Реал Мадрид вади 60 милиона за Рууни

Модератори: paceto, kartago, SkArY_9, slavia_forever, Madridist

Потребителски аватар
fr3ak_boy
Контакти:

Re: Реал Мадрид вади 60 милиона за Рууни

Мнениеот fr3ak_boy » 02 яну 2010 20:40

60 млн не стигат и за едното кутре на Руни.
shumkar_44 написа:...Весел лаят е на Шаро,
весел е и неговият вид,
щом във с ветреца ювелирно
се прокарва мириса на сух бисквит.

Годините ще литнат бързо,
и децата ще напуснат каменния зид,
ала сърпа лунен, той ще помни вечно,
къкрещия, вкусен, сух бисквит.

Потребителски аватар
destino
Контакти:

Мнениеот destino » 03 яну 2010 09:20

red leno написа:РЕАЛ М ЗА 60 МЛН МОЖЕ ДА ИЗВЪРТИ ЕДНА СВИРКА НА МАН ЮН.

Така ли бре фен? Като сте захранващо отборче, ще ни пускате играчите които си поискаме. Като сте разтворили веднъж крака - ще чакате Кралете да ви се изпразнят в устичките и тогава ще е край! Когато Реал Мадрид каже!
Бяла религия ..

bru-baker
Контакти:

Мнениеот bru-baker » 03 яну 2010 10:50

Само буклуци събрани , които могат да мразят и нищо друго.Сега по въпроса - като фен на реал смятам , че това няма да се случи , а и няма смисъл при наличието на бензема като резерва...

Потребителски аватар
futbolqga
Контакти:

Мнениеот futbolqga » 03 яну 2010 10:58

destino написа:

Така ли бре фен? Като сте захранващо отборче, ще ни пускате играчите които си поискаме. Като сте разтворили веднъж крака - ще чакате Кралете да ви се изпразнят в устичките и тогава ще е край! Когато Реал Мадрид каже!

Хахах ти си болен бе пич.Я погледни успехите на "захранващото отборче" в последните години и тези на "Кралете", но е желателно преди да го направиш да спреш да се друсаш поне за няколко минути ...

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 03 яну 2010 12:15

Няма как да стане това,Реал искат да вземат всичко добро,ама забравят,че футбол се играе от 11 човека,не от 55 8-) Няма да го вземете,той ще си остане в МЮ :twisted:

Вие като сте консуматор пък какво направихте-само развалихте 5-6 играчи поне,защото не проумяхте,че като вземете 20-25 доста добри звезди,все някои ще са резерви и ще им спадне формата и качествата...И си в голяма заблуда,фенче...Ако Реал М. е в Германия,ги чакай в 3-та дивизия,защото с тези дългове не ги виждам как ще ги изтраят там :twisted: И си гледай Анал де Мадрид/тук искам да се извиян за фенове като Мадридиста,тази обида към Реал М. се отнася само за този прост фен/

theprideofplovdiv
Контакти:

Мнениеот theprideofplovdiv » 03 яну 2010 14:24

dembata написа:Това няма да стане.
Wayne Rooney не е гъзоблизец и златотърсач като някои други лица в футбола в днешно време.
При него има думи от сорта на Любов и Лоялност.
Той обича Манчестър Юнайтед и е заявявал не един път че няма да си тръгне от там освен ако не го изгонят.
И между другото феновете на най-измисления отбор на планетата могат само да мечтаят за момчето което каза в едно интервю "Прицелил съм се в рекорда на Раян Гигс" :)
Мечтайте и дерзайте фенове на Анал де мадрид :)

Ти да не си първи приятел на Рууни бе,смешка?"Това няма да стане"-хахаха.Порасни и ще осъзнаеш малко,че във футбола когато се появи ново предизвикателство пред добър футболист,дори историята го е показала,че колкото и да е верен на отбора си-той приема предизвикателството в по-голям процент от случаите!Аз не мога да кажа дали Рууни ще дойде в Реал или не,защото не знам дали въобще съществува такава оферта,не знам също намеренията на Алекс Ф.,както и на Рууни и затова смятам,че всичко е възможно.Препоръчвам ви и вие да не бъдете много сигурни за някои неща...И вместо да драскате по форумите това,което ви се иска,пишете това,от което има нужда форума,а то е мнение,в което е вложено смисъл!

П.П.Отбора на Реал не е провалил нито 1 футболист!Всеки е имал шанс да се докаже,ако не го е направил негов проблем!В Реал играят само най-заслужилите!з

MORSKI
Контакти:

Мнениеот MORSKI » 04 яну 2010 02:45

Брей, че си остроумен- ча пръщи от теб остроумие...

Потребителски аватар
soUman
Контакти:

Мнениеот soUman » 14 яну 2010 00:05

theprideofplovdiv написа:
Wayne Rooney не е гъзоблизец и златотърсач като някои други лица в футбола в днешно време.
Той обича Манчестър Юнайтед и е заявявал не един път че няма да си тръгне от там освен ако не го изгонят.
И между другото феновете на най-измисления отбор на планетата могат само да мечтаят за момчето което каза в едно интервю "Прицелил съм се в рекорда на Раян Гигс" :)

Ти да не си първи приятел на Рууни бе,смешка?"Това няма да стане"-хахаха.Порасни и ще осъзнаеш малко,че във футбола когато се появи ново предизвикателство пред добър футболист,дори историята го е показала,че колкото и да е верен на отбора си-той приема предизвикателството в по-голям процент от случаите!Аз не мога да кажа дали Рууни ще дойде в Реал или не,защото не знам дали въобще съществува такава оферта,не знам също намеренията на Алекс Ф.,както и на Рууни и затова смятам,че всичко е възможно.Препоръчвам ви и вие да не бъдете много сигурни за някои неща...И вместо да драскате по форумите това,което ви се иска,пишете това,от което има нужда форума,а то е мнение,в което е вложено смисъл!

П.П.Отбора на Реал не е провалил нито 1 футболист!Всеки е имал шанс да се докаже,ако не го е направил негов проблем!В Реал играят само най-заслужилите!з

В Реал играят само алчни копелета, които искат да лапат още и още парички... вие не сте никъв отбор ве.. ако бяхте нямаше да купувате само, а да правите играчи... смешници

Потребителски аватар
_RoKi_
Контакти:

Мнениеот _RoKi_ » 14 яну 2010 00:49

soUman написа:
theprideofplovdiv написа:

В Реал играят само алчни копелета, които искат да лапат още и още парички... вие не сте никъв отбор ве.. ако бяхте нямаше да купувате само, а да правите играчи... смешници
Пич,не си прав...И аз не харесвам Реал М.,но има хора,които заслужават уважение-това са Раул,Касият,Гути и др.Не може така да говориш за тях 8-)

Потребителски аватар
ZinedineZidane
Контакти:

Мнениеот ZinedineZidane » 14 яну 2010 16:41

Шшшшш...айде не раздавай определения така безразборно...Глей' си отбора там и не се занимавай с нашия или поне не по този начин!
Ботев (Пд) зарадва България, "жълто-черен" ураган отвя казахстанци!

Върни се в “Реал Мадрид”