Реал Мадрид вади 60 милиона за Рууни
Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist
Re: Реал Мадрид вади 60 милиона за Рууни
60 млн не стигат и за едното кутре на Руни.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.
Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.
red leno написа:РЕАЛ М ЗА 60 МЛН МОЖЕ ДА ИЗВЪРТИ ЕДНА СВИРКА НА МАН ЮН.
Така ли бре фен? Като сте захранващо отборче, ще ни пускате играчите които си поискаме. Като сте разтворили веднъж крака - ще чакате Кралете да ви се изпразнят в устичките и тогава ще е край! Когато Реал Мадрид каже!
Бяла религия ..
Само буклуци събрани , които могат да мразят и нищо друго.Сега по въпроса - като фен на реал смятам , че това няма да се случи , а и няма смисъл при наличието на бензема като резерва...
destino написа:red leno написа:РЕАЛ М ЗА 60 МЛН МОЖЕ ДА ИЗВЪРТИ ЕДНА СВИРКА НА МАН ЮН.
Така ли бре фен? Като сте захранващо отборче, ще ни пускате играчите които си поискаме. Като сте разтворили веднъж крака - ще чакате Кралете да ви се изпразнят в устичките и тогава ще е край! Когато Реал Мадрид каже!
Хахах ти си болен бе пич.Я погледни успехите на "захранващото отборче" в последните години и тези на "Кралете", но е желателно преди да го направиш да спреш да се друсаш поне за няколко минути ...
Няма как да стане това,Реал искат да вземат всичко добро,ама забравят,че футбол се играе от 11 човека,не от 55
Няма да го вземете,той ще си остане в МЮ 
И си гледай Анал де Мадрид/тук искам да се извиян за фенове като Мадридиста,тази обида към Реал М. се отнася само за този прост фен/

Вие като сте консуматор пък какво направихте-само развалихте 5-6 играчи поне,защото не проумяхте,че като вземете 20-25 доста добри звезди,все някои ще са резерви и ще им спадне формата и качествата...И си в голяма заблуда,фенче...Ако Реал М. е в Германия,ги чакай в 3-та дивизия,защото с тези дългове не ги виждам как ще ги изтраят тамТака ли бре фен? Като сте захранващо отборче, ще ни пускате играчите които си поискаме. Като сте разтворили веднъж крака - ще чакате Кралете да ви се изпразнят в устичките и тогава ще е край! Когато Реал Мадрид каже!

-
- Контакти:
dembata написа:Това няма да стане.
Wayne Rooney не е гъзоблизец и златотърсач като някои други лица в футбола в днешно време.
При него има думи от сорта на Любов и Лоялност.
Той обича Манчестър Юнайтед и е заявявал не един път че няма да си тръгне от там освен ако не го изгонят.
И между другото феновете на най-измисления отбор на планетата могат само да мечтаят за момчето което каза в едно интервю "Прицелил съм се в рекорда на Раян Гигс"
Мечтайте и дерзайте фенове на Анал де мадрид
Ти да не си първи приятел на Рууни бе,смешка?"Това няма да стане"-хахаха.Порасни и ще осъзнаеш малко,че във футбола когато се появи ново предизвикателство пред добър футболист,дори историята го е показала,че колкото и да е верен на отбора си-той приема предизвикателството в по-голям процент от случаите!Аз не мога да кажа дали Рууни ще дойде в Реал или не,защото не знам дали въобще съществува такава оферта,не знам също намеренията на Алекс Ф.,както и на Рууни и затова смятам,че всичко е възможно.Препоръчвам ви и вие да не бъдете много сигурни за някои неща...И вместо да драскате по форумите това,което ви се иска,пишете това,от което има нужда форума,а то е мнение,в което е вложено смисъл!
П.П.Отбора на Реал не е провалил нито 1 футболист!Всеки е имал шанс да се докаже,ако не го е направил негов проблем!В Реал играят само най-заслужилите!з
red leno написа:РЕАЛ М ЗА 60 МЛН МОЖЕ ДА ИЗВЪРТИ ЕДНА СВИРКА НА МАН ЮН.
Брей, че си остроумен- ча пръщи от теб остроумие...
theprideofplovdiv написа:dembata написа:Това няма да стане.
Wayne Rooney не е гъзоблизец и златотърсач като някои други лица в футбола в днешно време.
Той обича Манчестър Юнайтед и е заявявал не един път че няма да си тръгне от там освен ако не го изгонят.
И между другото феновете на най-измисления отбор на планетата могат само да мечтаят за момчето което каза в едно интервю "Прицелил съм се в рекорда на Раян Гигс"
Ти да не си първи приятел на Рууни бе,смешка?"Това няма да стане"-хахаха.Порасни и ще осъзнаеш малко,че във футбола когато се появи ново предизвикателство пред добър футболист,дори историята го е показала,че колкото и да е верен на отбора си-той приема предизвикателството в по-голям процент от случаите!Аз не мога да кажа дали Рууни ще дойде в Реал или не,защото не знам дали въобще съществува такава оферта,не знам също намеренията на Алекс Ф.,както и на Рууни и затова смятам,че всичко е възможно.Препоръчвам ви и вие да не бъдете много сигурни за някои неща...И вместо да драскате по форумите това,което ви се иска,пишете това,от което има нужда форума,а то е мнение,в което е вложено смисъл!
П.П.Отбора на Реал не е провалил нито 1 футболист!Всеки е имал шанс да се докаже,ако не го е направил негов проблем!В Реал играят само най-заслужилите!з
В Реал играят само алчни копелета, които искат да лапат още и още парички... вие не сте никъв отбор ве.. ако бяхте нямаше да купувате само, а да правите играчи... смешници
Пич,не си прав...И аз не харесвам Реал М.,но има хора,които заслужават уважение-това са Раул,Касият,Гути и др.Не може така да говориш за тяхsoUman написа:theprideofplovdiv написа:dembata написа:Това няма да стане.
В Реал играят само алчни копелета, които искат да лапат още и още парички... вие не сте никъв отбор ве.. ако бяхте нямаше да купувате само, а да правите играчи... смешници

- ZinedineZidane
- Контакти:
Шшшшш...айде не раздавай определения така безразборно...Глей' си отбора там и не се занимавай с нашия или поне не по този начин!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!