата на играч ни накара да положим двойни усилия, но може би тя не се усети много, защото ние все пак бяхме близо до победата. Отборът показа характер, какъвто феновете искат да виждат и какъвто тази емблема изисква. Когато не успееш да съкратиш изоставането от лидерите няма как да получиш същото удовлетворение, но ние искахме да започнем годината с различно отношение и вие видяхте това тази вечер. Който и да е треньор, винаги ще има доверието на играчите. Имаше някои спорни моменти в мача, но не мисля, че реферът умишлено е допуснал грешка. На почивката ни бе казано, че е имало дузпа срещу Бейл, но понякога съдиите тълкуват нещата по един начин, друг път по друг".

МАРСЕЛО: "Тръгваме си с позитиви след днешния двубой и ще продължим да се борим, за да извлечем максимума от нашите възможности. Не се отпуснахме при 0:1, но начинът, по който нашите опоненти играят също е от значение, все пак не бяхме на "Бернабеу". Това първенство е най-доброто в света и мачовете са трудни. Трябва да продължим да се подобряваме. Днес направихме всичко, което можахме, за да вземем трите точки. Кейлор е един от най-добрите вратари в света и затова накрая направи това страхотно спасяване. Стоим плътно зад треньора, но знаем, че не играчите взимат решенията. Можеш да направиш треньорска смяна и нещата да тръгнат добре, но същото може да стане и без да сменяш мениджъра. Като цяло трябва да продължим да се подобряваме и това значи да печелим мачовете си. Трябва да се възползваме максимално от шансовете си. Не желая да поднасям някакви извинения".

НАВАС: "Ние искаме да контролираме играта през цялото време и да играем с една и съща интензивност, но е трудно. Валенсия са много силни у дома. Те играят добър футбол и знаят кога да атакуват и кога да изчакат. Аз съм спокоен, работя усърдно и давам всичко от себе си във всеки мач. Винаги се опитвам да се справям добре. Ние сме едно цяло и тук не става въпрос, че Кейлор спасява тима, а за това, че всички играем добре. Точно в този момент нещата не се получават по най-добрия начин за нас, но ние трябва да продължим да се фокусираме върху факта, че работим в правилната насока. Имаме пълно доверие на мениджъра, не се съмняваме в него, уважаваме го и не смятам, че това е въпрос само на треньора, а че по-скоро всички сме отговорни. Стоим на 100% зад Бенитес".

Realmadrid.com/AS.COM
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

Потребителски аватар
zlatan
Контакти:

Мнениеот zlatan » 04 яну 2016 10:40

може ли някой да ми каже един мач който е взел Туриста.
Барса, Виляреал,Атлетико,Атлетик,Валенсия.
Абе тоя идиот няма един сносен мач.
LEVSKI_FOREVER

Потребителски аватар
sapio0o
Контакти:

Мнениеот sapio0o » 04 яну 2016 10:42

Атлетик ги ударихме, но пак клизмарската.
[center][wrapimg=]http://alfa.kachi-snimka.info/images-2021/arx1643555661e.jfif[/wrapimg][/center]

ture_qq
Контакти:

Мнениеот ture_qq » 04 яну 2016 11:03

Stones.66 написа:

Айде без тъпашки интриги! Това не е момента на удара, а малко след него, както и позицията на Бейл не беше там!

Айде малко по-полека. Не съм ти някое дете от форума. Бейл се връща назад. Това е няколко нано секунди след удара на прекия. Преди това той е в още по-голяма засада.
Това е ситуация, която циркулира в интернет. А аз сам я стопирах в youtube. Вижда се минутата и секундата и всеки може да види за себе си.
Трудна ситуация за отсъждане. Мисълта ми беше, че съдията свири мача добре, понеже имаше мнения, че имало грешка при дузпа за Бейл. Ами възможно е, но се вижда, че и тук има грешка.
Обективно съдията заслужава висока оценка.

Потребителски аватар
Stones.66
Контакти:

Мнениеот Stones.66 » 04 яну 2016 11:27

ture_qq написа:
Stones.66 написа:

Айде малко по-полека. Не съм ти някое дете от форума. Бейл се връща назад. Това е няколко нано секунди след удара на прекия. Преди това той е в още по-голяма засада.
Това е ситуация, която циркулира в интернет. А аз сам я стопирах в youtube. Вижда се минутата и секундата и всеки може да види за себе си.
Трудна ситуация за отсъждане. Мисълта ми беше, че съдията свири мача добре, понеже имаше мнения, че имало грешка при дузпа за Бейл. Ами възможно е, но се вижда, че и тук има грешка.

Обективно съдията заслужава не повече от средна оценка за свирнята си, защото свири ганкиното. Колко пъти показа картон на играчи от Валенсия за груби влизания например? Просто беше решил да избива комплекс и да се прави на голяма работа, затова веднага изгони Ковачич, въпреки че имаше същите такива влизания от играчи на Валенсия, които не бяха изобщо санкционирани. И ако в тази ситуация, както сам казваш, е трудно да се отсъди, то положението с Бейл в наказателното беше къде-къде по-лесно и ясно, но той и там сбърка, а това в последствие беше от важно значение за крайния резултат. Има една група нови съдии в Испания, които искат да се направят на голяма работа пред ръководството като понякога урбунашки свирят срещу фаворитие в Испания (в т.ч. и срещу Барселона), само и само да не ги вземат за слаби и подкупни. Като опряхме до съдията обаче, някой знае ли какво стана с разследването на барселонската прокуратура за прословутия казус с опита за подкуп на съдията от мача им с нас? :mrgreen: Няма и да откриете! Всичко замина и е вече пито-платено. От нашето ръководство трябваше да искат доказателства и да ги атакуват за набеждаване, ама както писах по-доре - при нас няма мъже, а . . . Затова сме на този хал! :mrgreen:

ture_qq
Контакти:

Мнениеот ture_qq » 04 яну 2016 11:34

Stones.66 написа:
ture_qq написа:
Stones.66 написа:

Обективно съдията заслужава не повече от средна оценка за свирнята си, защото свири ганкиното. Колко пъти показа картон на играчи от Валенсия за груби влизания например? Просто беше решил да избива комплекс и да се прави на голяма работа, затова веднага изгони Ковачич, въпреки че имаше същите такива влизания от играчи на Валенсия, които не бяха изобщо санкционирани. И ако в тази ситуация, както сам казваш, е трудно да се отсъди, то положението с Бейл в наказателното беше къде-къде по-лесно и ясно, но той и там сбърка, а това в последствие беше от важно значение за крайния резултат. Има една група нови съдии в Испания, които искат да се направят на голяма работа пред ръководството като понякога урбунашки свирят срещу фаворитие в Испания (в т.ч. и срещу Барселона), само и само да не ги вземат за слаби и подкупни. Като опряхме до съдията обаче, някой знае ли какво стана с разследването на барселонската прокуратура за прословутия казус с опита за подкуп на съдията от мача им с нас? :mrgreen: Няма и да откриете! Всичко замина и е вече пито-платено. От нашето ръководство трябваше да искат доказателства и да ги атакуват за набеждаване, ама както писах по-доре - при нас няма мъже, а . . . Затова сме на този хал! :mrgreen: А наносекунди се пише слято.

Обективно погледното, ако фен на Реал Мадрид гледа мача му се струва така, аз като неутрален зрител видях 90% правилни отсъждания. Включително положението за дузпа на Роналдо и червения картон. Това, което имах предвид е, че хикса е 100% заслужен.

Върни се в “Реал Мадрид”